Růstový spurt - 3. měsíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
19.6.11 10:31
Ajla píše:
ahojky malymu jsou ted 3 mesice uz asi tyden je dost neklidnej a porad fnuka…nejhorsi je to navecer, chce i malicko vic papa, plne kojim…ale uz vic jak tyden mi spi celou noc od 22 do 7..dnes od 23 do 9:15…ale dneska mi od 4 porad jen fnukal a fnukla a fnukal prestalo to zas az po jeho poselednim vecernim kojeni dnes v 21 a bude spat az do rana nejspis…je to spurt? Kdyz pres den je k nepoznani a v noci spi krasne?

Ahoj mě malá taky v noci krásně spinkala,přes den to bylo horší,může to být ono :wink: Vydrž bude to zas dobrý :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8384
19.6.11 11:01

snad jo, j to nejhorsi jen navecer a to uz tu bylo driv kdyz jsem si myslela ze ma spurt takze to asi ono bude :) aspon ze to neni horsi jako u jinych jak tu ctu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
19.6.11 23:43

Tak zrovna tu hledám něco o tom spurtu a na koho tu nenarazim :mavam: :mavam:

No mě malá ráno papá krásně, ale odpoledne se přisaje a pak asi po minutě až 2 šílenej řev.Nechce se mi přisát a pořád řve. Tak jí dám Nutrilon a to pije hned a pak je klid. Už to trvá pár dní a jsem z toho neštastná. Nevim jestli třeba nemám mlíčko :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.6.11 21:50

ahojik Luco…mne zas malej dnes prorval cely den..v 20 usnul a bude spat do rana zas… :nevim: u kojeni to jde ale nekdyp ije krasne a nekdy se pousti, kouka vsude mozne a posledni 2 dny me zacal kousat dasnickama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hellena 84
14.5.12 10:23

Ahoj tak já to mám přes den pokud je to ono najíse a břečí u prsu se mi odtahuje pořád a pak se chce chovat a nakonec zase skouším prso a pak zase nic zase se vzteká jen si tak podudá a zase brečí zase chovám ale v noci teda paráda v 9usne a v6 stává :) je to teda ono nebo mám slabé mlíko :(

• Citovat
  • Upravit
478
14.5.12 15:10

uděléj si čaj, odvar z kmínu a fenyklu a bez cukru to pij, třeba 2litry denně, na malýho to fungovalo a mlíko slabý nemáš, když ti spí tak dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
2.1.13 19:17

Holky je možné, aby při růstovém spurtu i ubírala na váze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
3.1.13 08:38

@wesny třicáteho jsi psala, že máš tolik mléka, že bys mohla rozdávat, že malá nádherně přibývá a má už 6 kilo. Tak nějak nechápu, to se za ty 3 dny tak změnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.1.13 09:23

Správně za 3dny šla o 20 gramů dolů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.1.13 09:24

Zalč a smei u kojení kroutit, nechce sát, asi ten spurt, už jsme to takhle měli asi v 6týdnu, ale neubírali jsme :( malá je nemocná, tak musíme vážit kvůli lékům každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
3.1.13 11:07

Když je nemocná, tak jí asi tolik nechutná a vypije miň a k tomu ještě ten růstový spůr.
S tím váhovým úbytkem, k tomu se raději vyjadřovat nebudu, protože zkušenosti nemám. A než špatný názor, tak raději žádný.
My jsme měli růstový spůr taky ve třech měsících, do toho koliky, zácpa a bolení bříška. To samé dělala u kojení co ta vaše. Po porodu jsem vždycky mimo, takže mě nějaký spůr ani nenapadl. Načetla jsem až mnohem později. Tak já jsem patý den podala UM a taky jsme už 14 dní užívali probiotika a od té doby zatím bez problémů už několik měsíců.
Tak hlavně překonejte ten spůr a ať se malinká uzdraví. A jinak stím váhovým úbytkem, tak asi nejlépe se poradit s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
3.1.13 14:30

@Peťa77 Ale ona není nemocná, tak, že by měla nějakou chřipku nebo tak, má kongenitální adrenální hyperplazii, vrozenou vadu..jinak právě silné koliky, ikdyž bereme probiotika i kapičky, na to nám nic nezabírá…zatím něco odstříkávám a ještě jsem nesáhla po UM, tak uvidíme, jestli to překonáme bez dokrmu.
Jinak s doktorkou už jsme se radily:) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
29.1.13 13:49

Ahoj mamky meli jste spurt presne na 3 mesici??? My ho meli v 6 tydnu a zda se mi ze je to tu znovustejny scenar nespi breci kojime po 1,5h u toho se bud krouti nebo usina! Ale treti mesic jsme teprve nedavno zacali?!tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klm
62
24.10.14 04:18

U nás je to úplně stejné, na konci šestinedělí a teď na začátku třetího měsíce. Ze začátku jsem zas nevěděla, co se děje, ale probíhá to znovu úplně stejně. Mimo tahle období je jinak hodně klidná a jí úplně pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.2.15 21:09

Máme učebnicový 3-měsíční spurt. A mám dotaz na vícenásobné matky, jak to zvládly? S prvním prckem jsem tu krizi 2× přežila tak, že jsem jen kojila a odsávala. Ale teď s druhým prckem se nemůžu na měsíc zavřít a jen kojit mladší a do toho odsávat, musím se věnovat i staršímu prckovi, navíc klasika-nemám hlídání, chlap je od rána do večera pryč. Spurt máme už měsíc a musela jsem teď už nasadit i UM, páč mi prcek přibral za 6 týdnů jen 300g. Abyste mi rozumněly-není to žádná tragédie, počítám s tím, že díky dokrmu s kojením nejspíš brzo skončíme, protože dá přednost lahvi. Ale ze zvědavosti se ptám, když taková krize přijde a člověk má doma vícero dětí, jak to zvládáte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí