Odepsat mu nebo vymazat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snowie23
21.12.23 11:00
@Lucie_Sx píše:
Ne.
Clovek, ktery te opravdu miluje, se k tobe nebude chovat rok (!) hnusne, nebude hazet vsechnu vinu na tebe a nebude si potrebovat ujasnovat, jestli s tebou chce byt nebo ne.

Stačí, aby měl nějaké osobní problémy a promítne se to do chování.

• Citovat
  • Upravit
34473
21.12.23 11:00
@Snowie23 píše:
Jak nic? Však se s ní chce sejít.

Jednak ani neví, co jí chce a druhak opustil on jí. Pokud by ji chtěl zpátky (navíc pokud ví, že ona má zájem), měl by cvrkat úplně jinak. On pro ni nedělá vůbec nic, ona se ve jménu „lásky“ akorát shazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.23 11:02
@Snowie23 píše:
A přesně proto s tím přestala, a teď uhání on ji.
Ale když si každý bude hrát na to jak je hrdý a nebude dolejzat, tak k čemu to bude? Někdo musí vždycky udělat první krok. A není to dolejzání.

Prej uhání :mrgreen: napsal jí, aby se sešli, to je uhánění jako řemen. Nejde o to, být hrdý, ale nešlapat po své sebeúctě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.12.23 11:07
@Snowie23 píše:
Stačí, aby měl nějaké osobní problémy a promítne se to do chování.

Promitne.
Ale ocad pocad.
Pokud je tam fakt laska, tak bude sve osobni problemy porad resit a ventilovat s ohledem na tu vnitrni lasku k ni.
Tento se tak nechova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
21.12.23 11:18
@Luboš P píše:
Ty budeš asi mladý člověk. Já mám zkušenosti, že většina takových kamarádství končila špatně a velmi často se rozešli ve zlém. Taková kamarádství se stanou asymetrická, jeden se upne na druhého, až se stane závislým, přestane sám rozhodovat, ale toho, kdo mu poradil, bude činit odpovědným. Takže si ten „patron“ řekne: za dobrotu na žebrotu, mám já tohle zapotřebí?, a mám svých starostí dost. A odpovědný člověk ve vztahových otázkách nerozhoduje, bez znalosti stanoviska druhé strany (audiatur et altera pars).

Velice zajímavé. Tak určitě je fajn mít rovnocenné přátelství a i ty „patronské“, tedy z podstaty věci nerovnoměrné přátelství. Patron však má být pomocí, vrbou, má umět poradit, ale pořád musí nechat svobodu dotyčnému se rozhodnout. Nesmí se z toho stát manipulace. Ano, často to má právě tato úskalí cos popisoval a nedopadá to dobře. Ne každý to umí, a ne každý je na to vhodný.

• Citovat
  • Upravit
5110
21.12.23 14:03
@Zwetta píše:
v prvním příspěvku píšeš, že se choval dost toxicky

Buď zakladatelka neví co to je (toxický), nebo je masochistka a nebo si spočítala pro a proti a vyšlo jí: lépe s ním, než bez něj. A tady si dělá alibi, když to nevyjde, řekne: že já jsem vás poslouchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí