Růstový spurt ve 3 měsících

Anonymní
8.7.24 21:23

Růstový spurt ve 3 měsících

Dobrý večer, jak dlouho u Vás trval růstový spurt ve třech měsících prosím? Je možné že u nás trvá už přes dva týdny? A patří k tomu nespavost, plačtivost, častější kojení i buzení? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
8.7.24 21:50

Příznaky odpovídají, ale 2 tydny už mi přijde dost, bývá to k týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.7.24 00:49

Anebo je to 4 měsíční spánková regrese a ta může trvat 1-6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.24 06:33

Muze to byt rustovy spurt?/problemy s briskem?

Dobry den, za par dni nam budou 3 mesice,

Poslwdnich par dni mivame 1-3 brecici “zachvaty” denne. (Rudy zpoceny, jak kdyby ho na noze brali) Prijde to z niceho nic. Je plne na UM-Nutrilon AR 1. Furt vaham jestli to je rustovy spurt nebo brisko. Prdi dostatecne si myslim a co se tyce kakani tak taky. (Jen teda nekdy ma ridsi stolici nekdy hustsi- vzdy jasne zluta a nekdy vytlaci jen pevny bobecek a ten je svetlejsi). Myslela jsem si ze by to mohla byt treba zacpa protoze kdyz mel ten sileny brekot tak se vykadil a byl spokojeny ale za par hodin prislo breceni zase, pak me jeste napadl ze na vine je Vigantol ale dnes rano opet rev (vigantol jsem mu jeste nakpla), a ted jsem prave vycetla o tom rustovem s. (Ani jsem nevedela ze to existuje :D ) co si o tom myslite ze by to mohlo byt? Jsem uz zoufala, kdyz nevim co mu je a nemuzu mu pomoct :,( moc dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí