Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@hospodki Zas jí to asi celkem dobře živí, ne? Tak když jí to baví… ![]()
@Uslava píše: Ženy jsou zhrzené a to, že jim partneři zahybaji není nic? Co by podle tebe měly dělat aby byly jiné? Veselí se? Ty bys byla veselá? Jenže jsi Máňa že Lhoty a nikoho mezajimaš. Až budeš slavná a budeš mít parohy, tak budeš dělat co. To samé co ony. Takhle to o tobě budou vědět jen na vesnici a o nich to ví celá země. Ty bys neměla pocit zrady, křivdy Železná ženo?
Tak nějaké rozchody za sebou mám a to, že to mělo určitou úroveň není proto, že bych byla nějaká no name Máňa
…ale prostě proto, že to byla soukromá intimní věc… A jak jsi pomohly, že to rozmázly v médiích?
parohy se jim tím zmenšily? ![]()
@Annabela11 píše:
@hospodki Tak to byl trapas tedy Doležalová by tenkrát nejraději před tou kamerou utekla
Já to nedokoukala, bylo mi trapně i za toho slizáka. Ještě že ho ulovila kněžka a nebude oblbovat další missandy.
@Magical-eyes píše:
Tak nějaké rozchody za sebou mám a to, že to mělo určitou úroveň není proto, že bych byla nějaká no name Máňa…ale prostě proto, že to byla soukromá intimní věc… A jak jsi pomohly, že to rozmázly v médiích?
parohy se jim tím zmenšily?
Ale u každého to neprobíhá jako soukromá intimní věc. Některé ženy např. vypráví špatně věci o bývalém partnerovi na sítích, společným přátelům apod… A nejsou to celebrity, jen to veřejnost nezajímá
Podle mě je prostě Táňa strašně strašně nešťastná a cítí se poníženě, a tak reaguje, jak reaguje. Možná za pár let si řekne, že se neměla vyjadřovat. Ale teď jedna, jak to cítí.
@Russet píše:
Já to nedokoukala, bylo mi trapně i za toho slizáka. Ještě že ho ulovila kněžka a nebude oblbovat další missandy.
Myslíš našeho budoucího pana prezidenta? Mezi to panoptikum co tam je by se hodil ![]()
@Russet On je hnusák teda a Dolezova randi jen z bohacema takže dobře ji tak.
@hospodki píše:
Myslíš našeho budoucího pana prezidenta? Mezi to panoptikum co tam je by se hodil
Doufám, že se nedostane do druhého kola.