rozmrazování

270
29.7.06 22:31

rozmrazování

Ahoj všem,
jak nejlépe rozmrazit zamrezené MM? Bojim se, že v mikrovlnce ho převařim, což nechci a jak to udělat ve vodní lázni, to mám zas obavy, aby ta sklenička od přesnídávky, ve které to mám zamrežené nepraskla. Poraďte. Díky Vall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5555
29.7.06 22:39

Ahoj.
Tak já si myslím, že ta sklenička by prasknout neměla, přece se v ní dá zavařovat. Ale pokud se bojíš, tak zkus jí na chvíli ponořit jen do teplé vody, ono ti to po stranách povolí. Pak to třeba přendáš jinam.
Ale je teda lepší to vyndat dopředu, ale pamatuju si, že to neni tak lehký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
29.7.06 22:46

Já jsem MM zamrazovala v plastikových lahvičkách, takže tam nehrozilo prasknutí. Nejvíc se mi osvědčilo dát lahvičku pod horkou tekoucí vodu a třepat s ní a kroužit. Roztálo to za chvilku.
Takhle jsem vlastně i MM ohřívala pro malého, mikrovlnku jsem nepoužívala nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
30.7.06 10:03

Taky jsem nikdy nepoužívala mikrovlnku.Nebo dej z marazáku do lednice, trošku to odměkne a pak do hrnce s teplou vodou. Já taky zamrazovala ve skleničkách od výživy a nikdy se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.7.06 21:41

ja taky rozmrazuju ve vodni lazni MM, no a zmrazenou mrkvicku, vyndam rano z mrazaku a do obeda je ok, kdyz ne, tak ji jeste na chvilku dam do misky s teplou vodou. Pouzivam taky lahvicky od presnidavek.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky