Jak se odprostit od kluka, kterého nemůžu mít?

Anonymní
28.3.23 11:22

Jak se odprostit od kluka, kterého nemůžu mít?

Zdravím,

před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.
Vzhledově vím, že se mu líbím a on mě.
No a na té akci jsme pili a bylo to moc fajn…. No a na konci večera jsme se líbali. (Ani vím, že má holku a, že jsme se spolu neměli líbat).
Ten kluk to své holce řekl a ta je s tím prý v pohodě a vyjasnili si to.
Ačkoliv mi ten kluk i potom píše a naráží na to, tak to zkoušet s ním nechci, protože má holku.
Jak se od něho odprostit, když prostě vím, že spolu být nemůžeme?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
28.3.23 11:23

Omezit s ním kontakt na úplné minimum. Nic jiného nepomůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
28.3.23 11:26

Představuj si ho jak je s tebou a takhle vypisuje holkám. Bude ti ho a jeho holky líto a taky se ti tím časem zhnusí.

• Citovat
  • Upravit
36404
28.3.23 11:32
@Anonymní píše:
Zdravím,před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.
No a na té akci jsme pili a bylo to moc fajn…. No a na konci večera jsme se líbali. (Ani vím, že má holku a, že jsme se spolu neměli líbat).
Ačkoliv mi ten kluk i potom píše a naráží na to, tak to zkoušet s ním nechci, protože má holku.

Sejde a oči, sejde z mysli. Utnout kontakt a nevidat se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
28.3.23 13:28
@Anonymní píše:

A nějak nechápu proč byste nemohli být spolu? Rozejde se se svou současnou partnerkou, bude s Tebou. Vyřešeno.

• Citovat
  • Upravit
31246
28.3.23 13:42

Jono připadá v úvahu jestli ve skutečnosti nemate být spolu, ale to je na něm. Já bych to řešil tak, že jestli není šance že by byl s tebou, uplne bych ho odstrihl odevšad. Tydlety kamarádství na oko jen ublizuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
28.3.23 13:49

Jasně, že spolu můžete být. Spíš bys měla řešit, jestli chceš borce, kterej ti pak může udělat to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
28.3.23 14:00
@Anonymní píše:
Zdravím,před nedávnem jsme se rozešli s přítelem se kterým jsem byla 5 let. Rozešli jsme se v dobrém a ani jedem se netrapime, láska odešla bohužel a šli jsme dál. Šli jsme s kamarádem společně na akci. Bavíme se spolu už dlouho, vždycky jsme byli buď oba zadaní nebo alespoň jeden měl partnera. Nikdy mezi námi nic oficiálně nebylo ani jsme o tom nemluvili, ale vždycky byla mezi námi taková jiskra, o které jsme nikdy nemluvili, protože jsme měli partnera.

Budeš ho chtít o to víc, s kolika tvýma kamarádkama se vyspí, je tam přímá úměra, zhnusení nefunguje, naopak čím větší samec, tím víc ho budeš chtít. Takhle je to u mužů, u žen je to jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.3.23 14:03
@asddsa píše:
Jasně, že spolu můžete být. Spíš bys měla řešit, jestli chceš borce, kterej ti pak může udělat to stejné.

Jasně, že chce. tohle totiž přece neudělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí