Růst prsou po vakcíně pfizer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2033
8.8.21 21:08

Ježískote, tak to si ještě očkování rozmyslím. 8o :lol: Nechci větší, vytahany. Jsem byla nejvíc spokojená s těma preddetickovyma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
8.8.21 21:09
@mamule42 píše:
To já taky, už teď mám strach že si vyrazím zuby, když dobíhám MHD. :mrgreen:

Já už radši nedobíhám, hlavně v létě, nosím celkem výstřih, a už se mi stal trapas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.21 21:11
@zuzanka003 píše:
Holky je to divný, ale mě se zvedsily o jedno číslo

zvedsily hmmm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
8.8.21 21:11

Mam Džonsna a prsa mam jak ve 20!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.21 21:12

Já bych se nezlobila, kdyby se mi po tom zvětšily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
8.8.21 21:14

Kdo nevěří, ať tam běží… vídám chlapy s trojkama :think: Já myslela, že životospráva a ona to zatím vakcína :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36987
@Prof. Farnsworth píše:
Tak to jsi v řiti, to budeš mít tak sedmičky - kdybys měla Johnson, zmenší se ti na pevný čtyřky :mrgreen: Tebe sestřička nevarovala? Mě upozornila, že mi o deset centimetrů naroste, ale uklidnil jsem ji tím, že mám pět centimetrů, takže to nevadí :mrgreen:

Já právě kvůli tomu odkládám očkování, dokud se neobjeví vakcína, po které už víc nenaroste, jelikož se pak nevejde do trenýrek. Stačilo jenom, když mi fešná sestřička ukázala „ampulky“ a už se začal zvětšovat, naštěstí jenom dočasně, jelikož píchání jsem pak raději ani nerisknul. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412

Tak jsem zběžně koukla na nějaké články a vypadá to, že je to fakt reálný vedlejší účinek. Souvisí to prý se zvětšenými uzlinami, kvůli kterým prsa můžou vypadat větší. Ale píšou, že je to dočasné, pak zas splasknou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
8.8.21 21:15
@ropucha 02 píše:
Já už radši nedobíhám, hlavně v létě, nosím celkem výstřih, a už se mi stal trapas :oops:

Copak vypadli, to se stává :lol: já spíš mám pocit že zemská přitažlivost funguje čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11349
8.8.21 21:17
@jege píše:
Já právě kvůli tomu odkládám očkování, dokud se neobjeví vakcína, po které už víc nenaroste, jelikož se pak nevejde do trenýrek. Stačilo jenom, když mi fešná sestřička ukázala „ampulky“ a už se začal zvětšovat, naštěstí jenom dočasně, jelikož píchání jsem pak raději ani nerisknul. :cert:

Neboj, po píchání se zase zmenší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19581
8.8.21 21:18
@Janli píše:
Jo, vláda se snaží zvýšit proočkovanoct, no…Rozšíření hoaxu, že po vakcíně rostou prsa, je ku.rva sofistikovanej způsob… :mrgreen: :mrgreen:
Ty vo.le, doufám, že to jen hoax, páč jinak mě šlehne… :mrgreen: :mrgreen:

Tohle kradu.. Bomba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.8.21 21:19
@Anonymní píše:
Slyšela jsem že po pfizeru rostou prsa :mrgreen: vy co jste očkování, nějaké viditelné změny? :D

Naštěstí ne. Jak můžeš věřit takové blbině a ještě to psát anonymně?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36987
8.8.21 21:23
@Russet píše:
Naštěstí ne. Jak můžeš věřit takové blbině a ještě to psát anonymně?!

Ale jo! Jak se říká, není dýmu bez ohně aneb na každém šprochu pravdy trochu. Je to už reálně potvrzeno a vzniká to prý kvůli dočasně (doufám!) uzlinám v podpaží, které pka mají vliv i na (prý dočasném) zvětšení prsou. :pankac:

Nečekaný vedlejší účinek po vakcíně Pfizer. Očkované ženy hlásí zvětšení prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.8.21 21:30
@jege píše:
Ale jo! Jak se říká, není dýmu bez ohně aneb na každém šprochu pravdy trochu. Je to už reálně potvrzeno a vzniká to prý kvůli dočasně (doufám!) uzlinám v podpaží, které pka mají vliv i na (prý dočasném) zvětšení prsou. :pankac:Nečekaný vedlejší účinek po vakcíně Pfizer. Očkované ženy hlásí zvětšení prsou

Kancl plný ženských, 99% Pfizer a žádná mi to neříkala. To jsou asi ty lentilkačky, co sledují každý milimetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
8.8.21 21:41

Já bych tam napsala, že aji penis je po tom větší. Ať už to má nějakou váhu. Už neví na co by nalakali. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek