Rtěnka v 16 měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
2.2.12 08:50
RyBANA píše:
Jitka007: však na tebe nijak snad neútočím, jen ti říkám - že někdy prostě nestačím zírat…a je jedno jestli se jedná o tchýni nebo matku, obě snad porodily a vychovaly děti.To jaké budeme my, je samozřejmě ve hvězdách.

Jo v pohodě , taky nejsem kolikrát 100% spokojená , ale jako babička je milionová , ale jak jsem psala tchýně je ještě horší než tady kolikrát popisují :mrgreen: , ne mě jenom zarazilo to negativum u některých . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.2.12 08:59

Tak ono to není příjemný poslouchat něco, co je ti vytýkáno a ty víš, že to děláš dobře..nebo že tě mají furt za neschopné malé děcko. Ale je potřeba se přes to nějak přenést no.

Na to je expertka zase moje babička - je to nejlepší člověk na světě, ale někdy mi dokáže tak zvednout mandle :lol: Teď naposledy to bylo ať za ní nechodíme, že je moc zima a my Darka neumím oblíkat - něco jí na to řekneš a ona ti jede furt dál - že ví moc dobře, že ho neoblíkáme a schválně mu zaděláváme na nemoc :zed: Takže už nic neříkám, jedním uchem tam - druhým ven a usmívám se a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
2.2.12 09:11

Jo souhlasím , to dělá s oblibou moje tchýně . Udělá si to stejně podle svého .. př. když se nám narodila Terezka před 8,5 lety tak se narodila ve 30 tt. celkem síla po návratu z porodnice si u ní v pohodě zapálila , my ač oba kuřáci ,kteří doma nekouří a u dítěte už vůbec ne , jsme šli do vývrtky :zed: , manžel jí řek ,že takhle teda ne … odpověd : já kouřila u všech vnoučat :pocitac: , přišel zákaz a výhrůžka toho , že ji nebude vídat :cert: , odpověděla že jsme přecitlivělí … takže chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
2.2.12 09:39
Jitka007 píše:
petka86 píše:
Proto já malou na hlídávání dávat babičkám nebudu,u jedné to nehrozí vůbec,ta se naštěstí ani o to nehlásí,prakticky se nevídáme,a mojí matce bych ji taky nesvěřila,stačí my když jsme s malou chvíli u ní,řeči typu,asi má hlad i když zrovna dojedla třeba mléko na svačinu,asi chce spát,když před pár minutama vstávala :zed: atd. nedávno ji měla na klíně a v nestřeženém okamžiku jí dala do ruky sušenku ne dětskou,ale jakousi máslovou a ještě mi tvrdí že nééé,malá od drobků i na puse v ruce kousíček,byla to chvilinka,malou sem sebrala,ji seřvala na dvě doby,ještě mi řekne že přeháním,že my už v půl roce jedli krupici atd :pocitac: kdyby mi došla namalovaná rtěnkou totálně by mě to vytočilo,že by ji namalovala ona,tyhle věci,že někdy příjde a bude chtít trošku láknout nehet,či trošku balzámu nebo rtěnky na rty,já budu ta co jí to dovolí a dá,ne žádná babička! Nevím co ti staří lidi mají v hlavě,dělat takové naschály :cert: A to moje matka není zas tak stará za rok padesát. Pokud Vám někomu vadí přístup prarodičů,jednoduše nepůjčovat :nevim: Malou mi nikdo nehlídal krom mojeho chvíli,a když k tomu svolím tak jedině mojí ségře nebo v nouzi švagrové :)
Nezlobte se na mě , ale jak takový člověk jako je Vaše maminka mohla vychovat Vás ( ironie). Pane bože , dyť to byly taky mámy . Neříkám , že všechno dělají správně , ale jsou to babičky a babičky jak je známo dělají všechno jinak než mi chceme . Taky kolikrát nesouhlasím co dělá moje mamka ,ale jednou je u nich tak mě to nějak nedrásá , a určitě by neudělala nic co by ji ohrozilo na životě . Nezlobte se to byl můj názor .

Tohle nebudu blíže komentovat :mrgreen: Ono možná kdyby jste moji mamku znala,tak by jste mluvila jinak… ;) A ohrozit na životě,věřte že i dokázala,stačilo mi co udělala jednou se synovcem když šel ke schodům,měl přes rok,kdyby ségra nevyletěla ze dveří bytu a nedrapla ho sletěl by dolů a dál nepřemýšlím co by bylo,ale moje matka klidně řekne že ona za to nemůže,ale ségra,že ho učí chodit do schodů :zed: Matka nikdy nepřizná chybu,nikdy jsme neslyšeli omluvu nebo přiznání ,že udělala něco blbě,všechno jen my,nebo náš otec nebo okolí,ona nic ona je super hvězda neomylná :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová