Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kéž by to byla pravda měli by ženám povinné dávat pfizer aby se bylo na co dívat ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to jsi v řiti, to budeš mít tak sedmičky - kdybys měla Johnson, zmenší se ti na pevný čtyřkyTebe sestřička nevarovala? Mě upozornila, že mi o deset centimetrů naroste, ale uklidnil jsem ji tím, že mám pět centimetrů, takže to nevadí
Jo tak proto se mnou ve frontě čekalo tolik chlapů ![]()
Tak je fakt, že mám teď nějak větší prsa. Musela jsem pořídit větší prsenky. Ale nemyslím si, že důvod je Pfaizer. V letních měsících prostě obecně víc zadržuji vodu v těle. A i víc jim maso, oříšky (bílkoviny). Což já vždycky poznám na prsách.
@Kelsey píše:
Tak je fakt, že mám teď nějak větší prsa. Musela jsem pořídit větší prsenky. Ale nemyslím si, že důvod je Pfaizer. V letních měsících prostě obecně víc zadržuji vodu v těle. A i víc jim maso, oříšky (bílkoviny). Což já vždycky poznám na prsách.
Ještě budeš děkovat za vakciny
@Kelsey píše:
Hmmm
Drahá, dej si ještě pář oříšků ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Ještě budeš děkovat za vakciny
Abych nebyla na. raná🙈. Nepotřebuji mít závaží
.
@Kelsey píše:
Abych nebyla na. raná🙈. Nepotřebuji mít závaží.
Vzdit je to hezké tak co ![]()
@Kvačka1012 píše:
Ne po pfizeru, ženám roste penis.. ✔️️😂
Mně malý penis nevadí, ale manžel říkal, že bych neměla mít žádný ![]()
![]()
Zatím nic, přibrala jsem za dobu covidu asi 15 kilo, takže koziska vyrostly i bez vakcíny. Už to ale stačí, jinak budu muset měnit podkozenky
Zatím nic! Moderna. Ale hoax to nebude, to psali někde na cnn ![]()
@ropucha 02 píše:
Proboha, nestraš, jsem jím naočkovaná!!!
By mě šlehlo, už tak mám pětky.
To já taky, už teď mám strach že si vyrazím zuby, když dobíhám MHD. ![]()