Rozvod a bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
28.9.20 00:25
@Sandokanec píše:
Ja nechapu, kde vidis nejakou nenavist, ja konstatuju chladny fakta. Proto si myslim, ze prave mluvis spise o sobe a stvu te. :mrgreen:

ne ja ti jen tva fakta vyvracim, bo ted jeste pracuji a je s tebou docela zabava :lol:… no asi te nepresvedcim, ale fakt ani nevim, co te je „nastavani“? :P ja opacne nazory nez ty me respektuji, jak v realnem, tak ve virtualnim zivote a kdyz nejdou „ruku v ruce“ s tema myma, vystrelim ty sve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.20 05:34

SANDOKANEC
Můžete s tím přestat? Založila jsem diskuzi, abych zjistila jak to maji a řeší ostatní v podobné situaci.
Váš názor na manželství mě fakt nezajímá a spamujete celou diskuzi!
Ještě jeden příspěvek od Vás a nahlásím adminovi.
Už jsem se těšila ze tady přispělo tolik lidí a jsou to dvě stránky Vašich keců ani nevím o čem
protože jsem cele nečetla.

• Citovat
  • Upravit
2777
28.9.20 10:13
@Sandokanec píše:
Hele to je marny, ty mas svuj pohled a porad nechapes a slovickaris. :nevim: Ted rikas, zes nebydlela zadarmo, ale pak vytahujes zes dala 2 miliony a zhodnotila to. Nemuzes to brat, ze platis za bydleni a jeste zhodnocujes(a tim padem ti dluzi za ty vlozene penize), bud jedno nebo druhe. Ale to bude asi moc slozita ekonomicka uvaha na tebe. :nevim: Hele ja nevim jak to mate, neber to tak osobne. Ale proste je fakt, ze chlapek si zkomplikoval zivot tim vztahem. Odesel ze sveho domu. Dokonce nemel na alimenty a hrozilo mu vezeni. :nevim:

Chudák sbalil 3 mega a neměl ani na alimenty :lol: ty jsi vtipnej. Hele, ta tvoje teorie má velký díry…chudáci chlapi? A co ta ženská, co zůstane s dětmi sama a kolikrát musí toho chlapa vyplatit? Z čeho ona s průměrným platem (a co si budeme povídat, v ČR se často dává víc chlapům už jen proto, že jsou chlapi) má živit dítě/děti, když alimenty jsou tak směšný a navíc je spousta chlapů ani neplatí? Kdyby ses na to podíval jen trochu realisticky, viděl bys, že mnohem, mnohem víc manželstvím riskuje ženská.
Nejde jen o finance, jde i to, že chlap mizera se těžko dostane z domu, žena riskuje násilí, psychické vydírání atd. Navíc, věřím že nadpoloviční většinou, za rozchod může chlap, ať už je to nevěra nebo nejrůznější závislosti a patologické chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí