Roznos letáků- úskalí?

barlaz
26.11.09 08:40

Roznos letáků- úskalí?

Holky prosím o radu, naskytla se mi možnost roznosu letáku, je to sice mizivý přivýdělek, ale aspoň něco. Jen mě zajímá jestli tady není náhodou někdo, kdo to dělá- nějak se bojím, abych nechodila a pak mě nevyšplouchli, nebo tak. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
26.11.09 10:59

ja jsem kdysi měla brigádu - strkání letáků za stěrače aut. tam bylo úskalí mít dobrou lokalitu - sídliště, kde mají auta venku - a ne třeba vilky, kde jsou auta v garážích. to ti asi moc nepomohlo, co?
jinak jsem byla placená za roznesení určitého počtu letáků bez ohledu na čas, což se vyplatilo hraničně, nebo spíš musela část letáků putovat do odpadkáče. ale chodily kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
26.11.09 11:12

Ahoj, já měla roznos letáků jako brigádu na VŠ a byl to docela opruz: kdo nafasoval sídliště, měl to jednodušší - zbavil se třeba 30 letáků u schránek v paneláku naráz, zatímco já měla vilovou čtvrť, takže to byla jedna schránka, pochod 20 metrů, druhá schránka atd., takže to trvalo mnohonásobně dýl. Navíc byl listopad, už mrzlo, ale nemohla jsem mít rukavice, protože v nich letáky nešly prstama od sebe oddělovat, takže jsem se vrátila s úplně modrými nehty. Myslím, že po druhém dni jsem toho nechala, fakt se to nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
26.11.09 12:04

přidávám se k Lindě, hodně záleží na lokalitě v rámci sídliště to nemusí být tak špatný přivýdělek u rodinných domků je to opruz, zkusila jsem to též jako přivýdělek k rodičáku, přišlo mi to dobré, protože s malým jsem musela ven tak jako tak, akorát jsem nedomyslela časovou náročnost (cca 900 baráků, většinou rodinných domků mi zabralo 6 - 8 hodin) v létě by to možná ještě šlo ale na zimu těžko můžu prcka tahat půl dne venku, navíc ta částka byla opravdu mizivá :-( jinak jednání bylo v pohodě, penízky jsem dostala složenkou pár dní po odvedení práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
26.11.09 13:16

na škole jsem rozdávala letáky lidem a za stěrače aut. My si tehdy mohli vybrat lokalitu, měli jsme 4 halíře za jeden leták. Dobrý to bylo třeba na parkovištích u supermarketů, v ulicích blbý…
pak jsem stála párkrát v Brně na Moraváku, Svoboďáku a v podchodu - a ač tam projde hodně lidí, letáků nějak neubývalo…
Roznos reklamních letáků určitě záleží na lokalitě - vilovou čtvrt s velkýma zahradama nebrat, aspoň ne přes zimu…
A taky záleží na množství - u nás jezdí s velkou taškou a menším dvoukolákem, což si ještě s kočárkem jaksi neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová