Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, malému se klube najednou 6 zubů už dva týdny a teď o víkendu měl teploty kolem 37.6.
Právě, zubař říkal, že má hidně bouliček, takže nám prý poleze jeden za druhým, ted dostal i trochu rýmu, má 39,4 v zadečku tak nevím jestli zítra k doktorce? šly byste? ![]()
Tak to bych zkusila jak píše Tamtama srazit doma v zadečku se odečítá 0,5stupně a pokud by to trvalo až do zítra, tak bych zašla k doktorce ![]()
Zkusila jsi mu to něčím srazit??? Malýmu se teď na 3 a půl měsících vyklubal první zoubek a úplně v pohodě. Bych na to ani nepřišla, kdyby mi to dr neřekla. A má narašíno na další 3. Tak jsem na to zvědavá. Mě řikala srážet horečky koupelema, nurofen sirupem a nebo čípkama.
@Katerina38 ano trpí a ano je to možné, ptala jsem se zubaře.
Ahoj maminky, právě řeším to samé malá ma od včera horečky přes den 38 a včera večer 39,2 po odečtu. Rostou jí špičáky máte stím některá takovou zkušenost? Normálně jí, pije i si hraje.Ale já jsem z toho vyklepaná. Srážím Nurofen sirup a paralen čípky. Zábali nedělam má studené končetiny.
@Loslinos ahpoj tak já dnes zašla k doktorce a ta mi řekla, že je to spíš chřipka, ale koukla mu do pusy a má tam jednu bouli vedle druhé, takže řekla, že to můžou být i zuby
malý měl večer taky 39,7 po odečtu i dnes v 6 ráno, tak jsem raději šla, CRP měl v normě, plíce čisté tak jsem klidnější, jinak ted před spaním měl jen 37,5 po odečtu a to měl sirup v 6 ráno, ale začalo mu šíleně téct z pusinky…takže se klaním k těm zubům, u vás mně ještě napadá šestá nemoc… ![]()
@Katerina38 píše:
@Loslinos ahpoj tak já dnes zašla k doktorce a ta mi řekla, že je to spíš chřipka, ale koukla mu do pusy a má tam jednu bouli vedle druhé, takže řekla, že to můžou být i zubymalý měl večer taky 39,7 po odečtu i dnes v 6 ráno, tak jsem raději šla, CRP měl v normě, plíce čisté tak jsem klidnější, jinak ted před spaním měl jen 37,5 po odečtu a to měl sirup v 6 ráno, ale začalo mu šíleně téct z pusinky…takže se klaním k těm zubům, u vás mně ještě napadá šestá nemoc…
Ahoj
tak u nás to asi taky byly zuby
včera večer měla 38,3 a dnes ráno 37,1 tak snad už bude klid
jak u nás tak u vás
Jinak taky slintá jak bernardýn ![]()
Mno šestou nemoc jsem si užila v miláčkových 7 měsících…teploty jak blázen..39-40,5 (po odečtu) maximálně jsem mu to byla schopná srážet na 38 míň ani ťuk.. - kluk rudej/spavej, já na prášky - po třech dnech teploty ustoupili (to myslim, že doslova spadly) a mimi se osipalo… to je průběh (samozřejmě, že sem to po dvou dnech psychicky nezvládla a mazala k dr..)
Ahoj holky, prosím vás, trpěli vaše děti u růstů zubů teplotama a jak vysokýma? děkuju