Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dneska jsem měla v noci divný sen, je tu někdo, kdo rozumí výkladu snů, abych věděla co to znamená?
Povídala jsem si ve snu z manželem, který stál vedle mě a ještě tam byl v té místnosti duch chlapa, kterého jsem se na něco ptala, nevím kdo to byl, když odpověděl ano, hýbal záclonou do boku, když ne tak dopředu. Když jsem se vzbudila, tak jsem si pamatovala i ty otázky na které jsem se ptala, ale už jsem je zapomněla. Ale častěji jsem viděla odpověď ano. Mám s toho takový divný pocit.
http://www.provaz.cz/sny/pismeno.php?…
mrkni na toto..dost dobrý snář…
skoda ze si zapomnela ty otazky, to podle me bylo ve snu klicove, jinak zkusit snare na netu, vic neporadim
![]()
Ahoj, já tedy můžu jen napsat co to znamená podle snáře, co mám doma. Manžel a záclona znamenají rodinné štěstí, pohodu, dobrý výběr partnera. Duch pokušení k hříchu.
Celkově bych se toho nebála, záhadné sny právě většinou nic neznamenají. ![]()
Zkuste si v google vyhledat snáře, některé jsou docela dobré.
Umel by nekdo vysvetlit co znamena sen kdyz rE mi zdalo ze jsme s pritelem dali na zed obrazky a pak najednou vsechny zpadli a ja se hrozne omlouvala babice za sveho pritele je uz mrtva a nikoho sem ve snu nevidela jen pritele a bratra ![]()