Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj Holky, chtěla jsem vás poprosit o radu a snad i útěchu. S přítelem se již 2 roky snažíme o miminko, teď mi konečně po těch dvou letech vyšel první pozitivní těhotenský test z krve 21/11 105hcg, test z moči neukázal nic, byl to taky první den vynechání MS, (ale teprve 3+4tt - mám kratší cyklus)… až v pátek mi vyšel první pozitivní test z moči tj. 25/11 a 4+1tt… dr mě poslal pro jistotu ještě znovu na krev v ten stejný den, ale HCG pouze 88, od pátku testy z moči sílí, beru utrogestan a prednison… Stalo se vám to někomu někdy? Mohl by být rozdíl v odběrových pracovištích (21/11 mi to dělal Prevedig, 25/11 Synlab)? Zítra jdu na další krev, ale mám hrozný strach…
Bohužel to nevypadá na prosperující těhotenství. Je mi to líto.
@kavenka děkuji za odpověď. Mně spíš hlava nebere, že když jsem minulé pondělí měla 105j a testy z moči až do čtvrtka jen s duchem, tak jakto, že v pátek už byl test z moči krásně pozitivní při 88j. HCG
@Anonymní píše:
@kavenka děkuji za odpověď. Mně spíš hlava nebere, že když jsem minulé pondělí měla 105j a testy z moči až do čtvrtka jen s duchem, tak jakto, že v pátek už byl test z moči krásně pozitivní při 88j. HCG
Jako na jednu stranu muze byt rozdil vysledku mezi laboratoremi, ale asi bych zkusila se dopredu netrapit a vydrzet na dalsi odber.. vim, ze je to tezke, ale stejne vysledek neovlivnis..moc drzim palce, aby to dobre dopadlo ![]()
@Gigi7 děkuju
taky si držíme palce
snažím se tam prostě jen najít nějaké racionální zdůvodnění, vím, že je zbytečné to řešit teď a počkat, ale nějak to nedokážu ![]()
@kay89 ja vim, nadeje umira posledni🙂, tak dej vedet, jak to dopadlo🙏
@Gigi7 Ahoj, tak poslušně hlásím, že snad dobře. Dnešní HCG 405, což nějak odpovídá vývoji z pátku. Takže zřejmě bylo těch prvních 105 chybných (třeba jen udělali chybu v desetinné čárce a pak by to i odpovídalo). Holt i laboranti jsou lidi a chybka se stát může, já jsem každopádně moc ráda
Děkuju za podporu
Je to sice samotný začátek, ale určitě už vše půjde jak má ![]()
@kay89 no tak super! Tak gratuluju a at je vse v poradku az do konce
🙏
Ahoj holky chtěla bych se také zeptat, poslední MS 5.4 ovulaci netuším kdy byla, 9.5 pátek první odběry a hcg 391, od soboty špinění do další soboty, ted už žádné špinění, v pondělí 409,ve středu 411 a na utz nic, teď v pondělí hcg 990, dnešní hcg 1308,6,zítra mě čeká utz. Máte někdo zkušenosti, že vám to rostlo pomalu, mám nějakou naději, že to bude prosperující těhotenství?