Odepsat mu nebo vymazat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
20.12.23 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se vás zeptat na radu.. před měsícem se se mnou rozešel přítel, a já ho nemohla nechat jít… i když se choval dost toxicky, prosila jsem, že to můžeme spolu ještě nějak zkusit…Ale kdykoliv jsem mu třeba napsala, začal mě obviňovat že za ten rozchod můžu víceméně já a skončilo to hádkou. Nikdy nenapsal on…až do dnes, kdy mi napsal, že by se chtěl vidět…já jsem zatím jen zobrazila a nevím, co mám dělat…Chci ho vidět, protože mi v hlavě šrotuje - Jé, on mě chce zpátky, začal se snažit, zároveň chci ale zapomenout…
Před rozchodem mi řekl, že potřebuje vědět, jestli je lepší pro něj být sám nebo se mnou..Achjo..poraďte prosím :nevim:

Nepiš mu a všude ho zablokuj. Opravdu ve svém životě potřebuješ takové individuum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 12:16

@markytka3 Musím na Vás reagovat.
Zoufalka nejsem. Mám své přátele, své koníčky, cestuji a pracuji, vedu celkem úspěšný život. Tříletý vztah jsme ukončili před měsícem, respektive on jej ukončil, protože (jak už jsem psala výše), potřeboval zjistit, jestli mu bude lépe se mnou nebo beze mě. Určitě chápete, že když s někým žijete tři roky, něco to ve Vás zanechá, a ještě více, když od toho člověka odcházíte s tím, že ho pořád milujete. A ať chci nebo ne, pořád jej v srdci mám, protože si pamatuju na ty krásné vzpomínky. Dva roky se ke mě choval krásně a oplácel mi to, co jsem dávala já jemu. Když změnil zaměstnání, na vztah jsem začala být sama.
Ne, nejsem zoufalka, jak píšete. Jen mi celkem dlouho trvalo uvědomit si, že mě bere jako samozřejmost a nejde se dále na něj spolehnout.
Nebrečím každý den do polštáře. Nevypisuju mu, jak bez něj nemůžu žít. Jdu dál i bez něj.
Skrze tuto diskuzi jsem se chtěla zeptat, zda je možné, že měsíc stačil k nějakému uvědomění. Zda fungují druhé šance. Zda ty dveře mám už nadobro uzavřít.
Takže si, prosím Vás, vemte ten svůj útočný tón, a překlikněte do nějaké jiné diskuze, kde budete jen nevhodně urážet. Díky moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
34473
20.12.23 12:16

Jestli tě něco (cokoliv) donutilo být v toxickém vztahu, škemrat o lásku a vtírat se, aby se vrátil, tak je to prostě špatně. Jemu neodepisuj, vymaž ho z telefonu i ze života a začni uzdravovat sama sebe. On svou šanci měl, nestal o ní, tak nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.12.23 12:20
@Anonymní píše:
Zoufalka nejsem. Mám své přátele, své koníčky, cestuji a pracuji, vedu celkem úspěšný život. Tříletý vztah jsme ukončili před měsícem, respektive on jej ukončil, protože (jak už jsem psala výše), potřeboval zjistit, jestli mu bude lépe se mnou nebo beze mě. Určitě chápete, že když s někým žijete tři roky, něco to ve Vás zanechá, a ještě více, když od toho člověka odcházíte s tím, že ho pořád milujete. A ať chci nebo ne, pořád jej v srdci mám, protože si pamatuju na ty krásné vzpomínky. Dva roky se ke mě choval krásně a oplácel mi to, co jsem dávala já jemu. Když změnil zaměstnání, na vztah jsem začala být sama.
Ne, nejsem zoufalka, jak píšete. Jen mi celkem dlouho trvalo uvědomit si, že mě bere jako samozřejmost a nejde se dále na něj spolehnout.
Nebrečím každý den do polštáře. Nevypisuju mu, jak bez něj nemůžu žít. Jdu dál i bez něj.
Skrze tuto diskuzi jsem se chtěla zeptat, zda je možné, že měsíc stačil k nějakému uvědomění. Zda fungují druhé šance. Zda ty dveře mám už nadobro uzavřít.
Takže si, prosím Vás, vemte ten svůj útočný tón, a překlikněte do nějaké jiné diskuze, kde budete jen nevhodně urážet. Díky moc :palec:

Tak on si chtěl ujasnit :think: to si jako myslel, že ty budeš sedět doma a čekat, jestli se uráčí vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4937
20.12.23 12:22

Už jenom to, že nad tím teď uvažuješ, je dle mého dobrá cesta, jak se od něj nadobro odpoutat. V toxickém vztahu být nechceš, i když se teď snaží, časem to zase sklouzne do starých kolejí. Takže já radím absolutní blok, jestli nechceš za nějakou dobu být tam, kde už jsi jednou byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.12.23 12:23
@terien píše:
Tak on si chtěl ujasnit :think: to si jako myslel, že ty budeš sedět doma a čekat, jestli se uráčí vrátit?

