Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ježískote, tak to si ještě očkování rozmyslím.
Nechci větší, vytahany. Jsem byla nejvíc spokojená s těma preddetickovyma.
@mamule42 píše:
To já taky, už teď mám strach že si vyrazím zuby, když dobíhám MHD.
Já už radši nedobíhám, hlavně v létě, nosím celkem výstřih, a už se mi stal trapas ![]()
@zuzanka003 píše:
Holky je to divný, ale mě se zvedsily o jedno číslo
zvedsily hmmm ![]()
Kdo nevěří, ať tam běží… vídám chlapy s trojkama
Já myslela, že životospráva a ona to zatím vakcína ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to jsi v řiti, to budeš mít tak sedmičky - kdybys měla Johnson, zmenší se ti na pevný čtyřkyTebe sestřička nevarovala? Mě upozornila, že mi o deset centimetrů naroste, ale uklidnil jsem ji tím, že mám pět centimetrů, takže to nevadí
Já právě kvůli tomu odkládám očkování, dokud se neobjeví vakcína, po které už víc nenaroste, jelikož se pak nevejde do trenýrek. Stačilo jenom, když mi fešná sestřička ukázala „ampulky“ a už se začal zvětšovat, naštěstí jenom dočasně, jelikož píchání jsem pak raději ani nerisknul. ![]()
Tak jsem zběžně koukla na nějaké články a vypadá to, že je to fakt reálný vedlejší účinek. Souvisí to prý se zvětšenými uzlinami, kvůli kterým prsa můžou vypadat větší. Ale píšou, že je to dočasné, pak zas splasknou. ![]()
@ropucha 02 píše:
Já už radši nedobíhám, hlavně v létě, nosím celkem výstřih, a už se mi stal trapas
Copak vypadli, to se stává
já spíš mám pocit že zemská přitažlivost funguje čím dál víc.
@jege píše:
Já právě kvůli tomu odkládám očkování, dokud se neobjeví vakcína, po které už víc nenaroste, jelikož se pak nevejde do trenýrek. Stačilo jenom, když mi fešná sestřička ukázala „ampulky“ a už se začal zvětšovat, naštěstí jenom dočasně, jelikož píchání jsem pak raději ani nerisknul.
Neboj, po píchání se zase zmenší ![]()
@Janli píše:
Jo, vláda se snaží zvýšit proočkovanoct, no…Rozšíření hoaxu, že po vakcíně rostou prsa, je ku.rva sofistikovanej způsob…![]()
Ty vo.le, doufám, že to jen hoax, páč jinak mě šlehne…![]()
Tohle kradu.. Bomba ![]()
@Anonymní píše:
Slyšela jsem že po pfizeru rostou prsavy co jste očkování, nějaké viditelné změny?
Naštěstí ne. Jak můžeš věřit takové blbině a ještě to psát anonymně?!
@Russet píše:
Naštěstí ne. Jak můžeš věřit takové blbině a ještě to psát anonymně?!
Ale jo! Jak se říká, není dýmu bez ohně aneb na každém šprochu pravdy trochu. Je to už reálně potvrzeno a vzniká to prý kvůli dočasně (doufám!) uzlinám v podpaží, které pka mají vliv i na (prý dočasném) zvětšení prsou. ![]()
Nečekaný vedlejší účinek po vakcíně Pfizer. Očkované ženy hlásí zvětšení prsou
@jege píše:
Ale jo! Jak se říká, není dýmu bez ohně aneb na každém šprochu pravdy trochu. Je to už reálně potvrzeno a vzniká to prý kvůli dočasně (doufám!) uzlinám v podpaží, které pka mají vliv i na (prý dočasném) zvětšení prsou.Nečekaný vedlejší účinek po vakcíně Pfizer. Očkované ženy hlásí zvětšení prsou
Kancl plný ženských, 99% Pfizer a žádná mi to neříkala. To jsou asi ty lentilkačky, co sledují každý milimetr.
Já bych tam napsala, že aji penis je po tom větší. Ať už to má nějakou váhu. Už neví na co by nalakali. ![]()