Rozdíl mezi postýlkami Zopa

186
9.7.13 23:02

Rozdíl mezi postýlkami zopa

Dobrý večer všem ;)

Nemáte někdo ponětí, jaký je rozdíl mezi cestovní postýlkou Zopa caravan plus a Zopa camping? Rozhodujeme se právě, jakou koupit, a nevíme, v čem jsou jiné, tedy kromě ceny - rozdíl asi 40 kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
9.7.13 23:15

Co jsem vycetla - jiné barvy, obrázky a caravan by měla mít postranní kapsu. My máme travel a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.7.13 23:21

Ještě přidávám odkazy: http://www.babyandilek.cz/…s-Anthracite a http://www.babyandilek.cz/…g-Braun-Bear

@fia80 píše:
Co jsem vycetla - jiné barvy, obrázky a caravan by měla mít postranní kapsu. My máme travel a jsem spokojená.
díky moc za odpověď, jen se mi zdá, že tu kapsu mají obě. Jinak ta travel má navíc to závěsné lůžko, ostatní vypadá stejně, nebo ne? Přemýšlela jsem, jestli ho vůbec využijeme - chceme postýlku do obýváku na denní spaní a později jako ohrádku. Vy jste ho využili?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.13 23:32

My závěsný lůžko využili. Přeci jenom mi bylo divný dávat miminko spát skoro na zem. V normální postýlce taky nemáš od začátku rošt úplně dole. Navíc stačilo rukou trošku hýbat postýlkou a kluk se krásně uhoupal :)

• Citovat
  • Upravit
3265
9.7.13 23:33

Je stejná.

Postylku jsem kupovala, když se malá bouchala do sprusli a tim se budila - na závěsné lůžko už byla velká, protože už stala.

Planuji další dítě a je lepší dávat male miminko do závěsného lůžka, protože postylka je hluboká a špatně se do ni dítě poklada, vytahuje, manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
9.7.13 23:36

Taky jsem pro to závěsné lůžko, si pamatuji, jak jsem se bála, abych malému nijak neublížila, že by to bylo dost obtížné jej dát až na dno postýlky, teda po mě :D

• Citovat
  • Upravit
186
9.7.13 23:44

@lucenka @fia80 ok, tak jste mi nasadily brouka do hlavy :think: ještě nad tím lůžkem teda popřemýšlím. Jsou to 200 kč navíc, to už nebudu řešit. Spíš by mě ještě zajímalo, jak je to lůžko řešené, co se matrace týká? Je mi jasné, že budeme dokupovat lepší matraci, dává se už do tho lůžka nebo až na klasické spaní? Vůbec nemám představu, jak to vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí