Růstový hormon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
24.9.19 20:25

Dobrý večer, dcera ten clonidiovy test také podstoupila. Měla v tu dobu 3 roky. A už je to 6 let co jí rusťák podávám. Ten test nenesla moc dobře byla ještě malinká a vždy když usla tak přišla sestra a měřila ji tlak. Pak se po celém testu musela nejíst prostě do sebe dostat nějaký cukr. A nic nechtěla. Naštěstí tam byla maminka co u sebe nosila neustále čokoládu tak si vzala. A jak je syn veliký a kolik váží.?dcera co rok to 10cm nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 08:42

Dobry den děkuji za odpověď. Syn má 17kg a měří 112cm a bude mu 7let.Pres léto vyroste trochu víc ale zima nás zase zarazí. Cekame výsledky krve, které nám určitě vyjdou špatně jako vždycky tak se nám hospitalizace nevyhne.Syn nemá rád injekce tak nevím jak to dáme. Nechce se mi do něj cpat ty hormony. Nekdo rika, ze je to špatné a někdo že to pomůže a neškodí. Doktorka nám dělala vyšetření a řekla že by měl vyrůst do 170cm.My s manželem máme taky nad 170cm.Uz ani k doktorum nechce.Jeho první„A nebudou mi brát krev?“.Je mi ho moc líto. On má ty ručičky jak tyčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.19 08:44

A kolik teď dcera váží a měří. Ted ji je 9let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.9.19 10:49

Ona ty odběry taky nedávala. Dříve jsme na ni musely ležet a držet ji. Teď je to lepší už ví že to prostě bez toho nejde a stejně ji to nemine. Píchání rusťáku taky hrůza nechtěla vůbec držet vždy jsem na ni musela doslova kleknou. Jak je starší tak je to lepší. Teď měří 130cm a má 23kg. Je to sama nohou sama ruka. Tuk žádný. Akorát se jí hrozně teď horší zrak během roku z půlek má. 2.5 a 3 dioptrie. Ale teď jsem to řešila s dr. A říkála že to prostě u dětí které tak rychle vyrostou je. Mělo by se to pak zlepšit. Já mám 159cm. A prý si teď roste k mé výšce takže za si myslím že ještě 3 roky a pak už bude léčba ukončená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 09:21

Teď jste mě trošku vystrašila. Takze tim růstem se může zhoršit zrak? To už opravdu berete dost dlouho. A doktorka vám řekla, že budete pichat rustak dcerce dokud nebude mít vaší výšku? To je hrozné 9 let něco pichat.To nevím jak to ten můj brouček zvládne. Chudak vaše holčička. A vás obdivuju. Nemame to lehké. Neni nad to mít zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.9.19 14:15

To sem vás nechtěla vystrašit. Někomu se to může zhoršit někomu ne. Právě jsem nikde nenarazila na více maminek se kterou by jsem se mohla pobavit co a jak to prožívaji jiní. No většinou se to podává nějak do puberty. Tak doufám že tak ve 12 ti bude ukončena léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
31.5.20 22:25
@tapetka4 píše:
To sem vás nechtěla vystrašit. Někomu se to může zhoršit někomu ne. Právě jsem nikde nenarazila na více maminek se kterou by jsem se mohla pobavit co a jak to prožívaji jiní. No většinou se to podává nějak do puberty. Tak doufám že tak ve 12 ti bude ukončena léčba.

Ve 12? Já četla až tak v 17…jak se ukončí růst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.20 22:58

Hormony

Tak to můžu potvrdit. Já když to začnu teď dávat malému tak bude mít hormony do 18 let. A snad bude konec.On je ještě k tomu opožděn s růstem o 2 roky. Teď je mu 7 a růstově je na tom jako 5 lete dítě. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.6.20 09:10

@Veveruska111 no můj malý (taky doslova) taky vypadá daleko mladší. S o dva roky mladšim brachou jsou o velikost. Kažou chvíli se mě někdo ptá jestli jsou dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
16.7.21 14:00

Ahoj, zřejmě taky bude syn na RH. V říjnu mu bude 8 let a teď má 115cm. Jsem z toho smutná. Jak to prosím zvládají Vaši děti a kolik cca cm vyrostou za rok? Nas bez hormonu 3-4cm. A vždy je hormon aplikován do 17 let nebo se může skončit i dřív? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.7.21 15:52

Ahoj. Dcera 11let. Roste zhruba10cm za rok. RH Už dáváme od 4 roků. Je jí aplikace nepříjemná. Ale zvládá to dobře. Je to teda hroznej hubeňour. Ale bylo nám řečeno že teď půjde do vejšky. 💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.21 14:50

Hormony

Ahoj holky, tak co vše tu píšete a prožíváte s našima drobečkama hodte za hlavu. Můj syn od malička malinkej. Já ve stresu. Návštěva endokrinologie a už jsme tam jako doma. Opožděn s růstem o 2 roky. Váha 1-2kg za rok, růst 1cm za rok. Podsoupil zátěžový test (chudackove děti). Závěr opožděn už o 3 roky. Růst, váha stejná. Je nám 8 let. Nesmí nosit tašku do školy. Řídké kosti. Už na vše kašlu. Malej se akorád trápil. Žádné hormony. Kdyz vyroste tak vyroste, kdyz ne tak bude menší. Trápíme se jak my maminy tak děti. Hoďte to za hlavu. Dřív se nic takového neřešilo. Dejte na mě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.21 16:18
@Veveruska111 píše:
Ahoj holky, tak co vše tu píšete a prožíváte s našima drobečkama hodte za hlavu. Můj syn od malička malinkej. Já ve stresu. Návštěva endokrinologie a už jsme tam jako doma. Opožděn s růstem o 2 roky. Váha 1-2kg za rok, růst 1cm za rok. Podsoupil zátěžový test (chudackove děti). Závěr opožděn už o 3 roky. Růst, váha stejná. Je nám 8 let. Nesmí nosit tašku do školy. Řídké kosti. Už na vše kašlu. Malej se akorád trápil. Žádné hormony. Kdyz vyroste tak vyroste, kdyz ne tak bude menší. Trápíme se jak my maminy tak děti. Hoďte to za hlavu. Dřív se nic takového neřešilo. Dejte na mě. :hug:

Kolik měří a váží? Kolik měřil v 6 letech? Mně doporučili odklad školní docházky kvůli špatně výslovnosti a menšímu vzrůstu. Doktorka ale nic neřeší, je asi ještě pořád v normě. Je menší než o 2 roky mladší děti. :(

• Citovat
  • Upravit
18.7.21 19:14

Hormony

Měří 114cm a váží 17kg. Malej šel skoro v 7 letech. Je rozený v listopadu. Odklad bych mu nedala. Je ze třídy nejmenší a zatím to děti ve třídě neřeší. Pomáhají mu s taškou. Jde do 3 třídy a výškově jak predskolak. V 6 letech 106cm a váha 15kg. Nechci ho trápit hormonama a doktorama. Nechám to na přírodě. Byla jsem z toho nešťastná a on taky. Teď to neřeším a on je teď taky v pohodě. Jen ta taška ho trápí, že ji nemůže nosit. Má řídké kosti. Ručičky a nožičky jak tyčku. Ono to nejak dopadne. Jen fotbal nam zakazujou a on ho miluje. Tak chodí dál na kroužek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.7.21 22:32

Takže ten nedostatek RH u něj je nebo není? @Veveruska111
Samozřejmě pokud ne, tak jsou hormony blbost, ale pokud fakt by se ukázalo, že ta hladina je nízká, tak si myslím že je lepší ty hormony aplikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí