Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JackobCZ píše:
Zdravím všechny.Nevím, zda to sem úplně patří, nicméně jsem nenašel jiné fórum, které by bylo nějak při životě ještě. Věřím, že se zde dočkám nějaké rozumné rady a názoru. Jsem muž, je mi 28 let. Poznal jsem milou dívku, které je 21, 5 měsíců sama, ze vztahu odešla ona. Od začátku si spolu moc rozumíme, řeč nestojí, často si voláme. Všechno bylo moc fajn. Několikrát jsme se viděli, spala i u mě takže došlo i na sex, který byl z obou stran skvělý. Nejsem ten typ, co má v oblibě nějaké jednorázovky nebo chrápací vztahy. Ona také ne. No všechno šlo dál moc hezky, vzájemný zájem o druhého, volání. Působí na mě inteligentně, skromně, a že je hodná. Ve čtvrtek mi ráno napsala "dobré ráno
" nicméně pak už celý den neodepsala a začala být odtažitá, bez zájmu. Odepisování po 12 a více hodinách. V sobotu měla být u mě a jak jsem tušil, zrušila to, že musí zaskočit na baru za kolegu. Napsal jsem jí, že jsem to nějak tak tušil a že je poslední dny jiná a že nevím co za tím stojí a že mi to mrzí. Na to už nic neodpověděla a doteď nulová komunikace. Hrozně mě to mrzí, rád už bych měl někoho do života. Co za tím může být? Někdo jiný? Nebo ji něco ruplo v hlavě? Někdy myšlení žen opravdu nechápu. A co teď? Psát se mi ji nechce, nechci ji uhánět a dát jí prostor. Jen to prostě celé nechápu a vrtá mi to hlavou… Děkuji všem za názory.
A jajajajaj, to si jí neměl odepisovat, měl si psát později než ona, třeba tě jen zkoušela. A spíš si dělat legraci z toho, moc si tlačil na pilu ![]()
Možná si jí při sexu nepřipadal tak super ![]()
Navíc barmanky na vztah - neber. ![]()
Barmanky jsou takové chudší šlapky ![]()
Tak já bych i tipovala, že v tom může hrát roli ten bývalý… A nebo jsi jí prostě v něčem nesedl.. Já teď třeba u jednoho kluka taky měla pocit, že dobrý a postupně, jak jsem ho poznávala, tak mé nadšení opadalo, až jsem to ukončila úplně. S tím nic neuděláš. Ty vztahy jsou na začátku vždycky buď a nebo… A ta prognóza je nejistá.
Ozval se jí bývalý a jí se po něm stejskalo…
Mě teda zaujalo, že sex byl z obou stran skvělý…a to víš jak? Rozhodně nebyl skvělý natolik, aby s tebou chtěla zůstat ![]()
@Josef_t píše:
Je na to vzorec, ale je dost složitý, ten počítá i s koeficientem profese, který má sinusoidní průběh a ještě fyzické parametry, které mají spíš hyperbolický průběh.Příklad. Holka 21 let co dělá za barovým pultem je pro trvalý vztah vhodná pro muže nad čtyřicítku, pokud je muž právník nebo lékař.
Chápeš
Pro většinu ostatních profesí, kdy je muž starší o sedm let to bude až po její třicítce.
A když jí bude čtyřicet, přijdou na řadu dvacetiletí pomocní dělníci se základním vzděláním.
To mě pobavilo a neco na tom je;)
Ja také vidím problém v tom věku, ze se prostě nechce vazat a zakladatel by uz hnízdil.
@sign45 píše: ??? V čem je problém? Já jsem si ve 26 letech namluvil ženu, které bylo tehdy 20 a jsme spolu 34 let
Tenkrát byla ale jiná doba;)
Kdyby chtěla, napíše, zavolá. Nepíše, nevolá? Tedy nechce. Je to jak facka. Já bych ji minimálně zavolal a zeptal se co se stalo, abych neměl nezodpovězenou záhadu do konce života a třeba i získal nějakou zpětnou reakci do budoucna. Třeba jsi něco podělal.
@Malá bobina píše:
Tenkrát byla ale jiná doba;)
Tehdy se tavily lidské charaktery a budovala nová společnost
ale dneska vlastně už zase taky
green deal a 150 pohlaví ![]()
@Malá bobina píše:
To mě pobavilo a neco na tom je;)
Ja také vidím problém v tom věku, ze se prostě nechce vazat a zakladatel by uz hnízdil.
Jaký hnízdění? Zakladatel chtěl vztah a myslel si, že je to na dobré cestě. A slečna jej vyghostovala… to ti klidně udělá i pětatřicítka… Věštíte tady příčiny, jak z krišťálové koule.
@opulus píše:
Jaký hnízdění? Zakladatel chtěl vztah a myslel si, že je to na dobré cestě. A slečna jej vyghostovala… to ti klidně udělá i pětatřicítka… Věštíte tady příčiny, jak z krišťálové koule.
Víš jak přemýšlí holka v 21? Určitě ne o hnízdění a trvalem vztahu. Normálně se lekla;)
@opulus píše:
Zakladatel se zamiloval, ona ne. Nebo mu chybí sex. Proto ho zajímá co se deje.
@Malá bobina píše:
Víš jak přemýšlí holka v 21? Určitě ne o hnízdění a trvalem vztahu. Normálně se lekla;)
Vždyť o motivech té holky, proč ochladla a přestala s ním mluvit, nevíš vůbec nic.
Kde jsi přišla na to, že holky kolem 21 let nemají dlouhodobější vztahy?
Proč mluvíš o hnízdění? Vzdyť to znamená úplně něco jiného.
Zakladatel je zamilovaný. Je pro něj problém, že mu jeho láska hned neodpovídá, nedává mu požadovanou pozornost a to jej znejisťuje. Nevím, jak to cítí ona, třeba chce mít svoji volnost, ale třeba o něj takový zájem zase nemá.
@opulus píše:
Vždyť o motivech té holky, proč ochladla a přestala s ním mluvit, nevíš vůbec nic.
Kde jsi přišla na to, že holky kolem 21 let nemají dlouhodobější vztahy?
Proč mluvíš o hnízdění? Vzdyť to znamená úplně něco jiného.Zakladatel je zamilovaný. Je pro něj problém, že mu jeho láska hned neodpovídá, nedává mu požadovanou pozornost a to jej znejisťuje. Nevím, jak to cítí ona, třeba chce mít svoji volnost, ale třeba o něj takový zájem zase nemá.
Beru to podle sebe jaka jsem byla;)
Chlap ke třiceti už přemýšlí o rodině.
Ano je, a ona bohužel ne. Kdo je zamilovaný, nepustí telefon z ruky.
Popiš průběh posledních dvou vašich rande. Ale už teď tipuji, že ji sex nenadchnul.
Barová dívka je několikrát oslovována za svou směnu, tuhle si měl mít jenom jako kamarádku s benefity a ne monogamní vztah, nedemonstruj ale kategorizuj.
Už jí pingluje někdo jiný pravděpodobně někdo kdo jí oslovil v práci.
Na tuhle zapomeň. Každý vztah rozvíjej pomalu a postupně. ![]()
@Karel_Vostry píše:
Barová dívka je několikrát oslovována za svou směnu, tuhle si měl mít jenom jako kamarádku s benefity a ne monogamní vztah, nedemonstruj ale kategorizuj.
Už jí pingluje někdo jiný pravděpodobně někdo kdo jí oslovil v práci.
Na tuhle zapomeň. Každý vztah rozvíjej pomalu a postupně.