Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný večer,
chtěla jsem se zeptat čím děláte příteli radost? Taková ty drobná překvapení co jsou maličkosti ale moc potěší.
Přemýšlím že udělám obálku a do ni „poukazky“ ve tvaru srdíčka. Třeba na škrábání zad, večeři, masáž, ssex a podobně.
Přítel má rád věci co jsou vyrobené a ne kupované ![]()
Nebo raději jen nechat vzkaz třeba v kapse kalhot do prace nebo tak?
Chtěla jsem mu ty poukázky dat az na narozeniny ale ty má az na podzim.
Jídlem
naposledy jsem dělala nakládaný hermelín, který má rád, nechala schovaný v lednici odležet a pak dala dcerka jako překvápko po náročném dni ![]()
Dřív jsem nakupovala dobroty v El Gusto /lahůdková prodejne nevím zda je po ČR u nás jsou dvě a jedna nám blízko bohužel zrušená/ sušené šunky, výborné paštiky atd pak jsem to nazdobila a po večeři dala jako desert ![]()
Momentálně? Pivo, kousek uzenýho a volný přístup k Tv při fotbalových zápasech.
Tak klidně co čím jste dělali radost v 19-24 letech svým přítelům ![]()
Já nakoupila nálepky, různá srdíčka
![]()
Strčím mu třebas krabičku s nakrájenýma ředkvičkama ze zahrádky do batohu, nalepím srdíčko se vzkazíkem.. najde ho v práci a hned posílá sms smajlíky ![]()
Nebo mu ho lípnu na peněžnku
Jen tak…
Občas koupím kvalitní čokoládku, nebo upeču mufínek a zapíchnu vzkazík na špeljce ![]()
Něco do stylu těchto kartiček jsem jednou dělala a spokojenost. Jinak jak potěšit…dobré jídlo…masáž…výlet…
Vykašli se na srdíčka, bude teplo, tak si vezmi sukni, vyraž s ním ven, a v nestřežené chvíli mu dej do kapsy svoje kalhotky. Až je najde a dojde mu, že jsi naostro, bude mít určitě radost ![]()
Vzkaz na stole, chodím spát později a on velmi brzo vstává, takže hezká slova na papírku před kávou ho fakt potěší a pak si to ještě týden nosí v kapse
![]()
@zrcadlo Srandáááá! To bych taky zkusila, ale s tím bubnem už neexperimentuju ![]()
@sakota píše:
Strudlem. kdykoliv, v libovolnem mnozstvi!
@inkakřivák píše:
Momentálně? Pivo, kousek uzenýho a volný přístup k Tv při fotbalových zápasech.
ehm… Teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet… ![]()
Tím, že když někdy příjde z práce a vidím, jak je chuďato z práce unavený, tak mu přípravím něco dobrého na mls, co vím, že má moc rád a nebo mu řeknu, ať se jde někam vyvenčit, třeba se svým dobrým kámošem na jedno
![]()
…což někdy z jednoho jsou i dvě, nebo 3, ale vždy ví, kdy má přijít
![]()