Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pudloslava píše:
hele kdyz jsme dneska lepili samolepky aut na skrinky v mladetove pokoji, tak jsem si gratulovala za myslenku nekupovat mu novej nabytekdeti maji obvykle jinou predstavu o estetice, nez rodice.ikdzy teda musim uznat, ze nektere ty pokojicky jsou docela hezky romanticke, trebas pro malou princeznu bych si to dovedla predstavit.
To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde.
Snad to není jen má naivní představa. ![]()
Toffee píše:Pudloslava píše:To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde.
hele kdyz jsme dneska lepili samolepky aut na skrinky v mladetove pokoji, tak jsem si gratulovala za myslenku nekupovat mu novej nabytekdeti maji obvykle jinou predstavu o estetice, nez rodice.ikdzy teda musim uznat, ze nektere ty pokojicky jsou docela hezky romanticke, trebas pro malou princeznu bych si to dovedla predstavit.
Snad to není jen má naivní představa.
ja mam predstavu, ze by se vyhradila jedna nastenka/stena/dvirka od skrinky, kde by byla divoká dekorace povolena. ale taky bych chtela, aby se detem pokojicek libil. vzpomenu-li na vlastni detsvi, byly to hlavne barvy - co nejvic pestrych barev, nejkrasnejsi bylo to, na sem byla cela duha. myslim, ze na rustiklani pokojickech bych asi brzo vytahla tempery - a rodicu bych se neptala.
Pudloslava píše:Toffee píše:ja mam predstavu, ze by se vyhradila jedna nastenka/stena/dvirka od skrinky, kde by byla divoká dekorace povolena. ale taky bych chtela, aby se detem pokojicek libil. vzpomenu-li na vlastni detsvi, byly to hlavne barvy - co nejvic pestrych barev, nejkrasnejsi bylo to, na sem byla cela duha. myslim, ze na rustiklani pokojickech bych asi brzo vytahla tempery - a rodicu bych se neptala.Pudloslava píše:To taky znám, bydlíme teď ve starém bytu, v podnájmu, kde je starý, ošklivý nábytek, polepený vším možným, pokreslený, poničený, apod. Nový pokojík je v plánu při stěhování do nového. To už si snad nechá vysvětlit, že lepit a kreslit se bude jinde.
Snad to není jen má naivní představa.
S těma barvama souhlasím, dětem se to líbí. Proto mě nejvíc zaujal z prvního odkazu, do červena laděný nábytek. Ale máme ještě hodně času na zvážení. My jsme kdysi tyhle možnosti neměli a teď je toho tolik na výběr…
Zaira píše:
Zrovna nedavno jsem nasla tenhle obrazek
Díky, tohle vypadá moc hezky a navíc je to prakticky řešené- rozkládací postel, velká skříň. Akorát ta bílá by u nás nešla, dítko je malý čuník. ![]()