Dal mi hned klíče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
27.3.23 21:05
@Venetia píše:
Stejně, jak to dokážou…fascinuje mně to

To nepostřehneš, normálně vařená žába. Když to nerozklíčuješ včas, už seš chycená a nevidíš to. Zvenčí je to lidem úplně jasný. Ale ty uvnitř už seš tak rozložená na prvočísla, že ti v uvozovkách může tvrdit, že ten pomeranč je fialovej a ty si říkáš, že seš úplnej de_bil, protože vidíš oranžovej a sama tomu už věříš, že seš fakt vadná. Je to psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109099
27.3.23 21:13
@Cheetaah píše:
To nepostřehneš, normálně vařená žába. Když to nerozklíčuješ včas, už seš chycená a nevidíš to. Zvenčí je to lidem úplně jasný. Ale ty uvnitř už seš tak rozložená na prvočísla, že ti v uvozovkách může tvrdit, že ten pomeranč je fialovej a ty si říkáš, že seš úplnej de_bil, protože vidíš oranžovej a sama tomu už věříš, že seš fakt vadná. Je to psycho.

to chápu
mne zajima ta druha strana, jak to dokážou…nejaky talent, jak toho druhého dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
27.3.23 21:14
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych pochopila nějak tu věc, že když se s někým seznámíme, tak je normální, že po společně stráveném týdnu už dostanu od druhého klíče od bytu a baráku s tím, že mám fungovat jako doma. Je to hodně brzy si myslím sama, ale ráda bych pochopila důvod toho, proč to tak někdo dělá. Protože na mě je něco takového hodně rychle teda. 8oDěkuji za odpověď :dance:

To je nějaký blázen. Blázen nebo anarchista. Ale asi oboje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.3.23 21:18
@Venetia píše:
to chápu
mne zajima ta druha strana, jak to dokážou…nejaky talent, jak toho druhého dostat?

Podle mě ty lidi prostě jsou takový typ osobnosti… Aspoň moje zkušenost byla taková, že to nedělal nějak vědomě, tak teď udělám to a pak ono… Myslim si, že asi musí existovat i lidi, co si třeba uvědomují, že to dělají. Ale ten můj se to jednoznačně naučil nevědomky od matky, později mi došlo, že na mě v průběhu času aplikovala to samé a taky se ten vztah přesně takhle vyvíjel v čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:24

Mně se to stalo hned se dvěma. Týden to asi nebyl, ale krátce po seznámení ano. Byli líní mi chodit otevřít a (většinou brzo ráno) vypouštět. Neměli zvonek ani bzučák. První byl divnej, s druhým už to táhneme nějakou dobu :D

• Citovat
  • Upravit
7692
27.3.23 21:35

Já teda normálně jako nekradu, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:43

Já nedostala klíče ani po 2,5 letech vztahu. Říkal, že je to jeho byt a klíče mi nedá.

• Citovat
  • Upravit
5134
27.3.23 21:44
@Anonymní píše:
Já nedostala klíče ani po 2,5 letech vztahu. Říkal, že je to jeho byt a klíče mi nedá.

No to je slovo chlapa. :nevim:

Ten tvůj, nešel by na pivko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:47
@Pírko2 píše:
No to je slovo chlapa. :nevim:Ten tvůj, nešel by na pivko? :nevim:

Určo šel, už je v oběhu :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5134
27.3.23 21:48
@Anonymní píše:
Určo šel, už je v oběhu :lol: :palec:

Za 2 a půl roku je na sestěhování moc brzo. Až spolu vydržíte 10let odděleně, tak bych do toho teprve šel (a spíš ani to ne, protože proč měnit něco, co tak dobře šlape? ) :nevim: sorry jako :nevim:

Příspěvek upraven 27.03.23 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:48
@Pírko2 píše:
No to je slovo chlapa. :nevim:Ten tvůj, nešel by na pivko? :nevim:

A já už je pak ani nechtěla. Když to feeloval takhle, tak nebudu riskovat, že se něco stane, někdo něco ukradne (přízemí) a hodí to ještě na mě. Byl toho schopný, ještě že už je fuč.

• Citovat
  • Upravit
956
27.3.23 21:49

Ja dostala klice po jednom rande, ale je fakt, ze to byl kolega z prace a uz jsme se nejakou dobu znali. A jsme spolu pres 20 let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
27.3.23 21:49
@Anonymní píše:
A já už je pak ani nechtěla. Když to feeloval takhle, tak nebudu riskovat, že se něco stane, někdo něco ukradne (přízemí) a hodí to ještě na mě. Byl toho schopný, ještě že už je fuč.

Princip je jasný, chodit spolu ANO, spát spolu ANO, občas u sebe přespávat ANO, jezdit klidně i na ty vaše výlety ANO (občas), ale NEBYDLET SPOLU a NEBÝT SPOLU KAŽDÝ DEN… :nevim:

To dělá ve vztahu dobře. Mně tedy ano :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 21:52
@Pírko2 píše:
Princip je jasný, chodit spolu ANO, spát spolu ANO, občas u sebe přespávat ANO, jezdit klidně i na ty vaše výlety ANO (občas), ale NEBYDLET SPOLU a NEBÝT SPOLU KAŽDÝ DEN… :nevim:To dělá ve vztahu dobře. Mně tedy ano :nevim:

On chtěl, abych s ním bydlela. Ale klíče mi dát nechtěl. Logika prostě :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5134
27.3.23 21:52
@Knizka píše:
Ja dostala klice po jednom rande, ale je fakt, ze to byl kolega z prace a uz jsme se nejakou dobu znali. A jsme spolu pres 20 let :mavam:

To zní pěkně nudně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria