Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s manzelem bysme radi nasli dlouhodobou rodinnou kamaradku. Uz delsi dobu s manzelem snime o trojce dve zeny a on
jednu prilezitost uz jsme meli, ale bohuzel si kamaradka nasla partnera. Je vubec mozne se nekde seznamit s holkou/slecnou/zenou, ktera by chtela zit v polyamornim vztahu? Ja 31, stihla, BI. Manzel 35, sportovni postavy, hetero. Kdyby se tu pohybovala maminka co miluje vylety, prirodu, divadlo, kino,… Byli bychom radi kdyby ses ozvala na mail kamaradkapropar@gmail.com a vse si povime. Nejlepe ustecky kraj. Budeme se tesit ![]()
@HledameKamaradku píše:
Ahoj, s manzelem bysme radi nasli dlouhodobou rodinnou kamaradku. Uz delsi dobu s manzelem snime o trojce dve zeny a onjednu prilezitost uz jsme meli, ale bohuzel si kamaradka nasla partnera. Je vubec mozne se nekde seznamit s holkou/slecnou/zenou, ktera by chtela zit v polyamornim vztahu? Ja 31, stihla, BI. Manzel 35, sportovni postavy, hetero. Kdyby se tu pohybovala maminka co miluje vylety, prirodu, divadlo, kino,… Byli bychom radi kdyby ses ozvala na mail kamaradkapropar@gmail.com a vse si povime. Nejlepe ustecky kraj. Budeme se tesit
Copak, Amatéři nefungují.. ![]()
@HledameKamaradku píše:
@mado tam to nekdy fungovalo??
Ale jo fungovalo ![]()
@HledameKamaradku píše:
Ahoj, s manzelem bysme radi nasli dlouhodobou rodinnou kamaradku. Uz delsi dobu s manzelem snime o trojce dve zeny a onjednu prilezitost uz jsme meli, ale bohuzel si kamaradka nasla partnera. Je vubec mozne se nekde seznamit s holkou/slecnou/zenou, ktera by chtela zit v polyamornim vztahu? Ja 31, stihla, BI. Manzel 35, sportovni postavy, hetero. Kdyby se tu pohybovala maminka co miluje vylety, prirodu, divadlo, kino,… Byli bychom radi kdyby ses ozvala na mail kamaradkapropar@gmail.com a vse si povime. Nejlepe ustecky kraj. Budeme se tesit
Proč rovnou hned v polyamornim vztahu? Nejdřív si to vyzkoušejte s někým cizím, když už si chcete hrát s ohněm. Ono snít o něčem a realita se leckdy rozchází… Abys nedopadla jak ta paní tady před nějakou dobou, rozcarovana z toho, že manžel se slečnou do trojky pokračovali bez ní, zatímco ona odbehla vedle uspavat dítě…
Zdravíme a držíme vám palce ať najdete my s manželem hledáme bi rodinného přítele. Ať se vám daří