Náhlá ztráta zájmu ženy

7
27.3.23 10:58

Náhlá ztráta zájmu holky

Zdravím všechny. ;) Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno :oops: " nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
27.3.23 11:01
@JackobCZ píše:
Zdravím všechny. ;) Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno :oops: " nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory. :srdce:

Má jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.3.23 11:04

Jak dlouho spolu chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.3.23 11:05

@Rosebery Přímo na vztah ještě ani nedošlo. Poznal jsem ji před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
27.3.23 11:27

Nejsi schopný si najít ženu ve svém věku, že uháníš 21letou holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
27.3.23 11:29

@JackobCZ

Co chceš řešit :nevim:
Dej tomu týden, pak jí napiš, že tě její rozhodnutí mrzí, ale že ho respektuješ…

A začni pokukovat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.3.23 11:31
@JackobCZ píše:
Zdravím všechny. ;) Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno :oops: " nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory. :srdce:

Ano, může za tím být někdo jiný.
Ano, mohlo jí jen rupnout v hlavě.
Ano, myšlení žen nechápeš.
Ano, nepiš jí a dej jí prostor - napořád. A hledej jinde.

• Citovat
  • Upravit
761
27.3.23 11:32
@lklk píše:
Nejsi schopný si najít ženu ve svém věku, že uháníš 21letou holku?

Máš problemy s pochopením psaneho textu? Její věk v příspěvku vůbec není,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.3.23 11:36
@Yggr píše:
Máš problemy s pochopením psaneho textu? Její věk v příspěvku vůbec není,

Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21

Je to tam, ale taky bych tu s věkem neoperovala.

Příspěvek upraven 27.03.23 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
27.3.23 11:36
@Yggr píše:

Poznal milou dívku, 21 let, 5 měsíců sama…

Čteš jinou diskuzi a sem jsi spadl omylem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
27.3.23 11:38
@JackobCZ píše:
@Rosebery Přímo na vztah ještě ani nedošlo. Poznal jsem ji před měsícem.

Tak asi narazila na jiného muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.3.23 11:56
@Yggr píše:

Občas se to nepovede, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
27.3.23 12:09

@Yggr truhlíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.3.23 12:15
@JackobCZ píše:

Je ještě moc mladá, zřejmě ještě nedozrála do vážného vztahu a chce se nezávazně bavit.
(těžko se jí v tomto věku divit), ale mohla mít aspoň tolik slušnosti, aby ti to sdělila :?
Zníš jako milej kluk, tak nevěš hlavu, určitě brzo poznáš takovou, která zato bude stát ;)
P. S. : Příště lovit v o něco starších vodách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.3.23 12:19

No tak to asi zase tak čupr nágl nebylo, nebo potkala někoho, s kým ta jiskra přeskočila mnohem víc.

Mě se něco podobného tak trochu stalo před třemi lety.
Dvakrát sem se sešla s jedním chlápkem, hodně sme si i psali, bylo to fajn, opravdu. Neříkám, že by z ttoho byla nebo nebyla láska na celý život, ale sympatie tam byly rozhodně.
No, jenže pak sem den po třetím rande s ním potkala někoho jinýho. Náhodně. Tam to bylo okamžitě a na plný kule a nepustilo mě to doteď.

Prostě se stane, nemusí to být vůbec tvoje chyba. Taky sem tamtoho tak trochu zazdila :oops: :nevim: prostě sem měla hlavu jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí