Dráždivé dítě, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25101
8.7.13 15:07

dráždivé dítě, zkušenosti

Ahoj maminky,
kdo mě znáte, tak vidíte, že tady teď „bloudím“ a snažím se zjistit, co se dá. Narodila se nám velice rychle holčička. Jsou jí 2 týdny a jinak než v šátku (díky radě jedné zlaté paní doktorky na pohotovosti) neusne. Je dráždivá. Chci se zeptat maminek, co taky měli/mají dráživé děti, kdy se to uklidnilo a dítko usnulo normálně s postýlce/kočárku. Jak jste se je zavinovali? Vím, že tyto děti potřebují pevné zavinutí, ale Marťa se teda hodně brání a vzpouzí.
Vím, že na režim je brzy, ale situace je pro mě neunostná. Starší žárlí, řve, z šátkování jsem utahaná, obě zpocené… Jak na ni?
Budu ráda za jakoukoliv radu, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
8.7.13 15:11

Já doporučuji hacku..měla jsem tam malýho x měsíců a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.7.13 15:11

Jinak klidně a sám usnul v postýlce poprvé kolem 4tého měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.7.13 15:42

Ahoj, gratuluji k mimču :potlesk:. Mně u syna pomohla hacka, stačilo ho do ní dát, párkrát zhoupnout, pustit bílý šum a byl klid. Zavinutí nesnesl.
Mám teď malou dcerku (3 týdny), která je naprostý opak, hodná, pořád jen spí, neplače a musím říct, že jsem docela překvapená, jak hodné dítě může vůbec být. Takže já si svý asi užila s tím starším, kdy to bylo fakt na palici (takže vím jak Ti je), a pomohla opravdu až hacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.13 15:57

Nám pomohlo jedině uspávat nošením na rukou nebo kojením. Nic jiného měsíce nefungovalo. Zavinovačky nesnášel, vyřvávat jsme nechávali. Sám v postýlce usíná tak teprve měsíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.7.13 16:00

@KriJona Co to je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.7.13 16:01

@Peppa Pig Vyřvat ne, to ne, na to je ještě hodně maličká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.13 16:04
@avm3 píše:
@Peppa Pig Vyřvat ne, to ne, na to je ještě hodně maličká…

Jsem nenapsala jedno ne 8o Nenechávali tam mělo být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.7.13 16:05

@Peppa Pig Já jsem to tak přečetla, jakože nenechávali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.13 16:08

@avm3 Tak aspoň nejsem jediná, co neumí číst :mrgreen: Dokonce ani po sobě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.7.13 16:19

@avm3 hacka je taková houpací kolébka, zeptej se strejdy googla :-). My doma máme, nakonec jsme ji ani nevybalili, chystám se to dát na Aukro. Kdyby ses pro ni rozhodla, dám ji sem (doufám, že neporušuji pravidla diskuse, snad mi prominete, kdyby ano). Známí si ji moc chválí, my jsme ji nechtěli v nájemním bytě vrtat do stropu (kovové zárubně tam nebyly) a po přestěhování do vlastního už nebyla potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
8.7.13 16:22
@avm3 píše:
@KriJona Co to je? :)

našla jsem toto:
http://www.branakdetem.cz/hacka-pech.htm

miminko teprve čekám, ale vzhledem k tomu, že jedno nosící miminko jsem měla již před dvaceti lety, a protože budeme mít dvě patra, už dopředu řeším do čeho dávat miminko dole, a toto mi přijde fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
8.7.13 16:52

@Jáňour Už jsem se stýčka zeptala… taky bysme to neměli kam pověsit, zatím to nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.7.13 16:56

@avm3 tak držím pěsti, ať je miminko brzy klidné! A co zavinování podle Karpa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
8.7.13 16:57

@avm3 Ona je i tyč mezi futra…kdyby bylo nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí