Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak krásné jsou oboje, ty druhé se mi líbí víc…střih záleží na tom, jakou máš postavu, co by ti víx slušelo..musíš to vyzkoušet…
Líbí se mi ty první. Někde jsem četla, že první bílé šaty měla královna Viktorie a od té doby jsou hit. Předtím nosily jiné barvy. Proč tedy ne? ![]()
Ono to nemusí být úplně přesně tohle ale něco velmi podobného, jen sehnat to… nevím. Jedině dát ušít
@Anonymní píše:
Ono to nemusí být úplně přesně tohle ale něco velmi podobného, jen sehnat to… nevím. Jedině dát ušít
No řekla bych, že v půjčovních takové mít budou…kamarádky dcera měla černé šaty taky…
Děkuji, nemáte někdo nápad na půjčovnu? Nebo byla jsem ve 3 ale všechno jen bílé
Ty druhé mi připomínají takový typicky svatební styl (když si je představím teda v bílé
). Ty první jsou originální a takové osobité. Ty první se mi líbí asi více.
Oboje ty šaty jsou překrásný
škoda, že ty první nejsou oblečený, to musí být nádhera.
Ty první jsou vážně zajímavé, ta kombinace. Tak hlasuju pro ně. Líbí se mi tam, jak ty tři barvy nejsou vzajemne v nějakém příkrém kontrastu, ale vzajemne se doplňují.
Ještě aby ti typově sedly, muže se stát, že se budeš lépe cítit v těch druhých nebo taky v nějakých úplně jiných ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, potřebuji anonym kvůli rodině 😇 vím, že je to dost neobvyklé ale moc se mi líbí představa mít na sobě černé nebo bílo černé šaty. Dokonce i červená. Avšak nevím, který střih jje lepší
Ty druhé se mi mi líbí.
Koukej možná po půjčovnách společenských šatů, než vyloženě svatebních. Šaty jsou krásné oboje. Ale fakt musíš vyzkoušet, v čem se budeš dobře cítit ty. Ono se dost často stává, že ty pravé šaty jsou nakonec úplně jiné bez byla původní představa.
@Atisia píše:
Líbí se mi ty první. Někde jsem četla, že první bílé šaty měla královna Viktorie a od té doby jsou hit. Předtím nosily jiné barvy. Proč tedy ne?
A ještě před tím lidi se motali do prosteradla místo oblečení, taky dobra inspirace
Dobrý večer, potřebuji anonym kvůli rodině 😇 vím, že je to dost neobvyklé ale moc se mi líbí představa mít na sobě černé nebo bílo černé šaty. Dokonce i červená. Avšak nevím, který střih jje lepší