Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty chceš někoho toxického? Nechceš spíš jenom pozornost? A řekli jste si důvod proč od sebe odcházíte? Mně totiž přijde, že hned při prvních neshodách se lidi rozcházejí, protože je neumí řešit. Píšeš že za rozchod můžeš ty, že to tvrdí přítel. A je to pravda? Osobně bych řekl, odešel jsi, tak si zůstaň odejitý. Mám už jiné plány. Mám navíc dojem, že se chce vidět, protože mu někde něco nevyšlo a u tebe by měl jistotu. Jen hádám, moc informací si neposkytla.
![]()
Vymazat. Ale jestli si chceš nabít ústa ještě jednou, tak se s ním sejdi. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se vás zeptat na radu.. před měsícem se se mnou rozešel přítel, a já ho nemohla nechat jít… i když se choval dost toxicky, prosila jsem, že to můžeme spolu ještě nějak zkusit…Ale kdykoliv jsem mu třeba napsala, začal mě obviňovat že za ten rozchod můžu víceméně já a skončilo to hádkou. Nikdy nenapsal on…až do dnes, kdy mi napsal, že by se chtěl vidět…já jsem zatím jen zobrazila a nevím, co mám dělat…Chci ho vidět, protože mi v hlavě šrotuje - Jé, on mě chce zpátky, začal se snažit, zároveň chci ale zapomenout…
Před rozchodem mi řekl, že potřebuje vědět, jestli je lepší pro něj být sám nebo se mnou..Achjo..poraďte prosím
Zablokovat, vymazat, neschazet se.
Ty nemáš žádnou svou hrdost, zakladatelko? V takovém, ne-li časem horším vztahu chceš být opět? Pokud se rozešel s tebou jenom proto, aby zjistil, jestli je lepší být sám nebo s tebou, tak ten by letěl… ![]()
Vymazat, zablokovat, zapomenout! ![]()
Nevracela bych se..zvlášť po takovém jeho přístupu..
Zase by sis šla pro další lekcí.
Pises jako zoufalka, chovas se jako zoufalka,… nechapu tuhle hysterickou diskusi, stejne vis, ze se s nim sejdes…
Neodepisovat, bloknout. Beztak se s tebou nejspíš chce sejít jen aby ti uštědřil nějakou další výchovnou lekci
Kašli na něj a jdi dál. Toxické lidi kolem sebe nepotřebuješ!
To fakt kazda toho borce odsoudite, aniz byste ho znali a vedeli, jak se chova? co kdyz tahle zoufalka je ten toxicky partner a on od ni odesel, protoze se s ni nedalo vydrzet?… opet se opakuji, jen idiot muze soudit situaci o ktere vi kulove… a tady je to sama urazka dotycneho, opravdu zarna inteligence mistni galerky se ukazala
@markytka3 píše:
To fakt kazda toho borce odsoudite, aniz byste ho znali a vedeli, jak se chova? co kdyz tahle zoufalka je ten toxicky partner a on od ni odesel, protoze se s ni nedalo vydrzet?… opet se opakuji, jen idiot muze soudit situaci o ktere vi kulove… a tady je to sama urazka dotycneho, opravdu zarna inteligence mistni galerky se ukazala
Hele, diskuze jsou o tom, že zakladatelka chce, abychom poradili na základě informací, které nám poskytne. NIKDY nemáš úplný obrázek. Na základě úvodního příspěvku, za předpokladu, že jí věříme (co nám taky zbývá jiného), je úplně jasné, že s toxickým člověkem, co svaluje veškerou vinu za rozchod na ní (nikdy to není vina jednoho člověka), nemá cenu ten rozbitý hrnek znovu lepit ![]()
@markytka3 píše:
Tak ať je toxický partner z toho páru kdokoliv, tak snad dávat ten pár dohromady nemá cenu, ne? Neklapalo to, nebude zas. Ještě ke všemu, když se zakladatelka snižovala a prosila o návrat, už to jí snížilo v jeho očích hodnotu.
Ahoj,
chci se vás zeptat na radu.. před měsícem se se mnou rozešel přítel, a já ho nemohla nechat jít… i když se choval dost toxicky, prosila jsem, že to můžeme spolu ještě nějak zkusit…Ale kdykoliv jsem mu třeba napsala, začal mě obviňovat že za ten rozchod můžu víceméně já a skončilo to hádkou. Nikdy nenapsal on…až do dnes, kdy mi napsal, že by se chtěl vidět…já jsem zatím jen zobrazila a nevím, co mám dělat…Chci ho vidět, protože mi v hlavě šrotuje - Jé, on mě chce zpátky, začal se snažit, zároveň chci ale zapomenout…
Před rozchodem mi řekl, že potřebuje vědět, jestli je lepší pro něj být sám nebo se mnou..Achjo..poraďte prosím