Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Mám dotaz,
Stačí když bude manželův úd uvnitř mé vaničky a nezajede až nadoraz ke stěně, co nejvíce hluboko a udělá se jen na krajíček, aby ta šťastná rybička doplula na místo určení?
Naše 2 lásky samozřejmě zajel na doraz co nejvíc hluboko a ještě jsem u obou dětí mela nohu dlouho nahoru.
Teď taky. A mám plodné dny.
Myslíte, že můžu za 3 týdny očekávat // dálnici na testu?
Vím, že jsou i divné nesmysly zavedení prstem, ovšem toto bylo dovnitř a naokraj pouze.
Co jsi, prosím tě, před psaním tohohle dotazu požila? Abych věděla, co si nedávat.
@Oliverka28 chtěla jsem být hodně slušná a a úrovni a ne sprostá, kdyby to tu například četli mladistvý ![]()
@pikola
Už není v insolvenci a podniká, k důchodu má živnostenský list a chodí k zákazníkovi na max 2 hodiny ukázka výrobku po celé republice no a s cestou 4 až 5 hodin.
Což můžeš pracovat max 3 hodiny cestu nepočítáš a můžeš si přivydělat neomezeně a občas dělá z domova a občas jde do firmy na 3 hodiny.
Důchod invalidní pořád pobírá. Chodí do práce odpoledne a já ráno.
Už od vánoc není v insolvenci a může si přivydělat. Podniká s vysavačem na bázi vody což je hodně suoer. A byla bych ráda za kontakty a potenciální zákazníky děkuji předem.
Měsíčně má 50 tisíc teď tam v té firmě je 4 měsíce až se rozjede kšeft bude brát i 100 000. Tak jeho kolegové mají měsíčně 200 000 když prodají Reinbow vysavač a produkty + ukázky. Musíš mít hodně ukázek za měsíc a prodat úspěšně
konečně se dostaneme na nulu a za pár měsíců i ušetříme.
@annali měla jsem na Zvíkově panáka becherovky a bílé víno sklenku a chtěla jsem nebýt sprostá
Jenže vy mi zatím nedávate správnou odpověď zda stačí se udělat dovnitř mé díry jen na krajíček
hodně se stydím za to téma proto píšu tak až puberťácky
@JancaS84 už není v insolvenci od listopadu a má živnost a přivyděla si k důchodu na pár hodin práce slušné peníze ze začátku se rozjíždí kšeft
@MattoniUzNeni píše: Více
A slovo spermie, není slušné a na úrovni? ![]()