S čím usínají vaše děti?

111verunka111
4.7.13 15:52

S čím usínají vaše děti ?

Asi v 6.měsíci jsem mu koupila obyč. tygrovanou děku u vietnamců, co jí uviděl se do ní doslova zamiloval :lol: pokaždé s ní usínal večer, ale nějak si začal vyžadovat i přez den. Bez ní prostě neusne. Včera byl taak unavený, tak jsem ho dala do postýlky bez ní(byla v pračce) a řval asi hodinu! Hned jak pračka doprala, tak jsem mu jí šupla a během minutky spal. I v kočárku leda s ní, a zvlášt, když jsou pařáky, tak si jí musí brát ven :zed: :lol: máte taky něco s čím vaší prckové usínají a neusnou bez toho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
4.7.13 15:55

Naučila jsem ho na látkovou plenku. Ale měnila jsem mu ji, aby ji měl čistou. Usíná s ní dodnes, je mu 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.kitty77
4.7.13 15:56

Syn se před spaním tulí s plenou :D

• Citovat
  • Upravit
17629
4.7.13 15:57

Oblíbil si plyšovýho méďu. hlava, packy a od toho barevnej čtverec látkovej. miloval ho několik měsíců, cucal mu packu (jen modrou, zelenou ne :mrgreen: ) a tak usínal. bez něj ani ránu, takže praní stejné jako u vás, sháněla jsem ho všude a nikde ho neměli. a najednou ze dne na den už ho moc nechce, rozhodně ho nežužlá, spíš před spaním jen prstama probírá tu látku. každopádně už se bez něj obejde i při usínání. a to jsem myslela, že to bude těžká odvykačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.7.13 15:58

@omites No doufám, že ještě ve školce nebude požadovat svoji deku :D plenu jsem taky zkoušela, ale ta se mu nelíbila.

• Citovat
  • Upravit
29436
4.7.13 15:58

S autobusem. Vždy a za všech okolností. Máme fanouška do autobusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.7.13 16:00

Jo málem bych zapomněla, teď usíná s plastovou červenou lopatkou. má dny, kdy ji nedá z ruky ani při jídle ani při koupání, ani při oblékání :roll: (protahování rukávem miluju.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
4.7.13 16:01

Malý usíná s hajánkem. Takový malý, látkový námořníček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.7.13 16:01
@gabi.design píše:
S autobusem. Vždy a za všech okolností. Máme fanouška do autobusů.

off topic, držím palce k porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.7.13 16:03
@111verunka111 píše:
@omites No doufám, že ještě ve školce nebude požadovat svoji deku :D plenu jsem taky zkoušela, ale ta se mu nelíbila.

a když jo, ta co se stane? :jazyk: když ji bude mít rád, tak proč mu ji nedopřát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.7.13 16:04
@Saroya píše:
off topic, držím palce k porodu ;)

Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
4.7.13 16:06

@111verunka111 Můj dvouleťák nedá bez měkoučké deky (myslím Emitex) ani ránu, bez ní by prostě neusnul, nikdy nepřilnul k žádnému plyšákovi ani k jakékoliv jiné hračce, ale na svou deku nedá dopustit, velmi rád si jí hladí, uklidňuje ho to, někdy si ji vezme i přes den jen tak se s ní pomazlí a zase jí odloží. Brzy jsem zjistila, že bude potřeba 2×, takže jsem ji mazala koupit do obchodu znovu i ve stejné barvě, když je jedna v pračce, musí být po ruce ta druhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.7.13 16:07

@omites klidně bych mu jí dopřála, kdyby aspon byla menších rozměrů :roll: :D
@gabi.design to je hezký :) taky gratuluji k blížícímu se porodu :)
@Saroya Koukám, že si tak zamiloval lopatku. Věřím, že oblíkání musíš mít v lásce :lol:

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 16:08

Malá usíná taky s látkovou plenkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.7.13 16:09

Nas neusne bez my naruce :-/ :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat