Rozchod s partnerkou

14
22.6.16 07:58

Rozchod s partnerkou

Dobrý den, po deseti letech vztahu si partnerka začala podvádět když jsem chodil do práce. Aktuálně je odstehovana k němu a já mám soudem svěřené děti do péče. Otázka zní jestli by jste mi poradily kde hledat novou partnerku? Je mi 35 a deset let jsem žil jen rodinou, takže nějaké bary diskotéky atd to šlo mimo mne a popravdě mne to ani neláká. Seznamky na netu to je taky pase. Tak kam se podívat? Dekuju Michal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
22.6.16 08:06

Vis co, kdyz nekdy clovek usilovne nebo vuvec cilene hleda partnera, tak potkava takove, kteri nemusi byt uplne ti pravi.
Na tvem miste bych na to nijak netlacila. Nekdy staci mit oci otevrene a potkame to prave v situaci nebo na miste, kde bychom to necekali.
Myslim, ze se potkate bez hledani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.16 08:07

@mig29 záleží na více okolnostech - kolik je dětem, jak dlouho si po rozchodu atd.. Ale můj postřeh? nehledej, prostě choď mezi lidi, ono to klapne aji tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.16 08:15

@mig29 usilovně nehledej, také jsem usilovně hledala, a vždycky ten, co jsem se s ním setkala, měl nějaké „ALE“ kvůli kterému jsem ho nechtěla.
Netlač nato, vím, že je těžké být sám, ale hned za každou cenu nikoho nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.6.16 08:23

Přesně tak, chodit mezi lidi, člověk nežije ve vzduchoprázdnu, takže všude je šance s někým promluvit. Ona se ta pravá časem objeví :palec:
Na seznamkách bych taky nehledala „normálního“ člověka, i když vyjímky se vždycky najdou. Ale mít na to ty nervy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.16 08:25

@mig29 taky myslím, že záleží na okolnostech-jak dlouho jsi po rozchodu, jak jsou staré děti. Aby sis to novým vztahem ještě celé nezkomplikoval. Ale jestli opravdu chceš hledat, myslím, že nejlepší je vyrážet mezi lid, na kulturní akce, dětské akce a rozhlížet se. Nejlepší by asi bylo, kdyby měla už taky děti a něčím si už prošla, aby tě dokázala ocenit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.6.16 08:38
@mig29 píše:
Dobrý den, po deseti letech vztahu si partnerka začala podvádět když jsem chodil do práce. Aktuálně je odstehovana k němu a já mám soudem svěřené děti do péče. Otázka zní jestli by jste mi poradily kde hledat novou partnerku? Je mi 35 a deset let jsem žil jen rodinou, takže nějaké bary diskotéky atd to šlo mimo mne a popravdě mne to ani neláká. Seznamky na netu to je taky pase. Tak kam se podívat? Dekuju Michal
:hug: :hug: :hug: Osobně mám zkušenost, že člověk najde, když nehledá, když to nečeká. Nehroť to, choď s dětmi na různé akce a třeba tam někoho poznáš. A nebo třeba v kavárně…je to o náhodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.6.16 09:00
@mig29 píše:
Dobrý den, po deseti letech vztahu si partnerka začala podvádět když jsem chodil do práce. Aktuálně je odstehovana k němu a já mám soudem svěřené děti do péče. Otázka zní jestli by jste mi poradily kde hledat novou partnerku? Je mi 35 a deset let jsem žil jen rodinou, takže nějaké bary diskotéky atd to šlo mimo mne a popravdě mne to ani neláká. Seznamky na netu to je taky pase. Tak kam se podívat? Dekuju Michal
:hug: nejdřív se zahoj, pak až hledej.. zraněný a bolavý si do života přitáhneš jen další divnoženu… věnuj se sobě - svým koníčkům, začni dělat něco cos dlouho chtěl a není čas - sport, hudbu…a dál se uvidí… jako chlap v dobrém věku se seznámíš snadno, ale jak říkám, dala bych tomu čas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
22.6.16 09:01

Nevím, zda-li bys v baru narazil na to pravé ořechové.
Za sebe a mnoho svých známých mohu říct, že se v seriozní seznamce na netu dá najít. Už samotný profil a způsob komunikace by ti měl napovědět, o co dotyčné jde. Nicméně i ty sám si musíš ujasnit, co vlastně chceš, očekáváš, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.6.16 09:05

Jak dlouho si bez partnerky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.6.16 09:09

Bude to měsíc. Nejdřív jsem nechápal co ji k tomu vedlo a čekal změnu. Ted už vim ze je prostě taková a já si tech deset let jen lhal. Dětem je 10 a 6. Je čas jít dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.6.16 09:15
@mig29 píše:
Bude to měsíc. Nejdřív jsem nechápal co ji k tomu vedlo a čekal změnu. Ted už vim ze je prostě taková a já si tech deset let jen lhal. Dětem je 10 a 6. Je čas jít dal.

Po měsíci mi přijde, že je to dost brzy na vztah, bude trvat třeba měsíce(někomu roky), než se s tím vyrovnáš. Jsem překvapená, že chceš po tak krátké době někoho shánět, přijde mi to jak na truc a to není určitě dobré..no ale každý to máme nastavené jinak, proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
22.6.16 09:18

Třeba se chytí nějaká tady :mrgreen: koukala jsem, že jsi z Prostějova, tak třeba z okolí atp. je maminka, která shání stejně jako ty. každopádně já byla taky nějakej čas sama, prolejzala seznamky, vždycky tam bylo něco, proč to nedopadlo a nakonec jsem rok s někým, kdo bydlel celou dobu 500 m ode mě. držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.16 09:21

No nevím, po 10letech se mi zdá měsíc málo..aby jsi nevybíjel klín klínem, ale každý jsme jiný..
Do budoucna diskotéky, bary, kluby, tam nikoho pořádnýho pro vztah nepotkáš snad jen tak na sex (neříkám, že se nemůže stát)..
V dnešní době internetu si myslím že to není tak že by na seznamkách byli jen beznadějné případy..spíš možná kdo je sám je v nějaké registrovaný..
Dobře to funguje přes známe každý někoho v okolí má kdo je sám s kým bys třeba mohl jít na kafčo nebo s dětmi ven..
A jako poslední děti jsou jistota..,tam je hodně možností kde a jak se seznámit na hřišti, v zoo, různý akce pro děti, koutky pro děti..
A věř mi, že tatínci kteří se hezky věnují a starají o děti jsou TOP :P
Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
22.6.16 09:22
@jdukolem píše: :hug: nejdřív se zahoj, pak až hledej.. zraněný a bolavý si do života přitáhneš jen další divnoženu… věnuj se sobě - svým koníčkům, začni dělat něco cos dlouho chtěl a není čas - sport, hudbu…a dál se uvidí… jako chlap v dobrém věku se seznámíš snadno, ale jak říkám, dala bych tomu čas

Přesně tak.

@mig29 píše:
Bude to měsíc.Nejdřív jsem nechápal co ji k tomu vedlo a čekal změnu. Ted už vim ze je prostě taková a já si tech deset let jen lhal. Dětem je 10 a 6. Je čas jít dal.
Šmangote, vždyť je to čerstvý a Ty hned někoho chceš? Neblázni, nejdřív se dej do kupy Ty sám, to potrvá, než se s tím člověk srovná/vyrovná. To by sis z nové udělal akorát převoznici, byť třeba nechtěně, ale hlavně jsi teď ublížený a dělal by sis z ní i psychologa, a na to fakt není nikdo zvědavý, což nemyslím zle, ale tak, že by to akorát pokazilo vztah, ptž bys jen nadával na ex, a proto se s tím musíš srovnat a naučit se žít sám, a pak i sám se sebou, což je těžší, ale pochopíš, až zažiješ.
Posílám hodně sil. Hlavně ať jste s dětmi všichni zdraví. Drž se. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria