Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kde by se vzal roztoc kdyz nechodi kocka ven. Alergie? ale to by mel za ty leta osefovane
Alergie na zvířata se mohou projevit i po letech. A roztoče jste si klidně mohli donést na botách z venku. Takže bych přítele poslala na testy a kočku vemte na veterinu ![]()
@Terezxx píše:
Alergie na zvířata se mohou projevit i po letech. A roztoče jste si klidně mohli donést na botách z venku. Takže bych přítele poslala na testy a kočku vemte na veterinu
roztoči se snad vyskytují přirozeně v každém bytě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mám přitele který trpí chronickou rýmou, Bydlíme v bytě kde, zaroveň 2 roky máme i kočku. Chtěla jsem se zeptat jak.to je s roztoči v srsti u kočky chované v bytě, ven. nechodí Občas ji vykoupu. a pravidelně češu a uklizim
přítel může mít alergii na cokoliv a kočka může dráždit… at jde na alergologii a zjistí skutečnou příčinu
U koček je alergen enzym, který obsahují jejich sliny, ne srst a roztoče, jak si každý myslí. Roztoče jsou brebery, které ti žijí doma v matraci a má je každý. Pokud má přítel alergii, ať si zajde na testy, ale alergie na kočku se nezbaví tím, že budeš vysávat, i kdyby desetkrát denně.
Ahoj mám přitele který trpí chronickou rýmou, Bydlíme v bytě kde, zaroveň 2 roky máme i kočku. Chtěla jsem se zeptat jak.to je s roztoči v srsti u kočky chované v bytě, ven. nechodí Občas ji vykoupu. a pravidelně češu a uklizim