Roztahování dělohy v prvním trimestru

Anonymní
20.1.19 21:34

Roztahování delohy

Zdravím jsem poprvé těhotná a jdu s vámi s dotazem… V úterý jsem byla na kontrole u své gynekoložky řekla mi že vše je v pořádku a chci se zeptat jsem 10+1 od včerejška mi lehce poboliva v podbřišku…
A dneska taky vždy to lehce buď píchne nebo zabolí,( občas mám pocit že bych to měla dostat, ale na gynde říkali že to je normální že to může být tak nám)… Chci se zeptat je to roztahování dělohy??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
20.1.19 21:36

Pokud to je jen sem tam píchání a táhnutí, tak je to v pořádku. Někdy mě takhle úplně bodne až v třísle. Špatně jsou křeče jako při silné MS ci větší a samozřejmě krvácení. To může být známka toho, že se děloha snaží miminko,, vypudit".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
20.1.19 21:36

Řekla bych že nejspíš to tak bude mela jsem to stejně. :kytka: Přeji klidne těhotenství a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.1.19 22:19

Jo je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
20.1.19 22:46

V aplikaci co mám píší toto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
20.1.19 22:59

Sem tam nejaké pichnutie a ťah som mala počas celého tehotenstva. Deje sa tam toľko vecí, že bez nejakého toho diskomfortu by to nešlo. :D Malo by to byť ok. Znervóznili by ma iba skutočné kŕče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 13:41

Ahoj, doktoři mne hrozi zamlkym těhotenstvím kvuli slabemu srdicku v 10tt, ale stale cítím tlaky a pichani v podrisku. Myslite, ze i kdyz se embryo prestava vyvijet, ze deloha stale roste a boli? Mate nekdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky