Rozpadlá jizva

Anonymní
20.10.12 08:25

rozpadlá jizva

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, v úterý jsem byla na vyříznutí většího znamínka, byly z toho 4 stehy. Měla jsem nařízeno ruku nezatěžovat, ale copak to jde s 12kilovým dítětem? Včera se dcera chtěla pořád chovat a večer se mi stehy rozlezly a ráno jsem měla tu jizvu rozlezlou celou, myslíte že by mi to na chirurgické pohotovosti znova zašili. Nechci aby mi na ruce zůstala taková hrozná díra, z toho by byla jizva jak něco.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
20.10.12 08:44

Určitě jdi tam, kde jsi byla operovaná, ať se ti na to podívají, než chytneš infekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.12 08:46

Dělali mi to v lokální anestezii na naší poliklinice, jsou tam jen v týdnu, takže musím do nemocnice na chirurgickou ambulanci :(, zatím jsem si na to hodila aspoň pár mašliček z náplasti, oblíknu dceru a vyrážím

• Citovat
  • Upravit
13141
20.10.12 08:47

Jj na chirurgickou pohotovost (ambulanci), tam ti to opraví ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.10.12 08:48

Nevím, jak u Vás, ale tady to moc neřeší. Řezali mi nohu na stehnu, dr sice pečlivý, stehy po 3 mm, ale říkal, že jak to sundají, tak se to rozleze, protože je to namáhané místo. Takže teď mám flek cca 2×4 cm :zed: Časem si prý můžu zajít na laser, ale znovu mi to nezašívali, prý to nemá smysl… Jinak tu pohotovost zkusit můžeš, nebo si to stáhnout náplastí, ale pokud tomu nedáš tak měsíc bez zátěže, stane se to znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.10.12 10:20

Podle mě to jenom slepí k sobě.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.12 11:59

Nakonec mi tam dali 2 stehy, sice jsem tam byla za trubku že se mi to rozlezlo, ale aspoň je to spravené. S tím že se mi to může rozevřít počítám, za dva týdny nastupuji na souvislou praxi 2měsíce, takže tam to bude taky hodně namáhané :( ale nic s tím nenadělám

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.10.12 12:07

Tak to se divim, mě odbili lepenkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi se u nás víc šetří

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex