Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jestli je soused takový jak píšeš, stejně nic nevyřeší. Já jsem taky pro to neříkat, protože nerada vyvolávám konflikty, ale 99% chlapů, co znám, by to řeklo ![]()
my s kočkama taky měli problém, tak jsme si koupili prak
a když jsme nějakou viděli, práskli jsme kamenem do plechovýho terče a za pár dnů se nám vyhábaly obloukem ![]()
Tak já bych mu to řekla a kdyby to nepomohlo, s prakem střílet neumím
půjčila bych si někde od známých psa, masožravce
![]()
SandraM píše:
jestli je soused takový jak píšeš, stejně nic nevyřeší. Já jsem taky pro to neříkat, protože nerada vyvolávám konflikty, ale 99% chlapů, co znám, by to řeklomy s kočkama taky měli problém, tak jsme si koupili prak
a když jsme nějakou viděli, práskli jsme kamenem do plechovýho terče a za pár dnů se nám vyhábaly obloukem
Kočky vysledovat,vyfotit a poté na souseda vlítnout.Bazén není žádná levná sranda a donekonečna se to taky lepit nedá.
jitkabokule píše:SandraM píše:Kočky vysledovat,vyfotit a poté na souseda vlítnout.Bazén není žádná levná sranda a donekonečna se to taky lepit nedá.
jestli je soused takový jak píšeš, stejně nic nevyřeší. Já jsem taky pro to neříkat, protože nerada vyvolávám konflikty, ale 99% chlapů, co znám, by to řeklomy s kočkama taky měli problém, tak jsme si koupili prak
a když jsme nějakou viděli, práskli jsme kamenem do plechovýho terče a za pár dnů se nám vyhábaly obloukem
taky bych toto zkusila
já bych tam chlapa poslala, aby mu to řekl
ale sama bych byla zalezlá doma, jsem srab
![]()
jestlize je majitel zvirete, ma za nej odpovednost, i za skodu kterou nadela…
muj deda ma psa i pojisteneho, kdyby neco znicil atd.. takze rozhodne rict…
je to uplne jdno jestli na venkove nebo ve meste, prece nebudete kupovat kazde 3 tydny novy bazen kvuli jeho kockam
![]()
Nám takhle kočky bazén zničily.Ale naše kočky
Radím vyfotit,t sousedovi říct,ten bazén stejně půjde s těma dírkama do kopru,a příště si na něj pořid´te plachtu. S ní bez problémů ![]()
SandraM píše:
jitkabokule píše:SandraM píše:Kočky vysledovat,vyfotit a poté na souseda vlítnout.Bazén není žádná levná sranda a donekonečna se to taky lepit nedá.
Jenže holky, můžete mi někdo vysvětlit, jak se taková kočka uhlídá? Jako neblázněte. Kočka není pes. Viděli jste někdy vesnickou kočku ve výběhu? Nám ničí zase zahradu krtek, nadělá škody taky dost, komu si mám stěžovat, že mi leze na zahradu? Tudle tady zase řádila kuna, na koho mám jít????Kočka prostě lítá všude, pro ni překážky neexistujou a ona to nepochopí, že k sousedům má zákaz i kdyby ji majitel stokrát namlátil.
Nebo je má přivázat někde?
Když si pořídíte psa, tak vám tam kočky nepolezou, nebo si to musíte nějak zajistit, aby se vám na ten bazén nedostaly. Ale kočky se fakt uhlídat nedaj.
Jo a když by je i majitel odprásknul, tak vám tam přijdou zase jiný kočky.
Já také radím jít za sousedem až s nějakými důkazy. Ne, že mu přítel hned vynadá, ale říct byste mu to měli - slušně, bez rejpání a je pak na něm, jak se zachová. Na mne, kdyby šel člověk slušně, minimálně se omluvím a kočky na nějakou dobu zavřu a možná i škody zaplatím, ale to by na mne museli tedy být hodně milí, jakmile by na mne někdo ječel, just bych nezaplatila a dělala naschvály. Já vím, že je to těžké ještě být slušní a milí, když máte škodu, ale vžij se do toho svině souseda
Jde vám o to, abyste si schladili žáhu, nebo abyste se dohodli? ![]()
eva valoi píše:
Jenže holky, můžete mi někdo vysvětlit, jak se taková kočka uhlídá? Jako neblázněte. Kočka není pes. Viděli jste někdy vesnickou kočku ve výběhu? Nám ničí zase zahradu krtek, nadělá škody taky dost, komu si mám stěžovat, že mi leze na zahradu? Tudle tady zase řádila kuna, na koho mám jít????Kočka prostě lítá všude, pro ni překážky neexistujou a ona to nepochopí, že k sousedům má zákaz i kdyby ji majitel stokrát namlátil.
Nebo je má přivázat někde?
Když si pořídíte psa, tak vám tam kočky nepolezou, nebo si to musíte nějak zajistit, aby se vám na ten bazén nedostaly. Ale kočky se fakt uhlídat nedaj.
Jo a když by je i majitel odprásknul, tak vám tam přijdou zase jiný kočky.
Já to pořád chlapovi tvrdím, že kočky uhlídat nelze ![]()
Já jsem používala pepř mi zase sraly před vchodem a pomohlo to,ale nevím snad bych si nechala poradit v obchodě jestli něco není lepšího.Jinak mi nezničila kočka děts. bazén,ale strejda od mého byvalého manžela.Ráno jsem zjistila že je na spodku díra a bylo to od nože takový kříž hned jsem věděla že to musel být někdo od nich,protože se pořád vyptávali a on byl opilý,ale to je každý den no debil.Za dva dny jsem zjistila že má strejda zlomenou nohu a že pry si to způsobil ožralý na schodech a ještě v tu noc,ale jeho kluci ho neviděli pry jim to jen tvrdil a jak jsem naznačila jestli nelezl přes plot tak bylo ticho myslím že to věděli,ale strašně se za otce styděli.Bazén jsem zalepila a na plot koupila rákos aby nevěděl do čeho leze
tam už byla past. ![]()
daško já bych se na to asi vyprdla, protože co s těma kočkama udělá? To prostě neuhlídá, nemůže je zavřít v zahradě a čekat, že nic neudělají
kočky jsou hajzlíci
já bych zkusila něco co by je jakoby odlákalo
ale nic mě nenapadá
ale určitě jim neubližujte ![]()
Ahoj děvčata
Předem se omlouvám za anonym. Vysvětlím: přítel nemá rád, když se naše věci řeší veřejně, tak proto, jinak můj nick je ww 
Máme bazén Tampa. Sousedovic kočky nám ale rozškrábaly to nafukovací kolo a asi 20,30cm vody nám vyteklo. Díry jsme našli a zalepili. Jenže je to tady nanovo a kolo se začalo opět upouštět. Bylo poznat, že to mají na svědomí zase kočky, protože tam byly obtisklé zablácené ťapičky. Přítel už zuří a tvrdí, že ještě jednou se to stane, tak řekne sousedovi ať si kočky hlídá nebo ať nám koupí nový bazén. Soused je sviňa a já mám strach, že bude dělat naschvály, když mu to chlap řekne.
Kočky se uhlídat nedají(venkovské číči) a těžko mu budeme dokazovat, že to byly právě jeho i když tam jiné kočky v sousedství nejsou a my několikrát načapali jeho čičiny jak po bazénu skáčou.
Tak co myslíte, má mu to chlap říct?
já říkám, že ne