Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny.
Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno
" nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory. ![]()
@JackobCZ píše:
Zdravím všechny.Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno
" nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory.
Má jinýho.
@Rosebery Přímo na vztah ještě ani nedošlo. Poznal jsem ji před měsícem.
Nejsi schopný si najít ženu ve svém věku, že uháníš 21letou holku?
Co chceš řešit ![]()
Dej tomu týden, pak jí napiš, že tě její rozhodnutí mrzí, ale že ho respektuješ…
A začni pokukovat jinde.
@JackobCZ píše:
Zdravím všechny.Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno
" nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory.
Ano, může za tím být někdo jiný.
Ano, mohlo jí jen rupnout v hlavě.
Ano, myšlení žen nechápeš.
Ano, nepiš jí a dej jí prostor - napořád. A hledej jinde.
@lklk píše:
Nejsi schopný si najít ženu ve svém věku, že uháníš 21letou holku?
Máš problemy s pochopením psaneho textu? Její věk v příspěvku vůbec není,
@Yggr píše:
Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21
Je to tam, ale taky bych tu s věkem neoperovala.
Příspěvek upraven 27.03.23 v 11:37
@Yggr píše:
Poznal milou dívku, 21 let, 5 měsíců sama…
Čteš jinou diskuzi a sem jsi spadl omylem? ![]()
@JackobCZ píše:
@Rosebery Přímo na vztah ještě ani nedošlo. Poznal jsem ji před měsícem.
Tak asi narazila na jiného muže.
@Yggr píše:
Občas se to nepovede, že ![]()
@JackobCZ píše:
Je ještě moc mladá, zřejmě ještě nedozrála do vážného vztahu a chce se nezávazně bavit.
(těžko se jí v tomto věku divit), ale mohla mít aspoň tolik slušnosti, aby ti to sdělila ![]()
Zníš jako milej kluk, tak nevěš hlavu, určitě brzo poznáš takovou, která zato bude stát ![]()
P. S. : Příště lovit v o něco starších vodách ![]()
No tak to asi zase tak čupr nágl nebylo, nebo potkala někoho, s kým ta jiskra přeskočila mnohem víc.
Mě se něco podobného tak trochu stalo před třemi lety.
Dvakrát sem se sešla s jedním chlápkem, hodně sme si i psali, bylo to fajn, opravdu. Neříkám, že by z ttoho byla nebo nebyla láska na celý život, ale sympatie tam byly rozhodně.
No, jenže pak sem den po třetím rande s ním potkala někoho jinýho. Náhodně. Tam to bylo okamžitě a na plný kule a nepustilo mě to doteď.
Prostě se stane, nemusí to být vůbec tvoje chyba. Taky sem tamtoho tak trochu zazdila
prostě sem měla hlavu jinde.