Sezení ve 3 měsících

775
22.12.10 08:36

Sezeníve 3 měsících

Ahojky holky…moje malá si chce furt sedat poslední týden… Když ji dám sednout je naprosto spokojená a zádíčka má krásně rovné při sedu,ale nevím jestli to mohu provádět… :nevim: abych ji neublížila :-( Malá začala pomaličku zvedat hlavičku týden po porodu,tak jsme trochem napřed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21945
22.12.10 08:41

já bych ji neposazovala, dokud si nesedně sama. do té doby nemá svaly dostatečně připravené. jde hlavně o velký tlak hlavičky, která je dost těžká, na páteř. a je jedno, jestli má při sezení zádíčka rovná. fakt spíš počkej, až se posadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
22.12.10 08:42

No urcite bych ve 3 mesicich neposazovala,to je hrozne brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.12.10 08:45

A jak jí dáš sednout? Obložíš jí polštářema nebo jí chvíli držíš za ruce v sedě? Nebo jí máš chvíli na klíně?
To ne, že bych byla pro posazování, rozhodně ne. ALe jen pro dovysvětlení. A v leže a na ruce miminko spokojený není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.12.10 08:47

Holky,a nemohla jsem ji nějak ublížit? posazovala jsem ji poslední 4 dny,protože si to vždy vyřvala :-(
Když ji chovám,tak je k mému tělu zádíčkama a sama se ode mě odrazí zádíčkama a hlavičkou a zvedne nožky,tak aby seděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.12.10 08:48
Aladina píše:
A jak jí dáš sednout? Obložíš jí polštářema nebo jí chvíli držíš za ruce v sedě? Nebo jí máš chvíli na klíně?
To ne, že bych byla pro posazování, rozhodně ne. ALe jen pro dovysvětlení. A v leže a na ruce miminko spokojený není?

Drží se mě za ruky a sedí na klíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.12.10 08:57
M+M+S píše:
Aladina píše:
To ne, že bych byla pro posazování, rozhodně ne. ALe jen pro dovysvětlení. A v leže a na ruce miminko spokojený není?
Drží se mě za ruky a sedí na klíně

Takhle to dělal přesně náš prcek :wink: Takže na klíně jsem ho občas takhle nechávala, nesnášel polohu v náručí apod. Jinak jsem ho ale samotného neposazovala, přišel si na to sám teď v 8.měsíci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.12.10 08:57

urcite neposazovat,dite si sedne az samo z kleku kolem 8-9mes.Do te doby je to pasivni sed a ted je spatny.
Muj druhorozeny napr.dela sklapovacky uz hooodne dlouho,driv nez ve 3mes.Proste zveda hlavu na podlozku a snazi se takhle lip videt.Ale ma smolika,na me si usmevem ani revem sed nevybude,pac mu nechci skodit :wink:
Kdyz se chova na rukach,tak se okamzite sponuje a tchyne si stezuje-jak ho mam polozit,kdyz on nechce?.Chce nechce,proste musi lezet 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.12.10 08:59

Já si myslím, že je prostě zvědavá a chce rozhled. Zkoušela bych jí v tom posazování ale radši zabránit, buď chytnout pod kolínkama do klubíčka nebo prostě nějak jinak, aby z toho nemohla dělat tenhle prostocvik :-D Když jí ten výhled zajistíš jinak, tak by se nemusela vztekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.12.10 09:11

Holky a nemohla jsem ji něco udělat? Teď si uvědomuji,že manžel malou vzal,posadil si ji na klín a skákal s nohou…tak teď fakt doufám,že jsme ji něco neudělaly :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.12.10 09:21

Ahoj,to jí vážně posazuješ ve 3 měsících? 8-o no nezlob se na mě,ale chudák dítě,a jeho záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.12.10 09:23

Jeste dej za mesic a pul choditko.A bude to super na pater. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21945
22.12.10 09:34

neboj, pokud to bylo párkrát, tak se nemohlo nic moc strašného stát. prostě už to nedělejte a všechno bude v pohodě. :wink:

no a na místě některých přispěvatelek bych se mírnila ve výrazech :roll: pokud jde o první dítko, tak se každá z nás snaží udělat vše pro to, aby bylo spokojené a tohle fórum tu má být od toho, abychom si společně poradily a sdělily zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.12.10 09:35
kattkka píše:
Jeste dej za mesic a pul choditko.A bude to super na pater. :cert: :cert:

Hej, co blbnete, se normálně zeptala a vy jí tady hned prudíte. A na chodítko se přece neptala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
22.12.10 09:38

ahoj
já bych určitě tak brzy neposazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...