Co si myslíte o těchto šatech pro nevěstu

Anonymní
21.12.23 16:10

Co si myslíte o těchto šatech pro nevěstu

Dobrý večer, potřebuji anonym kvůli rodině 😇 vím, že je to dost neobvyklé ale moc se mi líbí představa mít na sobě černé nebo bílo černé šaty. Dokonce i červená. Avšak nevím, který střih jje lepší

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32171
21.12.23 16:14

Tak krásné jsou oboje, ty druhé se mi líbí víc…střih záleží na tom, jakou máš postavu, co by ti víx slušelo..musíš to vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.12.23 16:14

Líbí se mi ty první. Někde jsem četla, že první bílé šaty měla královna Viktorie a od té doby jsou hit. Předtím nosily jiné barvy. Proč tedy ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.23 16:16

Ono to nemusí být úplně přesně tohle ale něco velmi podobného, ​​jen sehnat to… nevím. Jedině dát ušít

• Citovat
  • Upravit
32171
21.12.23 16:18
@Anonymní píše:
Ono to nemusí být úplně přesně tohle ale něco velmi podobného, ​​jen sehnat to… nevím. Jedině dát ušít

No řekla bych, že v půjčovních takové mít budou…kamarádky dcera měla černé šaty taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
21.12.23 16:18

Oboje jsou krasny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.23 16:21

Děkuji, nemáte někdo nápad na půjčovnu? Nebo byla jsem ve 3 ale všechno jen bílé

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
21.12.23 16:22

Ty druhé mi připomínají takový typicky svatební styl (když si je představím teda v bílé :mrgreen: ). Ty první jsou originální a takové osobité. Ty první se mi líbí asi více.

• Citovat
  • Upravit
42537
21.12.23 16:24

Oboje ty šaty jsou překrásný :pankac: škoda, že ty první nejsou oblečený, to musí být nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14635
21.12.23 16:27

Ty první jsou vážně zajímavé, ta kombinace. Tak hlasuju pro ně. Líbí se mi tam, jak ty tři barvy nejsou vzajemne v nějakém příkrém kontrastu, ale vzajemne se doplňují.

Ještě aby ti typově sedly, muže se stát, že se budeš lépe cítit v těch druhých nebo taky v nějakých úplně jiných :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
21.12.23 16:29
@Anonymní píše:
Dobrý večer, potřebuji anonym kvůli rodině 😇 vím, že je to dost neobvyklé ale moc se mi líbí představa mít na sobě černé nebo bílo černé šaty. Dokonce i červená. Avšak nevím, který střih jje lepší

Ty druhé se mi mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21631
21.12.23 16:32

Koukej možná po půjčovnách společenských šatů, než vyloženě svatebních. Šaty jsou krásné oboje. Ale fakt musíš vyzkoušet, v čem se budeš dobře cítit ty. Ono se dost často stává, že ty pravé šaty jsou nakonec úplně jiné bez byla původní představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.12.23 16:53

Oboje jsou hnus, jdeš na svatbu nebo na pohřeb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.12.23 16:54
@Atisia píše:
Líbí se mi ty první. Někde jsem četla, že první bílé šaty měla královna Viktorie a od té doby jsou hit. Předtím nosily jiné barvy. Proč tedy ne? :nevim:

A ještě před tím lidi se motali do prosteradla místo oblečení, taky dobra inspirace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.12.23 16:56

První

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat