Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za dva dny od nidace jsem měla už pozitivní test.. žádný duch..
Ale pokud přesně nevíš kdy by případně býka, tak je to těžké ![]()
Ale jistota je vždy případně 14 dní od posledního styku.
@Anonymní píše:
Za dva dny od nidace jsem měla už pozitivní test.. žádný duch..Ale pokud přesně nevíš kdy by případně býka, tak je to těžké
Ale jistota je vždy případně 14 dní od posledního styku.
A test jsi dělala po skončení nidace (mě trvá 3 dny) nebo dva dny od prvního dne nidace? Jinak děkuji za odpověď, zkusím asi raději testovat 14 dní od posledního styku ![]()
@Anonymní píše:
A test jsi dělala po skončení nidace (mě trvá 3 dny) nebo dva dny od prvního dne nidace? Jinak děkuji za odpověď, zkusím asi raději testovat 14 dní od posledního styku
Nidace jako taková, buď je nebo neni.. netrva x dni… takže od uhnízdění jsem dělala za dva dny
ale těch 14 dní bude jistota. ![]()
@Anonymní píše:
Nidace jako taková, buď je nebo neni.. netrva x dni… takže od uhnízdění jsem dělala za dva dnyale těch 14 dní bude jistota.
Takže nidace je záležitost třeba jen pár hodin? Pokud spineni trvá tři dny tak už to nemám považovat za nidaci?
@Anonymní píše:
Takže nidace je záležitost třeba jen pár hodin? Pokud spineni trvá tři dny tak už to nemám považovat za nidaci?
Nejsem odborník.. podle toho co jsem si načetla a ve dvou cyklech naměřila.. je nidace otázka max. pár hodin nebo i kdyby jsme primhouřily oko, tak dne..
Špinění už je pak následek te nidace, že třeba praskne žilka, jak je sliznice překrvená.. ale to by nemělo být nějak extra výrazný a trvat třeba 1-2 dny..
Ale každé tělo je jiné.. a výjimky se samozřejmě najít můžou..
Já bych to spíše asi považovala za rozházeny cyklus po porodu než nidaci. ![]()
Když už bych to měla spojovat s těhotenstvím, tak spíše falešná ms.. spoustu ženských v začátku těhotenství v době ms špiní.
@Anonymní píše:
Po nidaci jsem měla za tři dny ducha - od prvního dne. Nidace je i delší doba jak se zavrtava vajíčko do sliznice. Já to postupně cítím tak 2-3 dny taková pichlava nárazova bolest. Je možné, ze vajíčko trefilo zilku a je tam hematom, který krvaci. Nebo mas jen rozházené cykly a proste spinis.
Jak často se objeví špiňení cca 6-8 dní po ovulaci (odhad) a není to nidace? Kdy test?
Je mi 44, sex necháněný, ale těhoteství spíš nečekáme. Máme dvě děti z IVF. Přirozeně jsem otěhotněla poprvé a naposledy před 18m a potratila.
Dneska jsem lehounce jednorázově zašpinila, na MS je fakt brzo. Nikdy netestuju, ale teď to ve mně hlodá, beru totiž léky (ritalin), kteté nejsou v těhotenství snad nic strašného, přesto nedoporučené.
Jednou jsem asi měla nidační špiňení po IVF, ale už nevím, kdy jsem pak testovala.
Nevím, zda vysadit preventivně léky, v práci mi dost pomáhají se soustředit, nebo začít testovat.
Chatgpt mi říká, že malá, ale nenulová šance na těhotenství je, že nidace je 6-10 dní po ovulaci, což sedí, a že rialin je malé a neprostudované riziko pro plod, takže radí vysadit… co říkají lidé? ![]()
alkohol téměř nepiju.
Za mě má smysl testovat 11 dpo. Někomu to test odhalí dřív někomu později. Ale 6-7 dpo je brzo no testování. Po nidaci se začíná produkovat HCG. Tak si spočítej kdy bys měla hcg 10 (kdy to dokáže odhalit test) když se každé dva dny zdvojnásobuje.
za mě nezbývá než ještě několik dní počkat, co test odhalí.
@miamia142 Jasny. Ted muzu byt tak 7-8 DPO, tak do vikendu vydrzim. Ani nevim, jestli by byly pripadne dve carky radosti nebo zdesenim. I tak je v mem veku riziko potratu vic nez 50%, pri takto casnem testu mozna i 70% jsou biochemka nebo pozdeji potrat.
Ahoj, chtěla bych radu. Je to 13 měsíců od porodu a od te doby jsem menstruovala 3×. V lednu, květnu a srpnu. S manželem bychom chtěli druhé ale teď nevim, kdy ocekovata další MS nebo kdy mám plodné dny. Nicméně od úterý lehce špiním. Ve středu jsem si delala test, protože jsem četla ze by to mohla být nidace. Vyšel negativni, dnes spinim dal. Nevim tedy, zda se MS ještě muže rozjet, zda je to skutečně nidace nebo něco úplně jiného. Po jak dlouhé době (případné nidace) je vhodně udělat test aby byl výsledek relevantní ať už bude + nebo -? Už tak 10 dni mě lehce pobolívá v podbrisku jako kdyby měla MS přijít. Každý den si říkám, tak už, ale stále nic.