Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V obou kolem 21-22tt. Jako těhotná jsem vypadala kolem 27-28tt ![]()
Já jsem právě v 8+3 A přijde mi že to začíná růst a přijde mi to moc brzo
![]()
@Marie f měla jsem obě děti „narvané“ v orgánech a to teda nebylo nic moc příjemného. Hlavně druhá slečna mi ukázala, co proto
takže radši od oplodnění pupek než tohle ![]()
@Marie f u prvního těhotně vypadalo okolo 23-25tt, teď u druhého ač mě všichni strašili, že u druhého je hned, tak těhotně začalo vypadat až tak okolo 27-28tt. I my všichni říkají, že teď nemám takové bříško jako s prvním, mě přijde stejný
jinak u obou těhotenství jsem okolo 20tt byla „tlustá“ takže se lidi co vyloženě nevěděli o těhotenství asi začali „zajímat“ jestli jsem se víc najedla nebo bude potomek ![]()
Já mám právě dá se říct štíhlou postavu a podbřišek už nějak vylejzá ![]()
@Marie f nechci tě nějako naštvat, ale jsi spíš nafoukla, tím že jsi už nějakou dobou neměla menstruaci, a tvoje tělo se začíná připravovat na průběh tvého těhotenství, taky jsem to měla a myslím že to má skoro každá mamina.. Já jsem teď 17tt a řekla bych že až teď kolem toho 4 měsíce se mě zakulatilo bříško.. Ještě chviličku vydrž
opatruj se
@AnnaKristyna12 vůbec si mě nenaštvala spíš trochu utěšila
děkuji ![]()
U prvního někdy v 6. měsíci, u druhého o měsíc dřív, přesný týden nevím
ale u obou jsem hodně zhubla v prvním trimestru a jsem ráda že břicho nepřichází moc brzo, jsem 22tt už nějaké břicho mám, a už mě to omezuje třeba při zavazování bot ![]()
U prvního jsem na velkém UTZ ve 20 týdnu neměla prakticky nic, u druhého jsem ve 20 týdnu vypadala lehce těhotně.
@Kriss Tina já si na nich udělala uzle a klouzam takto do bot..
@Marie f tak to jsem ráda ![]()
Já chodila v 5. měsíci na praxi na gyndu a nikdo z doktorů tam nepoznal že jsem těhotná, když pak zjistili v kterém jsem týdnu nechtěli mi to věřit
ale pak to zase narostlo nějak strašně rychle…
@AnnaKristyna12 to mě nejde bych se zabila a mam je na přezku
v prvním těhotenství sem nosila válenky, ale já neumím chodit v něčem co nemám pevně na noze a nehodlám se na tom náledí teď někde natáhnout ![]()
Od vynechání MS nafouklé břicho jako před MS a už nesplasklo. Pak kolem 8tt se začalo zvětšovat. Hodně jsem se zalila vodou..od 15tt už to na mě lidé poznali v mhd a pouštěli mě sednout
.