Rozchod s manipulantem?

Anonymní
21.12.23 23:32

Rozchod s manipulantem?

Ahojky, vlastně nevím co si chci touhle diskuzí dokázat, ale nejspíš by ne zajímal Váš názor. S přítelem jsme spolu byli 2 roky, bydleli jsme spolu, hádky byli časté a několikrát jsme se i rozešli s tím ze jsme se vždy dali zpátky dohromady, takže samozřejmě už to bylo vůči všem trapné jak vůči nám tak našim rodičům. Podotýkám, že pokaždé se se mnou rozešel přítel, tedy už bývalý přítel. Cca před měsícem jsem se opila a přítel byl u kamaráda a u nás doma s kamarádkou, kamarádka mi mluvila do duše a já se pod vlivem kapky vína rozhodla to skončit. Pač ve vztahu to absolutně nefungovalo, měli jsme se na už takovou tu averzi, cely den jsem se na něho těšila až přijde z práce ale jakmile přišel už jsem zase chtěla aby odešel.. k věci.. rozešla jsem se a on s tím a solidně souhlasil což ve mě vyvolalo nějaký divný pocit, že nemá ani kousek v sobě smutku a spíše to s radosti potvrdil.. cely měsíc jsme spolu byli v kontaktu s tím že jsem se o to chtěla snažit já.. snažila jsem, psala jsem mu, volala jsem mu zajímala jsem se o nej s tím ze on mi neustále jen opakoval ze tomu chce dat čas ze teď nevidí to ze by jsme se k sobě měli vrátit. Což jsem chápala, ale samozřejmě mi to nebylo příjemné a nebylo to jednoduché. Čím dal tím víc jsem viděla jak se o mne min a min zajímá, ale říkala jsem si pořad dokola ze tedy mu dam prostor, který on chtěl. Do chvíle kdy jsem to momentálně dnes ukončila úplně.. měla jsem už divny pocit z toho ze si mi během dne absolutně neozve, měla jsem všechny možný myšlenky v hlavě protože se ke mne i přesto ze jsme tomu chtěli dat tedy čas choval strašně.. přišlo mi ze mi schválně chtěl ubližovat například,, no v sobotu jdu s klukama do klubu,, atd.. přišlo mi to vtipný a smutný pač za cely vztah říkal jak kluby jsou trapný a jak tam chodí jen nactky atd, a sám tam teď bude chodit? přijde mi to ubohost.. každopádně jsem to dnes ukončila a vlastně mi sám řekl ze jo ze už ani nechce abych se o nej snažila ze stejně ke mne žádné city už nemá. Ještě dodávám ze i přesto ze jsme tomu dali čas tak jsme se občas viděli a měli jsme spolu sex. Takže jsem vybouchla a vlastně jsem si pokládala otázky jakoze takže mě měl jen kvůli sexu? proč mi teda dával falešný naděje? proč jsem se o nej snažila když on mi to nijak neopetoval? atd atd.. Zajímal by mě váš názor na tuhle situaci.. popsala bych ji podrobněji ale myslím si ze by se to nikomu nechtělo číst. Předem dekuji za odpovědi..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
21.12.23 23:46

Podle prispevku jsi jeste asi hodne mlada…Podle jeho chovani k tobe uz vazne nic neciti, jen te vyuzival….Hlavu vzhuru holka, uz se mu neozyvej, nech to byt. Tim uhanenim a podbizenim to jeste vice zhorsis…Nemyslim to nijak zle, ale bud rada, ze je konec…Chlapu je spousty, urcite brzy najdes novou lasku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
21.12.23 23:49

Podrobne je to az az. Proste se na nej vykasli a uz se v tom nepitvej. Zadny zdravy vztah to nebyl, takze jsi o nic neprisla. A resit proc, co a jak a co kdyby ti vubec nepomuze, protoze se v tom muzes vrtat donekonecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
21.12.23 23:51
@Anonymní píše:
Zajímal by mě váš názor na tuhle situaci…

Jsi trapná dolejzavka. Bez špetky sebeúcty. Zapracuj na sobě, jinak se zase chytíš nějakého partnera ze čtvrté cenové skupiny a budeš mu viset na krku.

• Citovat
  • Upravit
34322
22.12.23 01:05
@Afrikana píše:
Podrobne je to az az. Proste se na nej vykasli a uz se v tom nepitvej. Zadny zdravy vztah to nebyl, takze jsi o nic neprisla. A resit proc, co a jak a co kdyby ti vubec nepomuze, protoze se v tom muzes vrtat donekonecna.

Presne, souhlas.

Jakmile musis porad resit co, proc, jak, vsechny mozne myslenkove a dusevni pochody, co jak myslel, nemyslel, udelal…tak je to cely spatne a pryc z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
22.12.23 07:07

Ale on ti nedával zadne falešné naděje. Nabízela jsi sex, tak ho bral. To jen ty sis myslela, že když máte sex, je to láska.
Tohle je trapne pro všechny, přijmi konečně, že to je vztah na nic, je konec.

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
22.12.23 07:10

MANIPULÁTOR je to slovo, které jsi chtěla asi použit. Manipulant je dělník.

• Citovat
  • Upravit
3537
22.12.23 07:17

Jako manipulátor mi přijdeš ty… Přestaň se v tom pitvat. Ten správný vztah není o tom co, kdy, kdo a jak. Dva lidé spolu tráví čas, je jim spolu dobře a vše plyne, tak nějak přirozeně. Ber to jako svou životní zkušenost, která tě někam posune a běž dál. Uleví se, jak jemu, tak tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.12.23 08:39

Devce, nebud tak zoufala..
Vas vztah mi pripomina par z filmu Zoufalci..on si uziva i s dalsimi devcaty, ona dela zazemi a mumla si mezi zatate zuby, ze to vydrzi a vydrzi a on to jednoho dne pochopi.
Nepochopi, fakt.
Tvuj chlapec (manipulant pobavil, zaradila bych tuto dvojici slov k cimrmanovskym sadař-sadista nebo Žebrak-Točník) te nema rad a kasle na tebe. Vzdycky me az osobne zasahuje, kdyz se tu setkavam s mladymi holkani, co s nevazi samy sebe a mysli si, ze nic lepsiho nez tohle si nezaslouzi.
Zaslouzi, fakt.

• Citovat
  • Upravit
9058
22.12.23 09:30

Jsi švihlá drama queen. Neustále se rozcházíte, pak to ukončíš, pak za ním trapně lezeš. A proč by tě nevyužil do postele, když jsi tak pitomá, že mu do ní vlezeš, i když na tebe kašle? Dobře ti tak, snad se konečně probereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.12.23 14:48
@Aleriga píše:
MANIPULÁTOR je to slovo, které jsi chtěla asi použit. Manipulant je dělník.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria