Odkopávání peřinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
10.6.11 10:34

Odkopávání peřinky

Ahojky maminky,
mám doma 9m mimi. Před 2 měsíci jsme ho dali na zkoušku do jeho pokojíku,aby jsme zjistili,zda bez nás usne a nevzbudí se. Bylo to super. Malej si rychle zvykl a spinkal celou noc,budil se kolem 7:00-7:30 a to chodil spinkat kolem 20:00-21:00.Jediná nevýhoda je,ta že se malej hodně odkopává a ani se nevzbudí že mu je zima. Několikrát jsem ho kontrolovala a přikrývala,ale někdy mám tak tvrdý spánek,že se vzbudím až ráno. Jednoho rána poprvé malej zakřičel,až jsem vyletěla z postele( máme nanny přes vysíláčku )celý zmrlý,ale stále usměvavý. Nato jsme ho vzala zpět do ložnice,abych ho měla stále pod dohledem. Ale chtěla bych ho vrátit zpět do pokojíku. CO MÁM DĚLAT,ABY SE NEODKRÝVAL? Máte nějaké fígle?
PS: Nejsem zlá mamina,ale malého často budím svým chrápáním,které mám od doby,co jsem otěhotněla.Malej potřebuje mít v noci klid.
Děkuji všem maminkám za
radu. Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4633
10.6.11 10:39

Máme stejný problém a to je synovi rok půl. Máme něco jako spací pytel, ale není to dole jako vak, ale má to nožičky. Prostě taková spací velká kombinéza. Koupila jsme to v CA za cca 400 Kč a je to fleecový. Je to super, že je to variabilní, že to mu jdou odepnout rukávky nebo muzes mit ten oblecek „s nozickama“ nebo jako vak. Fakt skvela vec.
Malej to ma jako vrstvu na pyzamko.
Jiny typ nemam.

Něco takového máme:
http://www.obchodni-dum.cz/…sta/z193795/
Ale podstatně levnější..z toho CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
10.6.11 10:58

pořiď si spací pytel:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.6.11 10:59

Já teda osobně klukovi od narození dávám lehoučkou deku, mám ji z ikea, odkopává se taky, spinká v overálku a nikdy jsem neměli problém že by mu byla ziminka, popř. ho víc obleč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.6.11 11:02

dobrý nápád :dance: naše malá je taky pořád odkopaná a ten spací pytel na to bude ideální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.6.11 11:04

tak řekla bych, že pomůže spací pytel. Nám ale začal malej teď v něm stávkovat. Sundali jsme ho a zjistili příčinu, hold ve spánku potřebuje cestovat po postýlce a pytel ho omezuje. Takže vyzkoušej a uvidíš, jestli mu sedne.
A to že malej spí sám v pokojíku, z toho proboha neměj výčitky. Náš malej spí sám asi od 4 týdnů a oboum nám to vyhovuje. Spí od malička celou noc. Teda teď se to kazí, ale to je z jiných důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.11 11:22

náš malej se taky odkopává, ale je po mně (já taky pod peřinou nevydržím), tak mu zima nebývá a když náhodou jo, neodkope se… :nevim: Ve spacím pytli spával, ale od určité doby (jak si začal stoupat a obcházet nábytek), v něm prostě nvydržel spát, tak spal nepřikrytej. Jakmile jsme ho přikryli „násilím“ budil se pak zpocenej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
10.6.11 11:23

Pořiď pytel. Kluk v něm byl do teď. Já začala zkoušet peřinku teď. Úspěch nulový. Ale nějak mi to v létě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
10.6.11 11:29

Měli jsme to samé a pořídili jsme spací pytel a je to super, je více druhů na léto i na zimu, takže si můžeš vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
10.6.11 11:39

jojo…spací pytel je super…na naše holky i působí uklidňujícím způsobem, jako kdysi zavinovačka…dávám takovej vyteplenej - je až na ramena a nebo mám letní natahovací do pasu - jen jakoby lehká deka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.6.11 12:51

Spací pytel. Máme stejnej problém, malej na sobě peřinu nesnese. Má ho od miminka a ještě ho mít dlouho bude, akorát teď máme tu největší maxi velikost :lol: A tři kusy v provozu, dva teplejší a jeden letní :pankac:

• Citovat
  • Upravit
81475
10.6.11 12:54
madi píše:
Spací pytel. Máme stejnej problém, malej na sobě peřinu nesnese. Má ho od miminka a ještě ho mít dlouho bude, akorát teď máme tu největší maxi velikost :lol: A tři kusy v provozu, dva teplejší a jeden letní :pankac:

Madi, v Uk mají velikosti až do 6ti let, klid. :mrgreen:

Já to teď zkouším s peřinou. Ta neprošla, neodkope jí, ale lehne si nepříč postele úplně k čelu, tak aby se jí ani nedotýka. Tak jsem zkusila jen samotné povlečení, to prošlo, čase zkusím dát dovnitř něco tenkého a postupně zlustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.6.11 12:58
Alpaka píše:
madi píše:
Spací pytel. Máme stejnej problém, malej na sobě peřinu nesnese. Má ho od miminka a ještě ho mít dlouho bude, akorát teď máme tu největší maxi velikost :lol: A tři kusy v provozu, dva teplejší a jeden letní :pankac:

Madi, v Uk mají velikosti až do 6ti let, klid. :mrgreen:

Já to teď zkouším s peřinou. Ta neprošla, neodkope jí, ale lehne si nepříč postele úplně k čelu, tak aby se jí ani nedotýka. Tak jsem zkusila jen samotné povlečení, to prošlo, čase zkusím dát dovnitř něco tenkého a postupně zlustit.

Fakt, tak to jsme za vodou :mrgreen:
Ne, já doufám, že až ho přendáme do velké postele, tak ho časem odložíme.

• Citovat
  • Upravit
2977
10.6.11 13:20

nu chtěla jsem poradit taky spací pytel…ale už to tu padlo několikrát…tak nic no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.6.11 14:25

Moc děkuji za rady. A mrknu do CaC. Díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie