Rozchody celebrit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32079
12.5.22 19:58

@hospodki Zas jí to asi celkem dobře živí, ne? Tak když jí to baví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
12.5.22 20:38
@Uslava píše: Ženy jsou zhrzené a to, že jim partneři zahybaji není nic? Co by podle tebe měly dělat aby byly jiné? Veselí se? Ty bys byla veselá? Jenže jsi Máňa že Lhoty a nikoho mezajimaš. Až budeš slavná a budeš mít parohy, tak budeš dělat co. To samé co ony. Takhle to o tobě budou vědět jen na vesnici a o nich to ví celá země. Ty bys neměla pocit zrady, křivdy Železná ženo?

Tak nějaké rozchody za sebou mám a to, že to mělo určitou úroveň není proto, že bych byla nějaká no name Máňa :roll:…ale prostě proto, že to byla soukromá intimní věc… A jak jsi pomohly, že to rozmázly v médiích? :think: parohy se jim tím zmenšily? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.5.22 07:31
@Annabela11 píše:
@hospodki Tak to byl trapas tedy Doležalová by tenkrát nejraději před tou kamerou utekla 8o

Já to nedokoukala, bylo mi trapně i za toho slizáka. Ještě že ho ulovila kněžka a nebude oblbovat další missandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
13.5.22 07:44
@Magical-eyes píše:
Tak nějaké rozchody za sebou mám a to, že to mělo určitou úroveň není proto, že bych byla nějaká no name Máňa :roll:…ale prostě proto, že to byla soukromá intimní věc… A jak jsi pomohly, že to rozmázly v médiích? :think: parohy se jim tím zmenšily? :think:

Ale u každého to neprobíhá jako soukromá intimní věc. Některé ženy např. vypráví špatně věci o bývalém partnerovi na sítích, společným přátelům apod… A nejsou to celebrity, jen to veřejnost nezajímá
Podle mě je prostě Táňa strašně strašně nešťastná a cítí se poníženě, a tak reaguje, jak reaguje. Možná za pár let si řekne, že se neměla vyjadřovat. Ale teď jedna, jak to cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18568
13.5.22 08:16
@Russet píše:
Já to nedokoukala, bylo mi trapně i za toho slizáka. Ještě že ho ulovila kněžka a nebude oblbovat další missandy.

Myslíš našeho budoucího pana prezidenta? Mezi to panoptikum co tam je by se hodil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.5.22 08:26

@Russet On je hnusák teda a Dolezova randi jen z bohacema takže dobře ji tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.5.22 09:45
@hospodki píše:
Myslíš našeho budoucího pana prezidenta? Mezi to panoptikum co tam je by se hodil :lol:

Doufám, že se nedostane do druhého kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí