Jsem nenormální a chci toho moc?

47
22.6.16 06:11

Jsem nenormální a chci toho moc?

Ahoj holky :kytka: Jdu si k Vám vylejt srdíčko, protože už zacinam vážně pochybovat o své normalnosti. S přítelem žijeme 6let. Jsme v jeho baráku a žije tam i jeho matka. A už mi tak nějak dochází trpělivost. Nejen, ze přítel absolutně nebere moje názory, ale poslední dobou zacinam i dostávat pořádnou čočku i za úplný ptakoviny. Moc chodim na Facebook, moc kouřim, moc si píšu s kamaradkama, jsem moc v dome, malo chodim ven (protože okolo baráku je ukrutnej bordel ze stavení, takže tam ani nic dělat nejde), moc tohleto, moc tamhleto. Neustale dostavam napady co bych mohla - jit umejt auto, jit mu pomoct s timhle a s tamhletim. Pokud prijedu z prace a mam toho za celej den dost a lehnu si, dostanu hned vynadano proc se zase valim. Když bych se chtěla jít projit - nemůžeme, příteli se to zrovinka nehodí, když bych chtěla jít do hospody a on ne - tak se nikam nejde, když bych chtěla mít něco v dome takhle (např. obyvakovou stěnu) a jemu se to tak nelíbí, tak tak prostě nebude. A to samy i co se týče chodu domácnosti. Tchyně tam doufám s nama nebude bydlet celek život a tak ho v jeho 28letech ucim, ze když dosnida/doobedva/doveceri, by mohl ten talíř vzít a uklidit, ty papírky ze by mohl hodit do kose, tu skříň ze by mohl zavírat, to spodní prádlo ze patří do kose a ne na kos a tak dále a tak dále. Zkratka vše, co za něj do ted dělala máma a jakmile ho pozadam o to, jestli by to mohl dělat sam, ze už me to nebaví, dostanu servano, ze jsem jak padla na hlavu a proč mi to tolik vadí. Už toho mám fakt všeho plny zuby a nevím, jestli jsem teda normální! :think: Žije si svůj život, ohledy na me nebere, neumi udělat kompromis a me už z toho asi brzo začnou sedivet vlasy! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21636
22.6.16 06:16

Mate deti? Pokud ne, tak se seber a jdi svou cestou. Takto se zit neda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.16 06:20

@Kimmm Vas vztah nikam evidentně nevede. Pokud jste bez deti, odešla bych, oběma vam bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
22.6.16 06:21

Se na nej vy…r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.6.16 06:23

Bez kompromisu to v životě nejde. Pokud je ta „souhra“ prostě není, vztah špatně funguje.
Mě by takové omezování, co můžu a nemůžu, dost vadilo.

Příspěvek upraven 22.06.16 v 06:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
22.6.16 06:23

Běžte bydlet sami, to se rychle zjistí, jake má vztah šance. Je spousta chlapů, ktere by člověk nejradši reklamoval. Někteří jsou tvarni a i schopní pochopit co znamená život v páru, ve vlastní domácnosti. Je zvláštní že ti to vadí až teď, po tolika letech. Asi už trochu ponorka nebo přechození. Anebo ti dochází trpělivost a zjistujes, ze tohle není muž pro tebe. Což je taky dobře, jsi mladá, nemusis někoho vychovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.16 06:24

Tak nějak-jestli nemáš k němu závazky, pádila bych šťastně pryč. A jestli máš-hodně síly-něco podobného několik let bez úspěchu prožívám a jsem z toho na prášky :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4367
22.6.16 06:25

Tchyne se planuje odstehovat? Nemyslim. Podle me je dane, jak by to asi bylo dal ve vasem vztahu. Nejste na zacatku, abyste se sladili, ale jste spolu sest let a to uz by nejaka souhra mela fungovat. Stejne tak tolerance a pochopeni.
Zkus si s pritelem najit vhodnou chvili, nejlepe mimo domov a primluvit si. Jak si predstavuje budoucnost, co mu opravdu vadi. Rekni mu svuj pohled, jak se citis. Pokud to prijme, pokud te alespon vyslechne, treba se s tim da jeste neco delat. Kdyz ale nebude chtit ani slyset a tve pripominky, nazory okamzite smete ze stolu, tak si myslim, ze neni co spravovat.
Kdyz jeden druheho zacne brat jako inventar, tak to neni vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.16 06:31

Děti nemáme, žádné závazky k sobě taky ne. To, ze to zacinam resit az teď je asi proto, ze jsem az ted dokončila školu a chci už asi začít žít svůj život a trochu se realizovat. Jenže jak se mám v takových podminkach realizovat… :roll: Sprdnuti i za to, ze moc dlouho spim (do 9hod). Zkratka všechno, co nedělá on, je nenormální!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.6.16 06:40

Mám pocit, že jste každý jiný…obávám se, že to nemá budoucnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.6.16 06:42

@Kimmm tak od něj odejdi..představ si ho jako otce dítěte..asi ne vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.6.16 06:42

@Kimmm tady těžko posoudíme, sama sebe tu trochu popisuješ tak, že mám z tebe pocit, že si doma kapánek bez energie a línější. Třeba to tak vůbec není jen to na mě tak působí. Např. nechodíš cen, protože je tam bordel, co takhle ho společně s partnerem postupně uklidit a venek si zvelebit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.16 06:49

@ilonka12 To bych asi neřekla, ale samozřejmě, ze mám dny, kdy bych nejradši ležela celej den v posteli. Když jsem chodila od pondělí do patku do patku dopoledne do školy, od pondělí do soboty odpoledne do prace, tak jsem toho mívala zkratka dost a byla jsem rada, když jsem si odpočinula. Ale pokud jsem teď doma - varim, uklizim, peru a on pak přijde a dostanu sprda za to, proč jsem furt zalezla a nejdu mu radši pomoct do garáže? On to nevidí, ze zmizely jeho fousy z holení z umyvadla, ze jeho ponozky záhadné zmizely z podlahy a ze se celej byt uklidil… :roll: Venku jsem se to snažila uklidnit mnohokrát, jenže me vzdycky zastavil s tím, ze se nic vyhazovat nebude, ze se všechno bude jednou hodit. Viz třeba rozlamany květináče tchyně, starý hrnce.. :nevim: Můj bordel to není.. A ačkoliv bych ho rada zredukovala, právo na to nemám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.6.16 06:57

@Kimmm však já nepíši, že si líná obecně, ale doma asi chceš spíš již ten odpočinek a krom domácích prací mít klid, pokud ovšem bydlíte v nějakém domě který se třeba opravuje, tak je to těžké no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.6.16 07:02

Ano, to asi pravda je. Ale já mám dny, kdy mám hroznou energii jít tvořit ten dum, domov. Tak jdu a pomaham příteli na zahradě, v garáži. Pak řeknu, ze si skocim na záchod a zaseknu se někde - u jídla, u telefonu, kdekoliv…a přijdu, o něco dyl, než z toho WC, hned zase dostanu servano, kde jako jsem! Připadam si jak na vojně. Takže další den už radši ven nejdu a dělám si svoje prace pod mým vedením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí