Rozchod s narcisem

Anonymní
20.5.25 06:42

Rozchod s narcisem

Ahoj holky, před pár týdny jsem tady psala o ne moc hezkém rozchodu. Myslela jsem si, že se z toho dostanu, ale nemůžu začít novy život když se mi deje tohle. Píšu předem, ze spolu pracujeme. Trpí narcismem. Ma hodně znaku, které na to poukazuji i on to o sobě tvrdí.
Rozešla jsem se před pár týdny s partnerem po více než 5ti letech protože jsme spolu nebydleli (on to porad oddaloval) a nechtěl miminko. Porad mi říkal potom, potom, potom. Mela jsem od nej chvíli klid, nepsal mi, v praci se nebavil, ale minuly týden to začalo..
Začal mi psát, ze mi udělá miminko, ze to chce, ze chce sex a porad jen o sexu a o dítěti.. V práci mi pořád psal ať jdu za ním a takové. Každý den xx zpráv. V pátek jsem se s ním sešla a říkal mi jak se změní (ja mám z toho srandu), jak mi udělá dítě, jak semnou bude bydlet a v sobotu mi napsal, ze mě má dávno v pi.. No, v neděli se nedělo nic a dnes v práci do mě silou vrazil, začal mi nadávat a potom mě chtěl líbat.. Po pár hodinách mi řekl, že čeká dítě s jinou - pár týdnů po rozchodu, že se moc těší a takové věci, potom zamnou přišel ještě jednou a znovu mi to řekl a začal mi nadávat. Řekl mi, že je to s ní lepší jak semnou, že má větší prsa a takové.
Vubec jsem takové chování od dospělého chlapa nikdy nezažila a vůbec nevím co mam dělat. Jsem z toho zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5031
20.5.25 06:45
@Anonymní píše: Více

Lepší Trollino by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 06:48

@Justin Case

Takže člověk se jde tady vypsat, brečí, nevím co má dělat a označí ho někdo za trolla? Tak to je bezva teda..

• Citovat
  • Upravit
5031
20.5.25 06:55

Tak jo, zkusím tedy odpovědět jak nejlépe dokážu a dám do toho rozum, cit i zkušenosti.

Za 1) to, že jste byla s takovým cementem je i vaše chyba, neboť s kým jsi taky si. To je třeba si uvědomit v každém vztahu

1. pokud jste chtěla s cementem dítě tak je to brutální a nemám slov
  2. pokud píšete, že je vám v něčem k smíchu a přitom tady píšete romány tak očividně lžete sama sobě a to je první a největší problém…přestaňte si lhát, řekněte si, že vám prstě chybí, ale takto to nejde
  3. myslím, že pokud nějaký chlap po rozchodu začne vykládat bejvale o nové tak se buď nesrovnal s rozchodem nebo mu je tak 14-17 a nebo je totální cement…
  4. takže vás díky jeho popisu u něj držel jen sex či peníze…oboje je docela ostuda.

Lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
20.5.25 07:13

Pokud je to pravda, tak nechápu, proč brečíš a že nevíš, co máš dělat :nevim: Tady je to snad jasné víc, než kdy jindy.
Ty bys měla slavit, že ses takové parodie na chlapa zbavila a gratulovat mu k nové rodině :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
20.5.25 07:45

Přemýšlím, jak dlouho mělo mě dítě svůj první telefon, než se na něm naučilo někoho zablokovat. Ignorovat lidí zvládalo už předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34789
20.5.25 07:51

Zakladatelko diskuze, změň práci.
Jestli je skutečný narcis nevím, ti to nikdy o sobě neřeknou, považuji se za dokonalé. Spíš je to obyčejný dementní sobec.
Vědomě se soustřeď na odpoutani se od něj a to tak, že vůbec, ale vůbec nebudeš mít potřebu ho řešit, přemýšlet o tom co a proč dělá, říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.5.25 07:51

A já myslela, že ses s ním rozešla, protože je debbil. A ono ne, on nechtěl miminko :roll: za prvé se nauč funkci blokaci hovorů a pak si najdi terapeuta, at ti pomůže vykřesat základy sebeúcty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
20.5.25 08:43

Tohle neni zadny narcis, to je normalni de.bil, co neunesl rozchod a chvilemi te miluje a chvilemi nenavidi a chova se jak idiot. S timhle exemplarem jsi chtela dite? Umis si tu tragedii predstavit, kdyby v tom bylo jeste dite? Ignoruj ho, snaz se s nim nebyt sama a oslavuj, ze ses ho zbavila, a jinou maximalne polituj, stejne zadna jina ted neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.5.25 08:46

To je tady bohužel už norma.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.5.25 09:12

Zablokuj si jeho číslo, smaž ho ze soc. sítí a poohlížej se po nové práci. Dokud zůstáváš v této, ignoruj ho. Nejspíš přitvrdí, snaž se vyhnout se osobnímu setkání, kde byste byli jen vy dva. A prosímtě hlavně mu na to neskákej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.5.25 09:31

Pán je poněkud impulsivní, neovládá emoce. Z rozchodu totálně v pr deli. Hodně pošramocené ego. Může se mstít.

Už jste se rozešli, :potlesk: a teď ještě uteč.
Změň práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
20.5.25 09:39

No, ať jsi trolík nebo ne… Co bys měla asi dělat? Prostě nic. Ma Tě, řekl kde. Je blbý, že spolu pracujete. Radí Ti tu, změnit kvůli němu práci, prostě zdrhnout. To bych jen kvůli němu nedělala. Nic to nevyřeší, jen ho to bude těšit. Aby ses pak třeba kvůli němu ještě i nestěhovala.

Příspěvek upraven 20.05.25 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35220
20.5.25 09:44

Tak když mu dovolíš aby se k tobě takhle choval, tak se nediv. Proč si ho neblokneš, a v práci ho nepřehlížíš jak krajinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
20.5.25 09:54

Narcis to není. Dneska je to velice nadužívaný, moderní pojem. Někdo je prostě jen vůl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí