Rustikální dětský pokojík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
16.5.11 20:21
Pudloslava píše:
hele kdyz jsme dneska lepili samolepky aut na skrinky v mladetove pokoji, tak jsem si gratulovala za myslenku nekupovat mu novej nabytek :-) deti maji obvykle jinou predstavu o estetice, nez rodice.ikdzy teda musim uznat, ze nektere ty pokojicky jsou docela hezky romanticke, trebas pro malou princeznu bych si to dovedla predstavit.

To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde. :-) Snad to není jen má naivní představa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.5.11 20:31
Toffee píše:
Pudloslava píše:
hele kdyz jsme dneska lepili samolepky aut na skrinky v mladetove pokoji, tak jsem si gratulovala za myslenku nekupovat mu novej nabytek :-) deti maji obvykle jinou predstavu o estetice, nez rodice.ikdzy teda musim uznat, ze nektere ty pokojicky jsou docela hezky romanticke, trebas pro malou princeznu bych si to dovedla predstavit.
To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde. :-) Snad to není jen má naivní představa. :-)

ja mam predstavu, ze by se vyhradila jedna nastenka/stena/dvirka od skrinky, kde by byla divoká dekorace povolena. ale taky bych chtela, aby se detem pokojicek libil. vzpomenu-li na vlastni detsvi, byly to hlavne barvy - co nejvic pestrych barev, nejkrasnejsi bylo to, na sem byla cela duha. myslim, ze na rustiklani pokojickech bych asi brzo vytahla tempery - a rodicu bych se neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.5.11 20:43
Pudloslava píše:
Toffee píše:
Pudloslava píše:
To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde. :-) Snad to není jen má naivní představa. :-)
ja mam predstavu, ze by se vyhradila jedna nastenka/stena/dvirka od skrinky, kde by byla divoká dekorace povolena. ale taky bych chtela, aby se detem pokojicek libil. vzpomenu-li na vlastni detsvi, byly to hlavne barvy - co nejvic pestrych barev, nejkrasnejsi bylo to, na sem byla cela duha. myslim, ze na rustiklani pokojickech bych asi brzo vytahla tempery - a rodicu bych se neptala.

S těma barvama souhlasím, dětem se to líbí. Proto mě nejvíc zaujal z prvního odkazu, do červena laděný nábytek. Ale máme ještě hodně času na zvážení. My jsme kdysi tyhle možnosti neměli a teď je toho tolik na výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
16.5.11 22:52

Zrovna nedavno jsem nasla tenhle obrazek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.5.11 13:42
Zaira píše:
Zrovna nedavno jsem nasla tenhle obrazek ;)

Díky, tohle vypadá moc hezky a navíc je to prakticky řešené- rozkládací postel, velká skříň. Akorát ta bílá by u nás nešla, dítko je malý čuník. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný