Rozvod v Anglii

334
2.9.15 01:17

rozvod v Anglii

Ahoj holky, zeny, maminky. Ma nektera z Vas zkusenost s rozvodem manzelstvi, ktere bylo uzavreno v Anglii. Muj pritel je Slovak, jeho zena Lotyska, manzelstvi bylo uzavreno pred necelymi 4 lety v Anglii. Oba se chteji rozvest, nerozumi si dlouho a ani se vzajemne nemiluji. Tu v Anglii je pet duvodu k rozvodu.
1. Nevera jednoho z partneru
2. Nemoznost zit ze zvlaste zavaznych duvodu s partnerem
3.4.5. Se tykaji dlouhodobe odluky

Ikdyz pritel ma me, tak ani on ani jeho zena nechteji uvest neveru kvuli vzajemne diskreditaci…jak partnera, jeho zeny i me, jelikoz bych to musela dosvedcit. A nechteji uvest ani druhy priklad absolutniho nesouladu, jelikoz se jedna o dlouhodobe pochybeni jeho zeny a je tam problem, ze by mohla byt jejich mala dcera sverena do pece vyhradne otce…bohuzel z duvodu nasich vemi casove narocnych zamestnani pro nas neni mozna ani stridava pece a jeho zena je dobra mama a dceru bychom ji vzit nechteli. Nema nekdo zkusenost s tim jak to napasovat, tak aby rozvod probehl rychle a bez zbytecneho stourani. Majetkovy navrh i navrh na styk ditete s otcem by byl prilohou…v tom jsou dohodnuti. Dekuji za kazdou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.15 07:03

Nam se taky nechtelo nic vymyslet, tak jsme se dohodli, ze tam uvedu, ze jsem si nasla nekoho tady v CR a chci se za nim vratit. Pravda to nebyla, ale vracet jsem se planovala. Nikdo po me neveru dosvedcit nechtel. Rozvedli nas v pohode, jen uz jsem byla zpatky v CR a musela na rozvod dojet. Samotny papir my pak exmanzel posilal uz postou.Ale my nemeli zadne deti a dobreho pravnika.

• Citovat
  • Upravit
11117
2.9.15 07:05

Pokud vy jste spolu a vsechny strany jsou s tim smirene a stejne tak s rozvodem, tak proc proste neuvedete tu neveru a dlouhodoby vedlejsi vztah? v dnesni dobe to snad zadna spolecenska tragedie neni :nevim:

a teda zajimalo by me, proc „zavazne duvody“ znamenaji dlouhodobe pochybeni jen na strane jeho zeny. co udelala, ze by ji soud kvuli tomu vzal dite? a podle vas je stejne dobra matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
2.9.15 08:33

Mne spíš fascinuje, že pán už teď ví, že nebude mít čas na střídavou péči, taky ví, že dítě nechce do své péče…to skoro zní, jakoby už s děckem nechtěl mít nic společného. Nebo to tak cítím jen já? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
334
2.9.15 15:53

Dekuji vsem. Ba naopak pritel dceru bezmezne miluje, ale bohuzel si ji budeme moci brat jen dva dny v tydnu. Vic nam nase pracovni zavazky neumozni, bohuzel…a co se tyce pochybeni ze strany matky…cca 6 let nema zamestnani, takze to je dle meho duvod proc bychom meli obavu aby ji soud nesveril do pece matce…mala ma 4 roky. No a dekuji pani pravnicce, ale mame jako pravnika anglicana, ktery v rodinnem pravu pusobi cca 30 let. V pripade nejakych nesrovnalosti vdak radi Vasich sluzeb vyuzijeme. Kdybyste mi mohla napsat zde basic steps co udelat a jak, jak nejjednoduseji a nejrychleji rozvod podstoupit, tak byste byla moc hodna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.9.15 13:08

Dekuji za informaci. Penize nejsou problem…hlavne at je to za nama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie