Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
S pritelem jsme 2 roky, svatbu zatim neplanujeme, sle spis me zajimal jeho nazor. parkrat jsme se bavili o rozluckach. Jsem mladsi, neverici, ale i pres to nemam rada lacne (pro me) rozlucky a to i obracene, treba kdyz ma holka striptery na rozlucce. Nerikam, ze bych se s partnerem rozesla
ale bojim se, ze by me to strasne zklamalo. Ano, nebereme se, zasnoubeni taky nejsme tak neni sd zatim ceho bat. Ale jsem ve veku kdy mi vrstevnici se berou, zasnubuji a delaji deti tak nad tim obcas premyslim. Nechci tu moc slyset, ze jsem naivni a ze je to normalni. Kazdy mame nazor jiny a pro me to normalni neni. Bary, kluby, opit se, mi prijde okay, ale neumim si predstavit ze bych zjistila ze muj potom snoubenec by ohmataval jiny polonahou zenu, to proste asi ne. Co si o tom myslite? ![]()
A co by jsi udělala? Zrušila si svatbu? Jako ano děje se to, ne vsichni to dělají, ale když jsou ozrali, tak mají kopec blbych nápadu
A jeho nazor je jaky? ![]()
Muj nazor - zivot neni nutne ridit dle kazde b*biny z filmu. Rozlucka neni nutna, a pokud se dela, neni nutna pritomnost stripterek. Ja ani v mem okoli nemam nikoho, kdo to absolvoval. Ale ono to ve finale neni o rozlucce, ale o charakteru - pokud ma chlap sklony osahavat jine zenske, tak si prilezitost najde.
@beruska9 píše:
A jeho nazor je jaky?
Muj nazor - zivot neni nutne ridit dle kazde b*biny z filmu. Rozlucka neni nutna, a pokud se dela, neni nutna pritomnost stripterek. Ja ani v mem okoli nemam nikoho, kdo to absolvoval. Ale ono to ve finale neni o rozlucce, ale o charakteru - pokud ma chlap sklony osahavat jine zenske, tak si prilezitost najde.
Nekdy si dela tak srandu, ze tam schvalne pujde, ale pak mi vzdycky rekne, ze by tam nesel. Samotnymu by mu to vadilo u me, takze snad to dodrzi ![]()
@amuuk píše:
Ahoj,
S pritelem jsme 2 roky, svatbu zatim neplanujeme, sle spis me zajimal jeho nazor. parkrat jsme se bavili o rozluckach. Jsem mladsi, neverici, ale i pres to nemam rada lacne (pro me) rozlucky a to i obracene, treba kdyz ma holka striptery na rozlucce. Nerikam, ze bych se s partnerem rozeslaale bojim se, ze by me to strasne zklamalo. Ano, nebereme se, zasnoubeni taky nejsme tak neni sd zatim ceho bat. Ale jsem ve veku kdy mi vrstevnici se berou, zasnubuji a delaji deti tak nad tim obcas premyslim. Nechci tu moc slyset, ze jsem naivni a ze je to normalni. Kazdy mame nazor jiny a pro me to normalni neni. Bary, kluby, opit se, mi prijde okay, ale neumim si predstavit ze bych zjistila ze muj potom snoubenec by ohmataval jiny polonahou zenu, to proste asi ne. Co si o tom myslite?
Může si nechat od striptérky spoutat ruce, aby se jí při její práci na něm nedotýkal.
Nikdo v okolí takovou de*ilní rozlučku neměl. Buď byla společná (má to nějaký název, nevzpomenu si, ale prostě týden před svatbou taková předoslava, kde byli oba snoubenci a přátelé - vesměs ti, kteří pak třeba ani nebyli na samotné svatbě). Když zvlášť, tak holky většinou s kamarádkama na loď a pak tancovat, kluci s kamarády poker nebo PS…
My jsme rozlučku neměli vůbec, nějak ani jeden z nás nepochopil, s čím se jako má loučit a jak to zjednoduší civění na cizí lidi ![]()
Vtipkovat o tom může (znám tyhle hrdinské řeči hlavně od nezadaných, kteří jsou samé “vtipné” fráze, jakože musíš do bordelu naposled si užít sex, s manželstvím ti skončí a tak
), ale jak říkáš, ještě se nic neděje, nenervi se zbytečně ![]()
@HloupýFlop píše:
Nikdo v okolí takovou de*ilní rozlučku neměl. Buď byla společná (má to nějaký název, nevzpomenu si, ale prostě týden před svatbou taková předoslava, kde byli oba snoubenci a přátelé - vesměs ti, kteří pak třeba ani nebyli na samotné svatbě). Když zvlášť, tak holky většinou s kamarádkama na loď a pak tancovat, kluci s kamarády poker nebo PS…My jsme rozlučku neměli vůbec, nějak ani jeden z nás nepochopil, s čím se jako má loučit a jak to zjednoduší civění na cizí lidi
Vtipkovat o tom může (znám tyhle hrdinské řeči hlavně od nezadaných, kteří jsou samé “vtipné” fráze, jakože musíš do bordelu naposled si užít sex, s manželstvím ti skončí a tak), ale jak říkáš, ještě se nic neděje, nenervi se zbytečně
Js taky nechapu proc se tomu rika rozlucka, svobodny je ted a bude i po svatbe ne? Ale kamaradi se s normalnima chlapama, co maji vesmes taky zenske, nekteri uz jsou zasnoubeni nebo zenati, nekteri samozrejme ne ale je to lepsi jsk kdyby se kamaradil s nejakyma nevyzralyma dementama
, tak snad to nehrozi.
Jojo hrdinske kecy znam, ale samy by bez te zenske neudelali snad ani krok
![]()
Zakladatelko, patřím asi k té menšině (?) žen, kterým by to rozhodně vadilo. Ne, nemusím se ani nijak rozmýšlet, vadilo by mi to.
Tak nějak ani nevím, proč by před svatbou mělo probíhat nutné loučení se svobodou. Jako jo, asi to pochází z významu slov STAV: Svobodný, po svatbě ŽENATÝ, ale když si to zase člověk vezme z druhé stránky, dnem svatby přece nekončí svoboda, pokud jo, je něco špatně. Mělo by asi úplně přirozeně a pozvolna nastat takové to, že se člověk „usadí“, není rozlítaný jako dříve, pokud byl. Takže i taková ta tradice ve svatební den, že se chlapovi dá na nohu kovová koule a zahodí klíče
Kamarádce se to stalo, že to jejímu manželovi nečekaně dali, a byla z toho mrzutá.
Jinak ještě - ze svého okolí znám jediný pár, kdy chlap měl rozloučení se svobodou s kámoši, oni mu jako překvápko objednali striptérku. K jeho nastávající se to doneslo rychle. Svatba proběhla, ale chudák nevěsta byla naštvaná, zklamana. Hlavně proto, že si pro manžela připravila na svatební noc překvápko ona sama - první vlastní striptýz. Prostě se to blbě sešlo. Žádný striptýz mu samozřejmě už nedělala.
Neznám nikoho, kdo by měl na rozlučce striptérku, nebo striptéra. Vždyť je to mega trapné.
Ten váš partner po tom touží, nebo proč to vlastně řešíte?
@amuuk píše:
Ahoj,
S pritelem jsme 2 roky, svatbu zatim neplanujeme, sle spis me zajimal jeho nazor. parkrat jsme se bavili o rozluckach. Jsem mladsi, neverici, ale i pres to nemam rada lacne (pro me) rozlucky a to i obracene, treba kdyz ma holka striptery na rozlucce. Nerikam, ze bych se s partnerem rozeslaale bojim se, ze by me to strasne zklamalo. Ano, nebereme se, zasnoubeni taky nejsme tak neni sd zatim ceho bat. Ale jsem ve veku kdy mi vrstevnici se berou, zasnubuji a delaji deti tak nad tim obcas premyslim. Nechci tu moc slyset, ze jsem naivni a ze je to normalni. Kazdy mame nazor jiny a pro me to normalni neni. Bary, kluby, opit se, mi prijde okay, ale neumim si predstavit ze bych zjistila ze muj potom snoubenec by ohmataval jiny polonahou zenu, to proste asi ne. Co si o tom myslite?
Trapárna z emerických filmů. Fakt nemusím mít všechno. Mně se svlékající chlap při hudbě zdá směšný, nemůžu si pomoct. Kdyby mého nastávajícího zatáhli někde do baru na svlékající se trubky, tak prosím, když to musí být…kdyby ji ohmatával, zeptala bych se, jestli si to užil. Když na ni takhle hmatají každý večer.
Příspěvek upraven 29.06.23 v 06:40
Taky mi to pride trapné, mít striptérka/striptérku. Snad na jakékoli akci. Stát se to mně, styděla bych se za ty, kteří to připravili, taktéž za sebe, protože nikdo nejspíš neví, že na to nejsem
(Doplním: a že s přípravou té traparny nemám nic společnýho
)
Příspěvek upraven 29.06.23 v 06:41
@lucad77 píše:
Neznám nikoho, kdo by měl na rozlučce striptérku, nebo striptéra. Vždyť je to mega trapné.Ten váš partner po tom touží, nebo proč to vlastně řešíte?
Myslim, ze netouzi, ale nuu nazor je ten, ze to pro nej nic neznamena tak by na to sel kdyby mu to objednali treba kamaradi, z toho mam docela obavy (do budoucna). Ja vim ze to muze byt za dlouho, ale nekdy na to myslim, nic tragickeho kdyz zatim to neni aktualni ale i tak. Rekla jsem mu ale vylozene, ze by me tim hrozne zklamal. Tak snad to vezme i na vedomi:)
@amuuk Zakladatelko, ale pokud už teď Tvůj partner ví, že jsi proti tomu, přesto by se tím neřídil, to už by byl podraz. Ať jde o striptýz či cokoli jiného, tady už pak jde hlavně o princip. Každý má hranice jinde a holt pro dobro vztahu, aby vůbec vztah mohl běžet, musí být respektovány hranice nižší.
@amuuk píše:
Ahoj,
Vic se o tom mluvi, nez realizuje. Nikdy jsem to nezazila a i chlapi z okoli to odmitaji. Sama jsem rozlucku ani nemela a pokud se budu vdavat jeste jednou, rozhodne zas nic nebudu podnikat. Pokec v hospode bohate staci.
@amuuk píše:
Myslim, ze netouzi, ale nuu nazor je ten, ze to pro nej nic neznamena tak by na to sel kdyby mu to objednali treba kamaradi, z toho mam docela obavy (do budoucna). Ja vim ze to muze byt za dlouho, ale nekdy na to myslim, nic tragickeho kdyz zatim to neni aktualni ale i tak. Rekla jsem mu ale vylozene, ze by me tim hrozne zklamal. Tak snad to vezme i na vedomi:)
Zapracovala bych, být vámi, na vašem sebevědomí, protože mi nepřijde normální se bát něčeho, co třeba ani nenastane. Navíc něčeho, co nikdy není bráno vážně a je dílem okamžiku a do čeho i on může spadnout nevinně, protože s největší pravděpodobností o tom nebude předem vědět. Co budete dělat, až bude mít v práci nějakou fešnou kolegyni? ![]()
Příspěvek upraven 29.06.23 v 07:00