Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandokanec píše:
Ja nechapu, kde vidis nejakou nenavist, ja konstatuju chladny fakta. Proto si myslim, ze prave mluvis spise o sobe a stvu te.
ne ja ti jen tva fakta vyvracim, bo ted jeste pracuji a je s tebou docela zabava
… no asi te nepresvedcim, ale fakt ani nevim, co te je „nastavani“?
ja opacne nazory nez ty me respektuji, jak v realnem, tak ve virtualnim zivote a kdyz nejdou „ruku v ruce“ s tema myma, vystrelim ty sve ![]()
SANDOKANEC
Můžete s tím přestat? Založila jsem diskuzi, abych zjistila jak to maji a řeší ostatní v podobné situaci.
Váš názor na manželství mě fakt nezajímá a spamujete celou diskuzi!
Ještě jeden příspěvek od Vás a nahlásím adminovi.
Už jsem se těšila ze tady přispělo tolik lidí a jsou to dvě stránky Vašich keců ani nevím o čem
protože jsem cele nečetla.
@Sandokanec píše:
Hele to je marny, ty mas svuj pohled a porad nechapes a slovickaris.Ted rikas, zes nebydlela zadarmo, ale pak vytahujes zes dala 2 miliony a zhodnotila to. Nemuzes to brat, ze platis za bydleni a jeste zhodnocujes(a tim padem ti dluzi za ty vlozene penize), bud jedno nebo druhe. Ale to bude asi moc slozita ekonomicka uvaha na tebe.
Hele ja nevim jak to mate, neber to tak osobne. Ale proste je fakt, ze chlapek si zkomplikoval zivot tim vztahem. Odesel ze sveho domu. Dokonce nemel na alimenty a hrozilo mu vezeni.
Chudák sbalil 3 mega a neměl ani na alimenty
ty jsi vtipnej. Hele, ta tvoje teorie má velký díry…chudáci chlapi? A co ta ženská, co zůstane s dětmi sama a kolikrát musí toho chlapa vyplatit? Z čeho ona s průměrným platem (a co si budeme povídat, v ČR se často dává víc chlapům už jen proto, že jsou chlapi) má živit dítě/děti, když alimenty jsou tak směšný a navíc je spousta chlapů ani neplatí? Kdyby ses na to podíval jen trochu realisticky, viděl bys, že mnohem, mnohem víc manželstvím riskuje ženská.
Nejde jen o finance, jde i to, že chlap mizera se těžko dostane z domu, žena riskuje násilí, psychické vydírání atd. Navíc, věřím že nadpoloviční většinou, za rozchod může chlap, ať už je to nevěra nebo nejrůznější závislosti a patologické chování.