A on si mezitím dost možná ujasňoval, jestli mu nebude lépe s jinou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.23 12:26
@unuděná píše:
Hele, diskuze jsou o tom, že zakladatelka chce, abychom poradili na základě informací, které nám poskytne. NIKDY nemáš úplný obrázek. Na základě úvodního příspěvku, za předpokladu, že jí věříme (co nám taky zbývá jiného), je úplně jasné, že s toxickým člověkem, co svaluje veškerou vinu za rozchod na ní (nikdy to není vina jednoho člověka), nemá cenu ten rozbitý hrnek znovu lepit :nevim:

to ano, ale proc tomu borcovi hned nadavat? proc? ze tu nejaka zoufalka na neho nakyda spinu? pokud je autorka tak duchaplna, ze se na toto musi ptat na anonymnim foru, ok, tak se ji dostane rady, ale proc tu druhou stranu hned urazet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 12:27

@unuděná
Na to taky myslím… Jen mám strach, že už nebudu milovat nikoho tak moc než právě jeho. Vím, že to je taková fráze, co se opakuje pořád dokola, ale nikdy jsem k nikomu necítila to, co k němu.

• Citovat
  • Upravit
13197
20.12.23 12:28
@Housenkaromca píše:
Tak ať je toxický partner z toho páru kdokoliv, tak snad dávat ten pár dohromady nemá cenu, ne? Neklapalo to, nebude zas. Ještě ke všemu, když se zakladatelka snižovala a prosila o návrat, už to jí snížilo v jeho očích hodnotu.

o tom ale ja nepisi, ja se pozastavuji nad urazkami toho borce od mistnich uzivatelek, ktere jsou uplne tupe a jen maji si kopnout do nekoho, o kom se docetly par zvastu. :nevim: opravdu hodne inteligence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.23 12:29
@Anonymní píše:
@unuděná
Na to taky myslím… Jen mám strach, že už nebudu milovat nikoho tak moc než právě jeho. Vím, že to je taková fráze, co se opakuje pořád dokola, ale nikdy jsem k nikomu necítila to, co k němu.

precti si to po sobe jeste jednou a pochopis, jakou zoufalku mam tebou na mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.12.23 12:31
@markytka3 píše:
to ano, ale proc tomu borcovi hned nadavat? proc? ze tu nejaka zoufalka na neho nakyda spinu? pokud je autorka tak duchaplna, ze se na toto musi ptat na anonymnim foru, ok, tak se ji dostane rady, ale proc tu druhou stranu hned urazet? :nevim:

Jsem si teda nevšimla, že by mu někdo nadával. Všichni jen psali, ať si ho blokne a že toxického člověka nepotřebuje :nevim: Nějaká outlocitná dneska, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.23 12:33
@Anonymní píše:
Takže si, prosím Vás, vemte ten svůj útočný tón, a překlikněte do nějaké jiné diskuze, kde budete jen nevhodně urážet. Díky moc :palec:

a tobe neprijde zoufale se ptat na anonymnim foru, jak to maji ostatni? proste nekomu to vyslo a druhemu ne. k cemu ti takova informace je?… osobne, ja bych se s nim sesla, nejsem srab a umim se postavit situaci celem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.23 12:34
@Lucie_Sx píše:
Vymazat blbce.

@unuděná… jj, presne jak pises… nuikdo tu dotycnemu nenadava… prispevek velmi odusevnele uzivatelky, me by zajimalo, z ceho ona soudi, ze ten pan je blbec… jen ze mel koule a odesel z toxickeho vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.12.23 12:36
@markytka3 píše:
@unuděná… jj, presne jak pises… nuikdo tu dotycnemu nenadava… prispevek velmi odusevnele uzivatelky, me by zajimalo, z ceho ona soudi, ze ten pan je blbec… jen ze mel koule a odesel z toxickeho vztahu?

A že tě nadzvedl ten jediný komentář, speciálně od uživatelky, která je známá, že si do pusiny nevidí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.12.23 12:46
@unuděná píše:
A že tě nadzvedl ten jediný komentář, speciálně od uživatelky, která je známá, že si do pusiny nevidí? :nevim:

tak cti dal… ja treba bych se s nim sesla, nejsem srab a pokud s nekym ziji 3 roky, vazim si ho natolik, ze si na nej cas najdu, byt uz jsme vztah ukoncili… tady by ho kazda blokovala, mazala, nasazuje mu psi hlavu :nevim:… jak zde zaznelo, na jakykoliv vztah musi byt dva, i na ten toxicky… borec chce treba jen vycistit vzduch a rozejit se jako rozumny clovek… a tady kazda hystericky radi idealne zprovodit ze „sveta“ :lol: ani se nedivim, ze tyhle uzivatelky maji doma to, co maji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí