Zablokoval mě, když jsem neodepsala

Anonymní
20.12.23 21:20

Zablokoval me kdyz jsem neodepsala

Ahoj nevim co si.mam myslet. Jsem vdana, on zenaty. Nic jsme spolu nikdy nemeli jen jsme si pred 2r chvilku psali a od te doby na sebe pokukujem. Je to na 4 dny kdy mi napsal. Ale mam vypnute upozorneni takze jsem si to precetla az po asi 7h a odepsala mu. Ale blokl si me a zpravy mu uz neprisli. Asi mu to prislo trapny nebo si to rozmyslel a zablokl si me nevim..ale docela to chovani nechapu od 30leteho muze. Ja bych si snim rada popsala kdyz mi napsal. Doma je to na houby a nejaky rozptyleni formou psani by bodli. Co si o tom myslite? Je to asi dost detinsky to jeho chovani co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2529
20.12.23 21:38

Tak když pominu ten fakt, že jste oba ve svazku manželském, může za tím být úplně cokoliv.
Buď se unáhlil a uvědomil si, že to fakt (třeba skrze právě ženu) není vůbec dobrý nápad… nebo mu na to hned žena ihned přišla :nevim:

Ale nikdo ti tady neřekne přesně, proč to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
20.12.23 21:38

Samozřejmě, že tohle chování nedává smysl. Když někomu napíšu, tak očekávám odpověď, takže neblokuju… ale dost často se holt dějí věci, lidé dělají věci, co nechápeme… :nevim: Nejlepší je se vůbec nesnažit to pochopit! :mrgreen:

Možností je několik. Třeba se spletl a chtěl zablokovat někoho jiného. Třeba to viděla manželka a donutila ho blokovat tě :D. Nebo si to tedy rozmyslel, že by to nevedlo k ničemu dobrému, možná si chtěl z tebe vystřelit, těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
20.12.23 22:39
@Anonymní píše:
Ahoj nevim co si.mam myslet. Jsem vdana, on zenaty. Nic jsme spolu nikdy nemeli jen jsme si pred 2r chvilku psali a od te doby na sebe pokukujem. Je to na 4 dny kdy mi napsal. Ale mam vypnute upozorneni takze jsem si to precetla az po asi 7h a odepsala mu. Ale blokl si me a zpravy mu uz neprisli. Asi mu to prislo trapny nebo si to rozmyslel a zablokl si me nevim..ale docela to chovani nechapu od 30leteho muze. Ja bych si snim rada popsala kdyz mi napsal. Doma je to na houby a nejaky rozptyleni formou psani by bodli. Co si o tom myslite? Je to asi dost detinsky to jeho chovani co? :mrgreen:

Dětinský je si s někým dopisovat, když je to doma nahouby. Pak to totiž bude doma nahouby ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
20.12.23 22:59

No odkopal se ještě hned pro tebe jedině dobře.
Každopádně na tvém místě bych raději hledala vhodnější formu řešení “doma je to na houby”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 23:05

Me spis napadlo ze si me blokl protoze jsem mu neodepisovala a bylo mu to trapny..jasne to nikdy nepochopim ale napadlo me mu napsat znovu ( pokud jsem porad blokla stejne mu to nedojde) proc mi pise kdyz si me pak zablokuje? :mrgreen: ja jsem uprimna a podobnym stylem s lidma mluvim ale nechci byt za zoufalku :mrgreen: dneska jsme se potkali a jen koukal ( nebavime se osobne k vuli okoli kde nas oba znaji) ze mu na to dosla manzelka si nemyslim psala jsem mu v case kdy je jeste v praci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.23 23:05

@Karinkas to uz je hodne dlouho a dlouho u v reseni urcite to neresim timto ani jsem jako prvni nepsala

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.12.23 23:06

Nebuď jak nadržená fena… :roll: Ti někdo napíše a ty se hned rozplýváš blahem, jsi to z toho celá pryč a řešíš to jak puberťačka…asi nebylo stejně moc o co stát, když se po 7mi hodinách, co jsi mu neodpověděla, smrtelně urazil :lol: :roll: Je vidět, že doma to máš asi fakt blbý, ale řešit to nějakým takovýmhle zoufalcem, co si na tebe po x letech vzpomene :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.23 23:06

@jita22 otazka zda to jde jeste vic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.23 23:09

@Sonarka v necem mas pravdu.. ano mam to dost na houby a resim to jak pubertacka protoze jsme si tehdy rozumneli a hodne se mi i libi :mrgreen: takze mozna proto mi na tom. zalezi vic nez u jinyho..je to 2.mesice kdy mi psal. i jiny borec z okoli a ani jsem nezavadila myslenkou ze vubec odepisu

• Citovat
  • Upravit
6840
20.12.23 23:09

Rozmyslel si to a vzal zpátečku. Důvod je prostý. Ty jsi vdaná a on ženatý. Bohužel, takto se chová hodně ženatých chlapů v mém okolí. Nejdříve to vypadá nadějně a pak vycouvají. Nechtějí riskovat doma problémy s pípáním telefonu. Být tebou, tak mu určitě nepíšu, akorát by ses ztrapnila. A jak tu bylo napsáno výše, tím, že máš nefunkční vztah, tak tímto ještě víc to zhoršíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
20.12.23 23:10

Po sedmi hodinách přišla domů manželka a on už nemohl riskovat. Ted´ mají společně dovolenou, tak se mu tvoje zprávy doručí až v novým roce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 23:13

@Taktinevím to nedoruci..kdyz si nekoho bloknes a pak odblokujes zpravy uz nedojdou takze jsem se vlastne neztrapnila :mrgreen: @vejilka

• Citovat
  • Upravit
6840
20.12.23 23:14
@Anonymní píše:
@Taktinevím to nedoruci..kdyz si nekoho bloknes a pak odblokujes zpravy uz nedojdou takze jsem se vlastne neztrapnila :mrgreen: @vejilka

Já to myslela tak, abys mu nepsala ještě bokem například sms, nebo jiný profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 23:20

@vejilka nee to urcite tak zoufala nejsem :D chtela jsem jen jeste jednu zpravu a bud by dosla nebo ne..ja si myslim ze si me odblokuje ale cim vic tu pisu tim vic mi dochazi ze je to kravina :D tak bude diskuze k necemu dobra :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky