Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 já chodím jednou týdně cvičit, jednou týdně plavat, jednou týdně s kamarádkou, nebo se stavím za segrou. Dál se průběžně vídám s rodičema od dětí ze školy..
pokud nějaké samostatné dovolené, jezdila jsem s dětma jednou ročně na týden k moři, a cca půlku léta jsem trávila s dětma na chatě, kam za náma třeba jednou týdně přijel + víkendy.
jak on byl malo doma, tak já jsem prostě chtěla taky strávit nějaký čas s ním, přece je normální, že to ve vztahu chceš. On měl dostatek prostoru bejt fuč, já to až tolik nevyhledávám, no bohužel. Jsem ráda doma, jsem ráda s dětma, jasně na chatě ráda zajdu za sousedkou na drby.. ale že bych musela nějak extrémě času trávit mimo domov mi není úplně blízký
@Euforia píše: VíceÚplně to chápu, člověk je rád doma s dětma a chce si užívat dovolenou hlavně s nimi.
Ono to vypadá, jako když ho to nebaví, pak ale nevím, proč se ženil a ty děti si pořizoval.
Navíc to strašně rychle utíká a malí jsou jenom jednou.
@Pe.M.1 a jak jsem to měla udělat? Já jsem opakovaně říkala, že to takhle nejde, že to není normální, těžko ho ale přivážu doma k topení..
@free333 jo, taky to na mě kolikrát působilo, že ho to prostě nebaví, přišel v deset domů, jéé ty děti ale hezky spí.. a ráno vypadnul ještě dřív než se vzbudily. On je kolikrát třeba dva tři dny v kuse neviděl, protože přišel až když spaly a odešel ještě než se vzbudily.. a já poslouchala otázky, kde je táta? ![]()
@Euforia píše: Více
Je to smutný.
Co s tím, nevím…
Už dnes přišel domů nebo jak to vypadá?
Je to trápení, ještě ke všemu před tou dovolenou, na kterou se děti těší… ![]()
@free333 ještě ne, šel rovnou do práce, ale právě volal.. no ahoooj, vyfreshovanej, půjde vyzvednout děti na tábory odpo a pak přijedou domů. Já s ním po telefonu nic řešit nechci, tak dostal instrukce, kde jsou děti.. tak ahoj, uvidíme se doma…
Ok, ale tohle všechno bylo že on byl doma s dětma? On sam jezdil někam s dětma na dovolenou? Nebo jsi táhla vše ty a když nejsi doma hlídá někdo jiný a on si taky nekde litá? Protože to vypadá, že on se odtrhl už dávno ![]()
Já bych si šla něco zařídit a vrátila se večer, než půjdou děti spát.
@pikola ne na 100% vždycky byl s nima on, ale převážnou většinu ano. KDyž se třeba sešlo, že on měl nějakou akci a já taky, tak hlídala moje máma. Ale řekla bych, že moje akce tak z 80% zajišťoval on.
Sám s dětma podle mě na dovolený nebyl. MAx tak na nějakým jednodenním výletě.
Příspěvek upraven 05.08.26 v 13:59
A tak on je svěží, viď, nabuzenej, si pěkně odpočal, na dovče, tak má dobrou náladu, žádný výčitky ani…
🤦
Jako buď má ten chlap nervy ze železa anebo je úplně blbej.
Nechci ti nějak radit, ale nepřistupuj k tomu všemu stylem, že mu padneš kolem krku, jen se objeví, vše odpuštěno, hlavně že jsi drahý doma. Nebo to už bude konečná a on už bude vždycky na koni.
On musí mít hlavně pocit, že tebe a děti může ztratit, co to všechno obnáší ( rozvod, alimenty, střídavá péče, dělení majetku atd ), že to nebude mít zadarmo a že se musí hlavně snažit, žádná další šance nebude.
No jsem zvědavá, páč mám nějak pocit z toho jeho chování, že snad ani neví nebo nechápe, že něco proved. ![]()
Dojel, ahooj, sem domaa, konecne… jee moje postel, huraa
nemeli jsem jeste moc prostor mluvit, az deti usnou.
Já bych se ho nevšímala, dokud nezačne sám. Ale evidentně máš problém jen ty, on nic špatného neudělal.
Na to moje postel bych mu řekla, že už dlouho nebude ![]()