Rozdělení tří sester do DD
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rozdělení tří sester do DD
Dávám odkaz k přečtení:
https://www.onlyu.cz/…neobmekcily/?…
Je to smutné, co se děje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Hrozné! Nezájem a lhostejnost dospělých vůči dětem, selhání
institucí, které by je měly chránit a pracovat v jejich zájmu…A matku
raději nekomentovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takovych srdceryvnych clanku uz jsem videl, co na konci mely cislo uctu a ctenari posli penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Takovych srdceryvnych clanku uz jsem videl, co na konci mely cislo uctu a ctenari posli penize.
A co jako? Samozrejme jsou ty clanky publikovane mimo jine i za tim ucelem, aby se pripad medialne zviditelnil a vic lidi prispelo na danou vec. To pozna i clovek s prumernou inteligenci. A co je na tom spatneho? Zavidis jim spatnou zivotni situaci? Jeden z takovych clanku vysel i o diteti, ktere znam. Je telesne postizene, potrebovalo drahou pomucku a matka samozivitelka na ni nemela sanci nasetrit. Jeho pribeh byl delsi dobu publikovany na strankach neziskovky, penize temer nepribyvaly. Po zverejneni clanku meli do tydne vybranou potrebnou castku. Ja mu to hodne preju, stejne jako dalsim. Je to sikovne decko a nemuze za to, ze se narodil s postizenim a neni milionar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je to děs…
Hlavně ta matka, by zasloužila nakopat, proč si pořizuje děti, když to
pak takhle s nimi dopadne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hoa Mai spis jsem myslel, ze nemusi byt vubec pravdivy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius Prosim te, uvazuj trochu. FOD spoustu let pecuje o spoustu deti. Proc by si vymysleli fiktivni pribeh, kdyz muzou ty skutecne sypat z rukavu? A i kdyby byl ten pribeh teoreticky fiktivni, i kdyz to nema logiku, tak ty penize, co tam posles, jdou skutecnym detem. Treba miminkum, ktere by bez Klokanku musely do velkokapacitniho kojenaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@free333 píše:
Je to děs…Hlavně ta matka, by zasloužila nakopat, proč si pořizuje děti, když to pak takhle s nimi dopadne…
A baba z Ospod taktez. Nechapu, jak nekdo, kdo je placeny za to, ze bude zastupovat zajmy deti, jim takhle skodi. By me zajimalo, co ta koza delala, ze si nevsimla, ze je dite hluche.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@free333 píše:
Je to děs…Hlavně ta matka, by zasloužila nakopat, proč si pořizuje děti, když to pak takhle s nimi dopadne…
No bohužel, někdo to takhle má. A s výrobou děti určitě ještě neskončila.
No já myslela, že toto už se neděje. Holčička byla sice neslysici,
nicméně mohla fungovat v DD se sestrami, ne?
Je to smutné čtení!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@g.sandova píše: Škoda, ze nedopadla pestounska rodina
Pěstounů je málo, podmínky náročné. Na tři děti ze špatných poměrů si troufne málokdo a pokud ano, končí to rozvratem rodiny. My máme dvě a máme co dělat, abychom to zvládli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@g.sandova píše: Škoda, ze nedopadla pestounska rodina
Taky myslím, že tři najednou, to musí být nesmírně náročné, smekám před každým, kdo se na to cítí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Enmamma já vím, ale
třeba kdyby tam bylo možno i pestounstvi z rodiny.
No je to smutný.
A maminka bude rodit dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mám na to být zdravotní sestra?
- Tři měsíce staré miminko
- Očkování covid, zdravotní sestra
- Všeobecná sestra a kolektiv - pro kluka
- Pozitivní test, za tři dny přišla MS, test stále pozitivní
- Těhotnou sestru podvádí manžel
- Je tu prosím profesí všeobecná sestra?