Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Bohudiky nic, kašlu na prsa! Nakonec i plastický chirurg chce jíst.
Proboha, nestraš, jsem jím naočkovaná!!!
By mě šlehlo, už tak mám pětky. ![]()
Jasně, plochý holky mají trojky, těm s vytahanýma se zpěvnily a ty co měly pětky a větší maj teď pevný trojky. Jenom bacha - některý ženy z toho maj chlupatý koule a čip jim ruší wifi ![]()
@Anonymní píše:
Slyšela jsem že po pfizeru rostou prsavy co jste očkování, nějaké viditelné změny?
Už tu jedna stejná diskuse je. A znovu napíšu, že naštěstí nic.
@ropucha 02 píše:
Proboha, nestraš, jsem jím naočkovaná!!!
By mě šlehlo, už tak mám pětky.
Tak to jsi v řiti, to budeš mít tak sedmičky - kdybys měla Johnson, zmenší se ti na pevný čtyřky
Tebe sestřička nevarovala? Mě upozornila, že mi o deset centimetrů naroste, ale uklidnil jsem ji tím, že mám pět centimetrů, takže to nevadí ![]()
Jo, vláda se snaží zvýšit proočkovanoct, no…Rozšíření hoaxu, že po vakcíně rostou prsa, je ku.rva sofistikovanej způsob…
![]()
Ty vo.le, doufám, že to jen hoax, páč jinak mě šlehne…
![]()
@stankaSR píše:
Mne rastie len pr.elasi mi dali placebo
Ti to píchli do špatný ruky, tak se to projevilo na druhý straně. Nejsi levák? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jasně, plochý holky mají trojky, těm s vytahanýma se zpěvnily a ty co měly pětky a větší maj teď pevný trojky. Jenom bacha - některý ženy z toho maj chlupatý koule a čip jim ruší wifi
Ale doufám, že jim zpívají jen doma a přes den. Ovšem mně čip totálně zničil tablet. Prostě si zdechnul a ani neblikl. Už jsem nahlásila NÚ.
Holky je to divný, ale mě se zvetsily o jedno číslo
Příspěvek upraven 08.08.21 v 21:21
@Anonymní píše:
Slyšela jsem že po pfizeru rostou prsavy co jste očkování, nějaké viditelné změny?
Ježiš, ale tomu nevěříš. Nejsi přece hloupá, nebo jo?
Slyšela jsem že po pfizeru rostou prsa
vy co jste očkování, nějaké viditelné změny?