Rust hcg pomalu ??

338
30.9.21 14:26

Rust hcg pomalu ??

Ahoj vsem, prosím o Vas nazor. 13 DPO jsem mela hodnotu hcg 48 a 19DPO 220. Co myslite? Mam velmi nepravidelny cyklus i ovu.
Jiz mam za sebou jedno zamkle tehotenstvi v 10.tydnu(ukonceno kyretazi 30.3.)
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1024
30.9.21 14:36

Ahojky, nechci strašit..Taky jsem to tam měla a to jsem měla tedy HCG podstatně vyšší-asi 2000 a za týden stouplo pouze na 4000…Vypadalo to, že je konec, i z ultrazvuku…Šla jsem ještě druhý den na kontrolní hladinu HCG a najednou bylo 6000…Vše vypadalo normálně…Ale na začátku 4 měsíce byl stejně konec…Pravděpodobně genetická vada…Bylo nám řečeno, že už to nerostoucí HCG byla první indicie…Držím pěsti, aby to u Tebe dopadlo dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
30.9.21 14:40

@Xoxoo už by mělo být okolo 400. Jdeš ještě na další odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.9.21 14:43

@Daisyy1995 jdu pristi tyden v utery na dalsi kontrolu Utz a odbery. Priznaky sou porad znatelnejsi, o dost plnejsi prsa a dost boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.9.21 14:45

@Titanie tak to me moc mrzi, mne minule nehlidali hcg, takze netusim jak jsem to mela naposledy. Tehdy prislo z niceho nic krvaceni a prestalo bit srdicko. Obecne mam nozke hormonální hodnoty, tak trochu doufam, ze mam proste i nizsi hodnoty hcg no. Snazime se skoro 2 roky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.9.21 14:46

@Titanie tak to me moc mrzi, mne minule nehlidali hcg, takze netusim jak jsem to mela naposledy. Tehdy prislo z niceho nic krvaceni a prestalo bit srdicko. Obecne mam nozke hormonální hodnoty, tak trochu doufam, ze mam proste i nizsi hodnoty hcg no. Snazime se skoro 2 roky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
30.9.21 14:50

@Xoxoo No,my jsme měli mimčo z umělého oplodnění, takže se HCG hlídalo hodně..Ono nejde o tu hodnotu, že je nízká, ale o to, že co dva dny se musí dvojnásobně zvětšit…Pokud se to neděje, je prostě něco špatně, no…I po té, co jsem potratila(dostala jsem prášky),jsem měla ještě příznaky, protože hladina HCG šla dolů pár dní…Přeju Ti, aby to u Tebe dopadlo jinak!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.9.21 15:28

No měla bys mít už jednou tolik, ale ještě bych to úplně nevzdávala. Já třeba netuším kolik jsem kdy měla a jak to rostlo. Důležité bude, jestli ti příští týden ta hladina naroste a pak jestli naskočí srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
9.10.21 00:42

@Xoxoo jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.11.21 12:10

Ahoj, prosim o zkušenosti. Před týdnem hcg 392 a včera 900. Myslíte že to značí problém? Určitě nestouplo jak mělo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
5.11.21 12:31
@Ellanka píše:
Ahoj, prosim o zkušenosti. Před týdnem hcg 392 a včera 900. Myslíte že to značí problém? Určitě nestouplo jak mělo. Díky

nedělala bych si moc nadějí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
5.11.21 12:42

@ivašot. Hmm a s čím mám tedy počítat? D mimoděložnim? Nebo prostě neprosperující těhotenství které samo neodejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
5.11.21 12:45
@Ellanka píše:
@ivašot. Hmm a s čím mám tedy počítat? D mimoděložnim? Nebo prostě neprosperující těhotenství které samo neodejde?

To ti řekne jenom doktor, ale to hcg opravdu stoupá hodně pomalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
5.11.21 22:09

@Ellanka po tom týdnu už by muselo být hcg 3-4tisíce. Bohužel to vypadá špatně, ale to musíš řešit s doktorem. Je mi to líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.22 11:45

Ahoj Holky, chtěla jsem vás poprosit o radu a snad i útěchu. S přítelem se již 2 roky snažíme o miminko, teď mi konečně po těch dvou letech vyšel první pozitivní těhotenský test z krve 21/11 105hcg, test z moči neukázal nic, byl to taky první den vynechání MS, (ale teprve 3+4tt - mám kratší cyklus)… až v pátek mi vyšel první pozitivní test z moči tj. 25/11 a 4+1tt… dr mě poslal pro jistotu ještě znovu na krev v ten stejný den, ale HCG pouze 88, od pátku testy z moči sílí, beru utrogestan a prednison… Stalo se vám to někomu někdy? Mohl by být rozdíl v odběrových pracovištích (21/11 mi to dělal Prevedig, 25/11 Synlab)? Zítra jdu na další krev, ale mám hrozný strach…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex