Rozpad vztahu a já jsem v totální krizi

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
581
4.8.26 16:12
@pikola píše: Více

Tak nemusí, mohla je mít ve 38, 40 :nevim:

• načítám...
1237
4.8.26 17:45

Ja vam vsem dekuju za pohled na vec. Blizi se navrat manzela a ja jsem zas totalne v haji. Prevracim vsechny moznosti, co mu rict, co on rekne mne. Nejistota. Mam z toho strasny stavy uzkosti. Omlouvam se, je ro pro me takova terapie psanim.. :roll:

• načítám...
4.8.26 17:48
@Euforia píše: Více

To vypadá, že si k ní chodil od tebe odpočinout…

• načítám...
15284
4.8.26 17:51

Počkej s čím přijde. Rozhodně s hovorem nezacinej ty.

• načítám...
1237
4.8.26 18:00

@Vitruviánský muž ano, asi taky moznost, ale zas jako pozor, ja takova nejsem nonstop:)))

• načítám...
4.8.26 18:17

To nehraje žádnou roli, on může vypadat jako flegmoš navenek, ale zatímco ty už máš svůj afekt dávno za sebou, v něm to může rezonovat ještě dlouho. Slýchal jsem, že jsem bez emocí, ale že se někdo neprojevuje navenek silně emočně, to ještě neznamená, že fakt nic neprožívá… Postav se nyní do role „nezúčastněného pozorovatele“ a iniciativu nech na něm, na zásadní rozhodnutí máš času více než dost, nejste jen partneři, jste i rodiče, řekl bych teď v prvé řadě rodiče. Jak ti tu některé radí dát kufry za dveře, fakt hloupost, s tím nespěchej.

• načítám...
1536
4.8.26 18:25

Ja jako nevěrnice, na kterou to prasklo, ti můžu říct, ze tvoje podmínka je splnitelná a pochopitelna. Ja take dokázala utnout okamžitě kontakty. Změnila jsem i telefonní číslo, e-mail, zrušila sociální sítě. To ze mi manzel nabídl nový začátek jsem brala jako velkorysost.
Našli jsme si terapii a postupně se ze všeho dostávali. Mas to těžký, ale nemusí to dopadnout špatně.
Nedělej žádné scénáře předem, nechávej si čas na rozmyšlenou. A tu terapii fakt doporučuji - je to bezpečné prostředí, kde můžeš otevřít i velmi bolavé věci. Řeknete si to a pak to tam nechte. Starejte se o deti, žijte běžný život. Učte se lépe komunikovat. A bud to bude směrovat k rozchodu nebo k restartu.

• načítám...
12164
4.8.26 18:28
@TaLucie píše: Více

No já nevím. Myslíš, že kdybys řekla manželovi, že s milencem ještě pojedeš na týden na dovolenou, že by to dopadlo stejně?
Kdyby tolik stál o návrat, mohl být z dovolené už dávno doma.

• načítám...
1237
4.8.26 18:40

@jita22 manzel se na tento vylet velmi tesil (jen cituju) :))) chtel tam jet uz dlouho, takze proste jel, premyslet :) (opet jeho slova)
Libilo se mu tam, konecne se tam podival:)

• načítám...
768
4.8.26 18:46

Tak dva roky se ti kurví a teď tě poníží takovým způsobem, že ti oznámí že odjíždí s tou svojí pizdou a parchantama na dovolenou jó..no nezlob se na mě, pro mě by tohle byla konečná, nikdy bych něco takového nepřekousla..nepustila bych ho už ani domů.. měl by vyměněné zámky a hadry naházený před dveřma.. taková absolutní ztráta sebeúcty, že na něj ještě čekáš co z milost pána vypadne až přijede a ješte přemýšlíš nad párovou terapií.. ženský vám není pomoci..pro mě je tohle tvoje chování absolutně nepochopitelný..vzchop se trochu proboha..pak se divíte že se vám ty chlapi kurví, když vědí že jim to vždy v pohodě projde… otřesný!

• načítám...
36182
4.8.26 18:56

A to nemohl na výlet s vama, nebo kde je ta tajná destinace? Kdyby chtěl přemýšlet, nemusel tam jet s jinou :roll:

• načítám...
5341
4.8.26 19:01
@Elin29 píše: Více

Naprostej souhlas do puntíku. Ženský, nebuďte blbý onuce a sluníčkové spasitelky vztahu s kurev…íkem. Akorát se Vám pak vysměje do ksichtu.

• načítám...
4113
4.8.26 19:08

@TaLucie Tak asi by sis předtím ještě nejela vyhodit z kopýtka s kancem na dovču, že? Tady si myslím je jasná konečná. Je to prostě zmetek. Já bych chápala, přesně to co píšeš. Jenže ty si svého muže evidentně vážíš, kdežto on jí očividně ne, má jí naprosto u zadele, šmej. d

• načítám...
4113
4.8.26 19:12
@Elin29 píše: Více

Přesně tak. Ona doma na práškách řeší terapii, zatímco on se vyš…s jinou

• načítám...
1237
4.8.26 19:12

@pikola ja znam destinaci, jen jsem nechtela byt uplne konkretni. Jedna se o sever Evropy. Nase deti by to prej nezvladly, jsou na to maly. Ano, rikala jsem, ze ma jet teda sam.. opet jeho slova.. je to cely zaplaceny.. penize nam nevrati, ona by si i sehnala last minute, ale penize, sama to neodridi blabla..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová