Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Představuj si ho jak je s tebou a takhle vypisuje holkám. Bude ti ho a jeho holky líto a taky se ti tím časem zhnusí.
@Anonymní píše:
Zdravím,před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.
Vzhledově vím, že se mu líbím a on mě.
No a na té akci jsme pili a bylo to moc fajn…. No a na konci večera jsme se líbali. (Ani vím, že má holku a, že jsme se spolu neměli líbat).
Ten kluk to své holce řekl a ta je s tím prý v pohodě a vyjasnili si to.
Ačkoliv mi ten kluk i potom píše a naráží na to, tak to zkoušet s ním nechci, protože má holku.
Jak se od něho odprostit, když prostě vím, že spolu být nemůžeme?
Sejde a oči, sejde z mysli. Utnout kontakt a nevidat se s ním.
@Anonymní píše:
A nějak nechápu proč byste nemohli být spolu? Rozejde se se svou současnou partnerkou, bude s Tebou. Vyřešeno.
Jono připadá v úvahu jestli ve skutečnosti nemate být spolu, ale to je na něm. Já bych to řešil tak, že jestli není šance že by byl s tebou, uplne bych ho odstrihl odevšad. Tydlety kamarádství na oko jen ublizuji
Jasně, že spolu můžete být. Spíš bys měla řešit, jestli chceš borce, kterej ti pak může udělat to stejné.
@Anonymní píše:
Zdravím,před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.
No a na té akci jsme pili a bylo to moc fajn…. No a na konci večera jsme se líbali. (Ani vím, že má holku a, že jsme se spolu neměli líbat).
Ačkoliv mi ten kluk i potom píše a naráží na to, tak to zkoušet s ním nechci, protože má holku.
Budeš ho chtít o to víc, s kolika tvýma kamarádkama se vyspí, je tam přímá úměra, zhnusení nefunguje, naopak čím větší samec, tím víc ho budeš chtít. Takhle je to u mužů, u žen je to jinak… ![]()
@asddsa píše:
Jasně, že spolu můžete být. Spíš bys měla řešit, jestli chceš borce, kterej ti pak může udělat to stejné.
Jasně, že chce. JÍ tohle totiž přece neudělá!
Zdravím,
před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.