Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní - nikdo Ti neřekne jestli jsi udělala dobře nebo ne - to musíš vědět hlavně Ty sama a hlavně Ty jediná víš důvody, kvůli kterým jsi ho vyhodila, co mezi váma byla a jestli ještě je nebo není možné všechno „spravit“.
Tak já jsem taky vyhodila- nastěhoval se ke své milence- a asi po půl roce, když zjistil, že mám přítele- tak začal strašně vyšilovat,prudit a vrátit se.(bylo to těsně před posl.rozvodovým stáním)
Zpátky jsem ho nevzala- a stejně jak tu někdo psal- pokaždé, když ho vidím (naštěstí to není často), tak si za to gratuluju.
Ahoj,
spravit to mozne je, ale to musite chcit oba dva a tvrde na tom makat. To si musis sama v sobe srovnat, jestli beres na sebe riziko, ze to nevyjde ani na podruhe, a hlavne jestli na to mas silu. Pokud manzelstvi jinak fungovalo a problem se vyskytl jen jednou, je tam velka sance to urovnat. Pokud to bylo opakovane, tak si moc jista nejsem…
Terik
nevím co ti poradit .
Ty ho znáš nejlépe .Pokud votm byla nevera já byhc neodpustila . ale lidi jsou jiní.
ahoj, take jsem ho vyhodila po zaslané sms mě omylem. Nastěhoval se k milence a za 2 měsíce, se chtěl vrátit, ale já pochopila, že mu chybí jen konfort a má bezmezná tolerance, ale já už tu bolet zažít znovu nechtěla, i když jsem ho pořád milovala, tak jsme ho už zpět nevzala a zkoušel to pak ještě mnohokrát, ale já už měla jasno … Musím říct, že se mi daleko lépe žije než s ním, už to budou 2 roky a nelituju ![]()
Ano moje zkusenost je ze se chtel vrátit. a nejvice s echteji vratit , kdyz vidi ze zenska je samostatna a ze to beznich zvlada hrave. vtom momente jakoby chtely zpatky vsichni chlapi.
Pak uz to je jen na tobe, jestli to vratit a z apar mesicu byt tam kde ted, nebo jestli nevratit a zit si uz v klidu a zacit si zit svuj novy zivot.
Já ziju nový zivot. ted azacínám zit. A kazdym dnem jsem radši a radši , že jsem tak udelala.
do tydnu se chtel vratit.