Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když pominu ten fakt, že jste oba ve svazku manželském, může za tím být úplně cokoliv.
Buď se unáhlil a uvědomil si, že to fakt (třeba skrze právě ženu) není vůbec dobrý nápad… nebo mu na to hned žena ihned přišla ![]()
Ale nikdo ti tady neřekne přesně, proč to udělal.
Samozřejmě, že tohle chování nedává smysl. Když někomu napíšu, tak očekávám odpověď, takže neblokuju… ale dost často se holt dějí věci, lidé dělají věci, co nechápeme…
Nejlepší je se vůbec nesnažit to pochopit! ![]()
Možností je několik. Třeba se spletl a chtěl zablokovat někoho jiného. Třeba to viděla manželka a donutila ho blokovat tě
. Nebo si to tedy rozmyslel, že by to nevedlo k ničemu dobrému, možná si chtěl z tebe vystřelit, těžko říct…
@Anonymní píše:
Ahoj nevim co si.mam myslet. Jsem vdana, on zenaty. Nic jsme spolu nikdy nemeli jen jsme si pred 2r chvilku psali a od te doby na sebe pokukujem. Je to na 4 dny kdy mi napsal. Ale mam vypnute upozorneni takze jsem si to precetla az po asi 7h a odepsala mu. Ale blokl si me a zpravy mu uz neprisli. Asi mu to prislo trapny nebo si to rozmyslel a zablokl si me nevim..ale docela to chovani nechapu od 30leteho muze. Ja bych si snim rada popsala kdyz mi napsal. Doma je to na houby a nejaky rozptyleni formou psani by bodli. Co si o tom myslite? Je to asi dost detinsky to jeho chovani co?
Dětinský je si s někým dopisovat, když je to doma nahouby. Pak to totiž bude doma nahouby ještě víc.
No odkopal se ještě hned pro tebe jedině dobře.
Každopádně na tvém místě bych raději hledala vhodnější formu řešení “doma je to na houby”.
Me spis napadlo ze si me blokl protoze jsem mu neodepisovala a bylo mu to trapny..jasne to nikdy nepochopim ale napadlo me mu napsat znovu ( pokud jsem porad blokla stejne mu to nedojde) proc mi pise kdyz si me pak zablokuje?
ja jsem uprimna a podobnym stylem s lidma mluvim ale nechci byt za zoufalku
dneska jsme se potkali a jen koukal ( nebavime se osobne k vuli okoli kde nas oba znaji) ze mu na to dosla manzelka si nemyslim psala jsem mu v case kdy je jeste v praci.
@Karinkas to uz je hodne dlouho a dlouho u v reseni urcite to neresim timto ani jsem jako prvni nepsala
Nebuď jak nadržená fena…
Ti někdo napíše a ty se hned rozplýváš blahem, jsi to z toho celá pryč a řešíš to jak puberťačka…asi nebylo stejně moc o co stát, když se po 7mi hodinách, co jsi mu neodpověděla, smrtelně urazil
Je vidět, že doma to máš asi fakt blbý, ale řešit to nějakým takovýmhle zoufalcem, co si na tebe po x letech vzpomene
![]()
@Sonarka v necem mas pravdu.. ano mam to dost na houby a resim to jak pubertacka protoze jsme si tehdy rozumneli a hodne se mi i libi
takze mozna proto mi na tom. zalezi vic nez u jinyho..je to 2.mesice kdy mi psal. i jiny borec z okoli a ani jsem nezavadila myslenkou ze vubec odepisu
Rozmyslel si to a vzal zpátečku. Důvod je prostý. Ty jsi vdaná a on ženatý. Bohužel, takto se chová hodně ženatých chlapů v mém okolí. Nejdříve to vypadá nadějně a pak vycouvají. Nechtějí riskovat doma problémy s pípáním telefonu. Být tebou, tak mu určitě nepíšu, akorát by ses ztrapnila. A jak tu bylo napsáno výše, tím, že máš nefunkční vztah, tak tímto ještě víc to zhoršíš.
Po sedmi hodinách přišla domů manželka a on už nemohl riskovat. Ted´ mají společně dovolenou, tak se mu tvoje zprávy doručí až v novým roce ![]()
@Taktinevím to nedoruci..kdyz si nekoho bloknes a pak odblokujes zpravy uz nedojdou takze jsem se vlastne neztrapnila
@vejilka
@Anonymní píše:
@Taktinevím to nedoruci..kdyz si nekoho bloknes a pak odblokujes zpravy uz nedojdou takze jsem se vlastne neztrapnila@vejilka
Já to myslela tak, abys mu nepsala ještě bokem například sms, nebo jiný profil.
@vejilka nee to urcite tak zoufala nejsem
chtela jsem jen jeste jednu zpravu a bud by dosla nebo ne..ja si myslim ze si me odblokuje ale cim vic tu pisu tim vic mi dochazi ze je to kravina
tak bude diskuze k necemu dobra ![]()
Ahoj nevim co si.mam myslet. Jsem vdana, on zenaty. Nic jsme spolu nikdy nemeli jen jsme si pred 2r chvilku psali a od te doby na sebe pokukujem. Je to na 4 dny kdy mi napsal. Ale mam vypnute upozorneni takze jsem si to precetla az po asi 7h a odepsala mu. Ale blokl si me a zpravy mu uz neprisli. Asi mu to prislo trapny nebo si to rozmyslel a zablokl si me nevim..ale docela to chovani nechapu od 30leteho muze. Ja bych si snim rada popsala kdyz mi napsal. Doma je to na houby a nejaky rozptyleni formou psani by bodli. Co si o tom myslite? Je to asi dost detinsky to jeho chovani co?