Za jízdy problikávají světla, v pojistkové skříňce cvaká

267
5.2.15 22:30

Rozumí někdo autum?

Holky prosím vás, kdo máte šikovného manžela, co rozumí autum, můžete se zeptat, co to může být, když mi za jízdy problikávají světla a cvaká v pojistkové skříňce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
5.2.15 22:31

@Martanek123 Pojistky? :mrgreen:

Ne, vážně, zkontroluj si pojistku světel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
5.2.15 22:36

Špatný kontakt v pojistkach nebo elektrice. Samé jsem resin a minulý tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.15 22:38
@hanča74
@hanča74 píše: Špatný kontakt v pojistkach nebo elektrice. Samé jsem resin a minulý tyden

ano, souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.2.15 22:39

Tady máš rady přímo od chlapů :mrgreen: http://forum.skodahome.cz/…sv%C4%9Btel/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.2.15 22:40

Otevři zásuvku s pojistkami, najdi pojistku od světel, vyndej ji, vezmi náhradní pojistky, vyber odpovídající té původní a zasuň ji na místo té původní. Zavři zásuvku a vyzkoušej.

Vždyť sis odpověděla sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
267
5.2.15 22:42
@jessikka píše:
@Martanek123 Pojistky? :mrgreen:Ne, vážně, zkontroluj si pojistku světel.

Právě, že relátko mám dnes měněné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.2.15 22:42
@RadkaCh píše:
Otevři zásuvku s pojistkami, najdi pojistku od světel, vyndej ji, vezmi náhradní pojistky, vyber odpovídající té původní a zasuň ji na místo té původní. Zavři zásuvku a vyzkoušej.Vždyť sis odpověděla sama :mrgreen:

To myslíte relátko, ale to mám dnes měněné a dělá to pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.2.15 22:47

@Martanek123 Tak jestli je pojistka vyměněná a problém pokračuje, tak už s tím budeš muset do servisu.
Je fakt, že bývalýmu se do vochcávky taky dostala voda do drátů a to auto dělalo neskutečný věci. Už si ale vůbec nepamatuju, co se s tím dělalo.

• Citovat
  • Upravit
15404
5.2.15 23:08

Neodchazi posilovac? to taky muze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
5.2.15 23:45

U nás sice nic necvakalo, ale světla svítily jak se jim zachtělo.. blinkr blikal jako když neblikal… Způsobila to odpálená elektrika - rádio na kazety, kazeta nebyla úplně zastrčená, na kazetu z přihrádky spadla pětikoruna, kazeta i s pětikorunou byla zastrčená do rádia a pak jsme najeli přes pořádnou díru, přestalo jít rádio a pos… se celá elektrika na autě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
6.2.15 00:04

@Martanek123 může jít i o studený spoj na desce… zkontrolovat elektrikářem ;) Kdysi dávno nám to dělala nová Felicia- blikaly světla, rozsvěcovalo se v kufru… v servisu na PC diagnostice nic- auto vrátili a my nedojeli ani domů (na křižovatce chcíplo a už nestartovalo)… diagnostika opět OK a až přímá kontrola ukázala studeňák. Teď nám „jen“ padají budíky a bliká vnitřní světlo- je to studeňák, řešili jsme to vloni. Jak doléhá palubka, tak to někde dře a na desce se to potento :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.15 06:52

Může být aji vyzkratovaná elektrika - stalo se mi.. při jízdě to byla barevná hudba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová